AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Fenerbahçe Sohbet Mekanı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=224)

Ayşe_Berra 04-09-2008 01:17

ŞANLI FENERBAHÇE SOHBET MEKANI

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı

Bizde onu anlatmaya çalışıyoruz ama birileri ısrarla tahrik ediyor..
Konu Türkiye Türk takımı bunlar uçmuşş

[/quote]

Ben bu şekilde durumlarla karşılaşınca ciddi manada çok üzülüyorum. Gerçek bir Türk böyle olmamalı. Ne şekilde olursa olsun ülke söz konusu ise destekleyebilmeli desteklemiyorsada yermemeli. (Bu konudaki bazı mesajlar, geçen sefer fenerin gol atmasına üzülenleri hatırlarsak;) )
Öyleki ben üzülerek izlediğim galatasaray maçlarını bilirim. Galatasarayı çok mu seviyorum?
-Asla.
Ama ülkemi seviyorum. galatasaraydan nefret bile etsem o an kalbim onlarla atıyor - atmalı - atacak...

Kırık_Çocuk 04-09-2008 01:18

Başarı bizde suan geçmişten bahsedeceksen uefa maasallarını sayacaksan sanırım onu ezberleyip unuttuk..

RDönmezs 04-09-2008 01:19

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Bazı arkadaşları bir daha uyarmıyacağım..Lütfen kelimelerinizi seçerken daha dikkatli olun..İkili tartışmalara girmeyin..

Hangi kelimeleri kullanalım Duygu.?

Hüdaverdi 04-09-2008 01:21

oguzdesouza arkadaştı sanırım iddiaya girdiğim kişi :-*
ayrıca kelime oyununa gerek yok :-*
fener elendi,eleyen takıma desteğim bitti :-*
duyguselinin uyarısını dikkate alıp konudan gidiyorum ama birisi cevap yazarsa üzülerek söyleyim tekrar konuya gelmek zorunda kalcam :-*
Huzurlu ortam isteyenlere duyrulur ;)

Duygu'Seli~ 04-09-2008 01:21

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Bazı arkadaşları bir daha uyarmıyacağım..Lütfen kelimelerinizi seçerken daha dikkatli olun..İkili tartışmalara girmeyin..

Hangi kelimeleri kullanalım Duygu.?

Onuda ben öğretmiyeceğim herhalde.. :) siz nasıl konuşmanız gerektiğini bilmelisiniz değil mi Rıdvan.. ::) lütfen birbirinizi kıracak kelamlar etmeyin..Daha sakin..Lütfen..!!

Üç mevsim 04-09-2008 01:21

Ya Hüdaverdi Türklüğü karıştırma şimdi her takımda birsürü yabancı var. Galatasaray'da Fernbahçe'den az mı yabancı var. Yok efendim Fenerbahçe küçük Brezilya'ymış, Türk takımıyla alakası yokmuş. Galatasarayla Beşiktaş'ın yabancı oyuncu sayıları daha az sanki

eddie 04-09-2008 01:26

son lafı kim söyleyecek merakla bekliyorum.. bu ne hırs yaa

RDönmezs 04-09-2008 01:27

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
oguzdesouza arkadaştı sanırım iddiaya girdiğim kişi :-*
ayrıca kelime oyununa gerek yok :-*
fener elendi,eleyen takıma desteğim bitti :-*
duyguselinin uyarısını dikkate alıp konudan gidiyorum ama birisi cevap yazarsa üzülerek söyleyim tekrar konuya gelmek zorunda kalcam :-*
Huzurlu ortam isteyenlere duyrulur ;)

huzurmu bıraktın sabırmı bıraktın işini yaprın her 6sli gibi..

Hüdaverdi 04-09-2008 01:27

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Ya Hüdaverdi Türklüğü karıştırma şimdi her takımda birsürü yabancı var. Galatasaray'da Fernbahçe'den az mı yabancı var. Yok efendim Fenerbahçe küçük Brezilya'ymış, Türk takımıyla alakası yokmuş. Galatasarayla Beşiktaş'ın yabancı oyuncu sayıları daha az sanki

Galatasarayda yabancı yok diyen varsa külliyen yalandır,bjk içinde öyle.Ama fb için değil :-*
Allah aşkına posizyonları tartışırken dahi yabancı futbolcuların ismini zikrediyorlar.
Boca Juniors takımından eksik yanı nedir ?
Tribündeki fenerbahçelilerin üstündeki sarı monttaki brezilya bayrağının ne işi var ?
:-*

RDönmezs 04-09-2008 01:28

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı

anlatamazsın şef anlamıyor boşver..

All times are GMT +3. The time now is 21:57.