AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-01-2012, 17:23   #1
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart Polis İyilikleri için "Fiş" istedi !
Ceylanpınar'da 28 Şubat Hortladı!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde polis, önceki gün İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu tarafından "Takdir Belgesi" verilen kız öğrencilerin isimlerini istedi.




ŞANLIURFA - Edinilen bilgilere göre, Ceylanpınar'da faaliyette bulunan Ceylanpınar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Ensar Der) Başkanı Salih Başkurt'un evine gelen polis, derneklerinin üyesi oldukları İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu tarafından "Takdir Belgesi" verilen kız öğrencilerin isimlerini istedi.

Polisin kendisine, "Biz sizin iyiliğinizi istiyoruz, istersek yasal yolla da alabiliriz, size zarar gelsin istemiyoruz" dediğini ifade eden Başkurt, dernek yönetim kurulu ve avukatlarıyla görüştükten sonra polise, isim listesini veremeyeceklerini bildirdiğini söyledi.

28 Şubat Kanunları Uygulanıyor
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkurt, "Ergenekon, 28 Şubat, 12 Eylül faillerinin sorgulandığı, gözaltına alındığı, tutuklandığı bir demde bu kişiler tarafından çıkarılan kanunların, yasaların tatbik edilip ve uygulanması çok hazin bir çelişkidir.
İnancı gereği başörtüsüyle okumak isteyen öğrenciler bugün emniyet ve idareler tarafından sorgulanıyor sıkıntılar çıkarılıyor. Çocuklar üzerinde ciddi psikolojik tahribat meydana getiriyorlar. Sigara içme yaşının 10'a indiği, uyuşturucu yaşının 14-15'lere indiği bir dönemde bununla uğraşmayan emniyet ve bazı hükümet yetkilileri, İnancı gereği örtülü okula giden çocuklarımızla uğraşıyor" dedi.

"Polis Yasadışı Hareket Etmemizi İstiyor"
Başkurt açıklamasının devamında, "Ne gariptir ki; iyiliğimizi isteyen polis, yasadışı hareket ediyor ve yasadışı hareket etmemizi istiyor" ifadelerini kullandı.

İsmini vermek istemeyen bir idareci ise; Maalesef okula sigara, uyuşturucu, müstehcen görüntü ve yazılar giriyor ama başı örtülü olan öğrenciler alınmıyor bu çok vahim bir durumdur" dedi.

Ceylanpınar ilçesinde İnsani Hak ve Özgürlükler Platform üyesi Ensar Der (Ceylanpınar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği), 2011- 2012 Eğitim ve Öğretim yılında başörtüsüyle okula giden öğrencilere İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu tarafından dağıtılan "Takdir Belgesi" vermiş ve başörtüsü hediye etmişti. (Mustafa Kaynak - İLKHA)

 

Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi