AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Malatya Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=51)
-   -   MALATYALI SOHBET MEKANI... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=8875)

Gönülden 04-07-2008 12:48

MALATYALI SOHBET MEKANI...

nasılsınız ..her halinizle Malatyayı özlediğiniz belli oluyor

Eşref 04-07-2008 13:02

Kesinlikle. İnanırmısın, Malatya için sayfalar dolusu yazı yazabilirim.

Gönülden 04-07-2008 13:35

Oyyy bende Ümmü Selemeyi Malatyalı sanmıştım. :( demek konukmuş..Eşref arkadaş haklısın Malatyamız sevilmeyecek gibi değilki bende çok özledim..havası, suyu, insanı herşeyiyle farklı...azda olsa burda muhabbetlerimizle Malatyamızdan bahsederek avunalım napalım....en azından Malatyalı sayısı formda çok demi buda iyi.. :)

Beritan 04-07-2008 16:44

gönülden...malatyalı değilsem konuşmıycanmı :'(

Gönülden 04-07-2008 17:48

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı

Olurmu hiç konuşmamak.. ama başta seni Malatyalı sandım çok sevindim misafire kapımız her zaman açık...nasılsın canım seni ara ara yazılarından takip ediyorum...ve seni çok sevdim ben.. :)

Beritan 04-07-2008 21:07

Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Olurmu hiç konuşmamak.. ama başta seni Malatyalı sandım çok sevindim misafire kapımız her zaman açık...nasılsın canım seni ara ara yazılarından takip ediyorum...ve seni çok sevdim ben.. :)

teşekkürler sevmeyenler utansın ::)

Eşref 04-07-2008 21:42

Alıntı:

Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

teşekkürler sevmeyenler utansın ::)

Ben Antalyada yaşıyorum. Burda kimsenin kimseden haberi yok. Selam versen, tabir-i caizse alanın yok. Oturduğumuz apartmandaki komşuları bile doğru düzgün tanımam. Çünkü komşuluk yok. Herkesin hayatı kendine. Birçok insan Antalya'yı bu yüzden seviyor. Dedikodu yok, çevre baskısı yok. Ama bende aynı nedenden ötürü sevmiyorum.

Oysa Malatyam böyle mi? Komşuluk, insanlık orada. Açım deyip bir kapıyı çalsan Allah dostların çok. Çok seviyorum Malatyamı. Yeşilyurt'u, Darende'yi, Battalgazi'yi, Kernek'i, Derme'yi!

Evet ümmü seleme. Sevmeyenler utansın. Misafirin ne demek olduğunu bilmeyenler, sosyal yönünü kaybedenler, insanlığını kaybedenler utansın!

Beritan 04-07-2008 21:43

naber karaeşref nasısın ismini desen daha iyi olomazmı?
böyle karaeşiref falen :D

ENGİNEER 04-07-2008 21:49

Para konusunda tek rakibimiz Malatyalılardır...
Severim Malatya'yı çok arkadaşım var...

Eşref 04-07-2008 21:51

Alıntı:

naber karaeşref nasısın ismini desen daha iyi olomazmı?
böyle karaeşiref falen :D

8 yaşındaki abime isim koy deyince adın ya Malkoçoğlu olur yada Tarkan. Forum ismim bari günümüz sinemasını yansıttın kara eşref olsun dedim. 8) (Tarkan diyebilirsin)

All times are GMT +3. The time now is 12:34.