![]() |
#1 |
![]() Seçim sürecinde gerginlikten medet uman terör yandaşları, yakıp yıkmalara devam ediyor. Örgüt yandaşları, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir ilköğretim okuluna 23 Nisan törenleri esnasında havai fişekle saldırıda bulundu.
Kızıltepe ilçesinde bulunan bir ilköğretim okulunun içine yapılan havai fişekli saldırı, okulun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Okulun bahçesinde törende olan çocuklar, saldırı üzerine büyük bir korkuyla sağa sola kaçıştı. Öğrenciler panikle okul içine girerken, kimi öğrenciler ise okulun arka duvarından atlayıp evine kaçtı. Bir bayan öğretmen de olaylar esnasında korkudan baygınlık geçirdi. Yaklaşık üç dakika süren havai fişek saldırısının ardından olayı duyan öğrenci velileri okula akın etti. PKK sempatizanlarının ilçedeki bankalara ve işyerlerine molotofla saldırmaları da MOBESE kameralarına yakalandı. Geçen hafta Kızıltepe ilçesinde yaşanan olaylarda örgüt yandaşlarının ilçede bulunan bazı işyerlerine düzenledikleri molotof saldırısı, an be an görüntülendi. İşyerlerini yağmalayan göstericiler, bir çok kamu binasını da tahrip etti. Kaynak: haber7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben bu kadar haysiyetsizlik cok az gördüm.
Sibyanlara saldirandan insan olamaz...it desem hayvanata hakaret etmis olurum...Allah hak ettiklerini versin baskada birsey demem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kusura bakmayın ama bunlar o... çocukları.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bezen çok iyi yapıyorlar diyorum bu halk hak ediyor bunları hala bunlara sampatizanlık yapıyorlar. hala onları savunuyorlar ben anlamış değilim akrdeşim bi millet kendisine zülüm edenleri seviyor veya sevmeye çalışıyor. insanın aklı duruyor yaw.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Diğer yandan faydalı gördüm,faydası şurada,okuldaki çocukları bu korkuyla pkknın gerçek yüzünü görmüş oldular,u korkuyu uzun yıllar atlatamayacaklar.Boşuna denmiyor şiddetin hiç bir faydası yok diye.pkk da bundan faydalanamayacak elbet.
Allahtan çocuklara bir şey olammış. O okuldakilerin hemen hemen hepsi kürt,aha kürt kürdü dürtüyor. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yok,o korku yeter küçük bir çoğu.Zaten olaylar esnasında okulda olmaları büyük önem taşıyor.
Koskoca hoca bile heycandan stresten bayılıyor görüyorsun. Kızıltepe pis bir yer ama.Büyüklük bakımından zengin ama çarşıda asker öldürdükleri için askerlerin çarşı iznine oraya gitmesi yasak.Bu da inanılmaz bir ekonomi kaybı esnaf için.Kendi eden kendi bulur böyle. Kızıltepe halkı bok içinde yaşıyor,çocukları boklu sularda oyun oynuyor,arazide olmadığı kadar bok çukuru tozu mevcut.Belediye başkanları kck dedikleri,aslen pkk olan davadan dolayı tutuklu zaten.Belediyesi çalışmıyor. Devlet hastanesine hastane demek bin şahit lazım,ufacık,ana okulu bile olmaz,koridorlar dopdolu,hastalıktan gaberiyorlar pislikten. Teröre kucak açarsan bu hale düşersin. Yatıp kalkıp dua etsinler,hemen 1-2 km. dışarıya dev bir hastane yapılıyor,kabası bitti,yakında açılışı yapılır veya yapılmıştır belkide ama sanmam,büyük olduğu için başbakan açar. Umarım akılları başlarına gelir,bu pisliklerden kurtulurlar. Konu Hüdaverdi tarafından (05-06-2011 Saat 03:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() oh olsun yorumları vidyodan sonra 2. şoku yaşattı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|