![]() |
#1 |
![]() Mersin'de terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum gününde çıkan olayları bahane eden örgüt yandaşları polisle çatıştı.
Seçime denk gelmesi nedeniyle 21 Mart Nevruz'da hiçbir olayın yaşanmadığı Şevket Sümer ve Güneş Mahallesi ara sokaklarında bu kez provokatörlerin organize ettiği çoğunluğu çocuk gruplar polise taşla saldırdı. Polisler de zaman zaman taş atarak gruba cevap verdi. Polis ile göstericiler arasında sokak araların da kovalamaca yaşandı. Korsan gösterilerde bazı göstericilerin gözaltına alındı öğrenildi. Öte yandan şehir merkezinde bulunan DTP İl Teşkilatı'nda toplanan aralarında Akdeniz Belediye Başkanlığı'na seçilen Fazıl Türk'ün de bulunduğu 200 kişilik grup,"Katil Erdoğan","Erdoğan Kürtlere hesap verecek." sloganları atarak Şanlıurfa'da yaşanan olayları protesto etti. Korsan gösterilerin, şehir merkezinde DTP'lilerin basın açıklamasına denk gelmesi dikkat çekti. CİHAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() istabullu adana mersin terör eylem yerleridir ben mersinde oturuyorum görüyorum olayları hatta bundan bir bayrak yakma olayları bile oldu o zaman mersinden büyük facia cıkıyordu 100 bin yakın vatan sever mhp MHP gibi parti kurmaylar az daha büyük facia görülüyor türkiyenin bir cok ilinden mersine geldiler terör yandaşlarını susturmaktı eğer mersin karışsaydı 81 il karışırdı allahtan olaylar büyümedi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() selamlar. şefket sümer.yeni hal. güneş mahallesinin. olayların tam ortasında oturuyorum. 30 yıldır bu mahallede oturuyoruz dönen bütün provakotorlukları çıplak gözle görüyorum. aslen bende kürt kökenliyim . en hassas puroveke olayı bu semttlerdelede bayrak yakma olayı ozamanda sagduyulu gören bilen vatandaşlar biliyor milli degerimiz bayragımızı. 2 çocugun eline polis vermiştir daha sonraları gecenlerde saman yolu tv ergonokon örgütünün parmagı çiktı gecen sene başbakanımıza süikas yapmaya çalışanda. mavi çarşıyı bombalayanda. bu mahallede yaşayan kişilerdi.terör örgtlerin piyon olarak kullanacagı gençler bu mallede uygun kişileri buluyorlar.şuan zaten biz akpli gençleri oy veren aileleri sindirme politikaları mevcuttur.kırgınlıgımız şu ki biz akp aileleri mersindeki millet vekilleri bizlerde manavı olarak yaşadıgımız bu pisikoloji sorunlardan dolayı uzak olması (ve en son çare olarak başbakanımıza bildirecegiz) kırgın. üzüntülüyüz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() selamlar. şefket sümer.yeni hal. güneş mahallesinin. olayların tam ortasında oturuyorum. 30 yıldır bu mahallede oturuyoruz dönen bütün provakotorlukları çıplak gözle görüyorum. aslen bende kürt kökenliyim . en hassas puroveke olayı bu semttlerdelede bayrak yakma olayı ozamanda sagduyulu gören bilen vatandaşlar biliyor milli degerimiz bayragımızı. 2 çocugun eline polis vermiştir daha sonraları gecenlerde saman yolu tv ergonokon örgütünün parmagı çiktı gecen sene başbakanımıza süikas yapmaya çalışanda. mavi çarşıyı bombalayanda. bu mahallede yaşayan kişilerdi.terör örgtlerin piyon olarak kullanacagı gençler bu mallede uygun kişileri buluyorlar.şuan zaten biz akpli gençleri oy veren aileleri sindirme politikaları mevcuttur.kırgınlıgımız şu ki biz akp aileleri mersindeki millet vekilleri bizlerde manavı olarak yaşadıgımız bu pisikoloji sorunlardan dolayı uzak olması (ve en son çare olarak başbakanımıza bildirecegiz) kırgın. üzüntülüyüz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ALLAH razı olsun ALLAH cümlemizin yanında olsun.bu ülke hepimizin bu ülkenin vatandaşları cumhuriyetin kuruldugun bu yana özelikle asala ve pkk teröründen devletin içinde beslenen ergonokon teröründen ve onları uzun süre besleyen devlet politikarandan. dinimizi bile yozlaştıran politikalardan ALLAH,dan akp partimizin şun an toplumun yarası olan ergonkon. ve pkk. oluşuma verdigi karalı halkcı tutumundan başbakanımıza minnatarım.
bu pazar günü mersinde şefket sumer. mahallesinde büyük bir proveke olaylar olacakmış esnafa kepenk kapatma baskılarıda varmış. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bugun mersinde şefket sümer mah. ve yeni hal mahalesini baglıyan pazar bölgesinde esnef kepenk kapatı ve kimi mecburluktan kimi isteyerek ve olaylar had sefayı aşmış bulunmakta 100 metre evimizden uzak olan bölgede gün boyunca molotıoflu ve arabaları yakarak ve bu saate kadar devem ediyor allah sabır versin..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|