AK Gençliğin Buluşma Noktası
Türkiye ve Dünyadan Spor Türk ve dünya spor'u ile alakalı haber ve bilgiler bu başlıkta.

Stil
Seçenekler

Alt 06-16-2008, 21:33   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Platini: Zenitli Fatih Nerede?
Tekke: Milli Takımı Hak Etmiştim

Milli formayı hak ettiğini söyleyen Fatih Tekke, samimi açıklamalarda bulundu.

Futbol hayatını Rusya'da sürdüren Fatih Tekke, Türkiye'ye dönmek istediğini söylerken, adının Beşiktaş ile anılmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

İşte Fanatik Gazetesi'nde yer alan haber...

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Fatih Tekke, Fanatik'e konuştu: "Bonservisim pahalı, ancak Türkiye'ye dönmeyi ciddi şekilde düşünüyorum. Kulübümle anlaşılsın, ona göre davranırım."

Mostar Köftecisi'ne gitti

Futbol yaşamını Zenit'te sürdüren ve ismi Beşiktaş ile anılan Fatih Tekke, Türkiye'ye geldi. İstanbul'a iner-inmez ayağının tozuyla arkadaşının sahibi olduğu Mostar Köftecisi'ne uğrayan yıldız oyuncu, muhabirimiz Ahmet Demirtaş'ın sorularını yanıtladı. Söz, Fatih Tekke'de: " UEFA Kupası'nı kaldıran bir oyuncu olarak kendimle gurur duyuyorum. Transferimle ilgili net bir durum yok. Beşiktaş'ın beni istediğini duydum. Bonservisim çok yüksek. Kulübümle anlaşılırsa, ona göre davranırım... "

Rusya'ya ayak uydurduğumu söyleyebilirim. Bazı yemeklerimi hâlâ Türkiye'den getirtiyorum. Tek sıkıntım Rus mutfağı... Milli takım konusuna gelince. Kadroya alınmadığım için çok üzgünüm. UEFA Kupası'nı kazandığım bir sezonda şampiyonada yer almayı hak ettiğimi düşünüyorum. Ancak milli takıma kırgınlık olmaz. Ay-Yıldızlı ekibimizin başarısıyla gurur duyacağım. Eski kulübüm Trabzonspor'un, Gökhan Ünal transferini de son derece yerinde buluyorum.

16 Haziran 2008

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-16-2008, 21:38   #2
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Standart F.Tekke: Milli Formayı Haketmiştim
Haber yalan kokuyor...
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008, 19:36   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart F.Tekke: Milli Formayı Haketmiştim
Alıntı:
Yasin GÜNEŞ Nickli Üyeden Alıntı
Haber yalan kokuyor...
Bana % 100 doğru geldi bilemiyorum ne taraftan baktığımıza bağlı galiba.
Alt 06-17-2008, 19:42   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Platini: Zenitli Fatih Nerede?
TERİM'E SORMALISIN

Platini, 14 Mayıs'ta Manchester'da oynanan finalde Rangers'ı yenip UEFA Kupası'nı kaldıran Zenit'in yıldız oyuncusu Fatih Tekke'yi sordu.

Avrupa futbolunun patronu, Manchester'daki finalde kendi elleriyle UEFA Kupası'nı verdiği Fatih Tekke'nin neden Milli Takım kadrosunda olmadığını merak etti..

Türkiye ve Portekiz'in gruptan çıkmayı garantilemesi, ev sahibi İsviçre'nin de elenmesi nedeniyle pazar günü A Grubu'nda oynanan Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı Avrupa futbol kamuoyunun bütün dikkatlerini üzerine çekti.
İki takımın da gruptan çıkma ihtimalinin bulunması ve 90 dakikanın berabere bitecek olması halinde çeyrek finale kalan takımı belirlemek için Avrupa Futbol Şampiyonaları tarihinde ilk kez penaltı atılacak olması nedeniyle de maçın heyecanı doruğa çıktı.

Bu heyecana FIFA Başkanı Sepp Blatter ve UEFA Başkanı Michel Platini de kayıtsız kalamadı. Blatter ve Platini, karşılaşmayı, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'la birlikte izledi.

Platini, maçtan önce Çek Cumhuriyeti karşısında sahaya çıkacak Türk Milli Takımı'nın kadrosunu görünce ilginç bir tepki verdi. Erzik'e dönen Avrupa futbolunun patronu, “Zenitli neden yok?” diye sordu.

Platini, 14 Mayıs'ta Manchester'da oynanan finalde Rangers'ı yenip UEFA Kupası'nı kaldıran Zenit'in yıldız oyuncusu Fatih Tekke'yi soruyordu.

Tekke'yi çıplak gözle izleyip çok beğenen Platini, yıldız futbolcunun Milli Takım kadrosuna alınmamasına şaşırdığını dile getirdi.

haber61.net

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)