11-19-2010, 14:30 | #1 |
Polisler kaç ay askerlik yapacak?
İçişleri Bakanı "Beşir Atalay" bu akşam 'Günlük'e konuk oluyor. İşte detaylar;
Polisler kaç ay askerlik yapacak? Polislerin askerliğiyle ilgili düzenlemenin ayrıntıları neler ? Uygulama ne zaman başlayacak ? Polislikteki yeni görev tanımları neler ? Polisler hangi kriterlere göre terfi alacak ? Demokratik açılımda hangi yeni adımlar yolda ? Terör ne zaman bitecek ? İçişleri BakanıBeşir AtalayGünlük'te cevaplıyor. Abdullah Abdulkadiroğlu ile Günlük bu akşam saat 21.00'de Samanyolu Haber Televizyonunda. Sorularınızı [email protected] ve [email protected] adreslerine gönderebilirsiniz.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-24-2010, 02:34 | #2 |
Şu kesin ki iktidarın askeri polis, onun için polislere askerlik, iyileştirme gibi çalışmalar yapılıyor!
|
|
11-24-2010, 02:40 | #3 | |
Alıntı:
polisin askerlik yapması bana göre utançtır... tskya bu ülkedeki en büyük kurum sensin bu devlet senindir demek gibi geliyor bana neden mi... askere gitmeyen adama derler elin silah tutsun askere git eğitim al silah kullanmayı öğren yarın harp durumunda vs.. hadi bana öğretiyorsun bunu polise ne öğretiyorsun? adam her eğitimi alıyor... yani demek isteniyor ki poliste olsan,hakimde olsan,mühendiste olsan silahta kullanabilsen ne olursan ol bir kere gelip benim emrim altına gireceksin... çok yararlı bir çalışma... |
||
11-24-2010, 02:57 | #4 |
|
|
11-24-2010, 03:03 | #5 |
|
|
11-24-2010, 03:42 | #6 |
hükümetten benimde torpilim olsa bende akoba'da yapmış olurdum..
cCc akobalıyız cCc cCc akoba yurdun,ak kurdun adı cCc Konu TYH tarafından (11-24-2010 Saat 03:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|