AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Malatya Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=51)
-   -   MALATYALI SOHBET MEKANI... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=8875)

acizane44 04-06-2008 14:10

MALATYALI SOHBET MEKANI...

hepiniz hoşgeldiniz ee neler getirdinizzz :D

Eşref 04-06-2008 14:12

Alıntı:

acizane44 Nickli Üyeden Alıntı

Vallahi ben memleket hasreti getirdim sadece. :( O çok sevdiğim topraklarda ne doğma ne de büyüme şansı bulabildim.

acizane44 04-06-2008 14:15

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

acizane44 Nickli Üyeden Alıntı

Vallahi ben memleket hasreti getirdim sadece. :( O çok sevdiğim topraklarda ne doğma ne de büyüme şansı bulabildim.
bende özledim malatyamı ve içinde yaşattıklarını neyseki 1 ay içinde gitme şansım var ALLAH ım nasib ederse gidiyorum hep beraber gidelim hemşolar

Eşref 04-06-2008 14:23

İnşallah. Nedendir bilmiyorum ama sanki o toprakların ayrı bir havası, ayrı bir suyu var. Bazen Malatyadaki arkadaşlarım "Antalyadan gelinir mi hiç" diyor ama sanırım insan bazı değerleri kaybedince anlıyor. Malatyalı hemşolarımın şiveleri bile öyle tatlı ki! Bütün Antalyaya bedel.

Beritan 04-06-2008 14:25

vaaay memleket hasreti he....bende memeleketimi çok severim ama aynı dertten müzdaribiz...bende orda doğmadım ve büyümedim...inşallah yazın giderim

acizane44 04-06-2008 14:26

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah. Nedendir bilmiyorum ama sanki o toprakların ayrı bir havası, ayrı bir suyu var. Bazen Malatyadaki arkadaşlarım "Antalyadan gelinir mi hiç" diyor ama sanırım insan bazı değerleri kaybedince anlıyor. Malatyalı hemşolarımın şiveleri bile öyle tatlı ki! Bütün Antalyaya bedel.

evet haklısınız şiveler çok tatlı konuşmaları cana yakın oluşları herşeyiyle iyi Malatyanın insanları banada kuzenim geçen malatya çok küçük istanbul bırakılıp gelinirmi diyor biz galiba istanbul u beğenmiyoruz onlarda farklı yer arıyor kim nederse desin yaşanılacak yer MALATYA

Gönülden 04-07-2008 12:24

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
vaaay memleket hasreti he....bende memeleketimi çok severim ama aynı dertten müzdaribiz...bende orda doğmadım ve büyümedim...inşallah yazın giderim

canım seninde Malatyalı olduğunu bilmiyodum valla çok sevindim

Eşref 04-07-2008 12:34

Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

canım seninde Malatyalı olduğunu bilmiyodum valla çok sevindim

O Malatyalı değil. Sohbet mekanımızın misafiri.

Alıntı:

ve aleyküm selam....ama malatyalı değilim :-X

Gönülden 04-07-2008 12:40

Kara eşref hoşgeldin

Eşref 04-07-2008 12:43

Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Kara eşref hoşgeldin

Teşekkür ederim hoşbulduk.

All times are GMT +3. The time now is 03:47.