![]() |
#1 |
![]() Adana'da eylem hazırlığında olduğu belirtilen terör örgütü sempatizanı çocuk, elinde bomba patlaması sonucu yaralandı.
Merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde oturan H.T. (12), evinin bir odasında, gösterilerde polise karşı kullanmak üzere bir şişe içerisine çivi doldurarak bomba yapmak istedi. Bu sırada H.T'nin hazırladığı el yapımı bomba patladı. Patlamanın etkisiyle vücudunun çeşitli yerlerine çivi saplanan ve sol baş parmağı kopmak üzere olan H.T, annesi H.T. tarafından özel bir otomobille Ömür Tıp Merkezi'ne götürüldü. İlk müdahalesi yapılan H.T, ambulansla Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne H.T'nin yaralanan oğlunun durumu ile ilgili çelişkili bilgiler vermesi üzerine hastane yetkilileri durumu polise bildirdi. Hastaneye gelen ekipler, yaptıkları çalışmalarda H.T'nin el yapımı bomba hazırladığı sırada meydana gelen patlama sonucu yaralandığını tespit etti. H.T'nin tedavisinin ardından psikolog nezaretinde Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ifadesinin alınacağı bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. internethaber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Köpeğin dölü farkındamı bu devletin hastanesinde tedavi olduğunun veya ona sahip çıkmayan köpek ve anası ?
Devletin bir yasa masa bilmem ne çıkarması lazımibu tür durumlarda teröristlerin devlet hastanesinde tedavisi yapılmamalı.Dağdan insin doktorları onlar yapsın. Ailenin varsa yeşil kartı bilmeme nesi ellerinden alınmalı,sabi soruşturmalı da ailenin yapısı nedir kimlerdendir ona göre muamele yapılmalı.Artık hoş görü gösterilmemeli pkklılara. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yuh...
12 yaşında lan... nasıl yapılıyor acaba bileniniz varmı... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hayret..
Madem bu devleti tanımıyorsun, onların hastanesine de gitme diyesi geliyor insanın. Başları sıkışınca nereye gidecekler! Çocuğun evet henüz 12 yaşındaki bir çocuğun evde bomba yapmaya çalışması ve ailenin bundan habersiz olması ya da haberdar olması. Acaba beraber mi hazırladılar yoksa aile çocuktan habersiz mi. İkisi de trajik esasında. Hayırdır: D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Nasıl bi anne buna izin verir.
Küçücük çocuk ya :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ee bu mal nasıl elinde patlatmış...
sigaramı yaktı naptı :D |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() La mal almıştır tnt yi,pili bağlarken akımı sağlamıştır patlamıştır,deneyim demiştir veya oldumu diye
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() 12 yaşımda alman kale oynuyordum ben sokakta...
nasıl iştir bu lan |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ben de pokemon izliyordum la.
Elmayı annemin kafasına atıyordum elmanın içine girsin diye ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|