AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Belgelendirme (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=206)
-   -   Erbakan: AKP’ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=35324)

BaDe_EsNa 07-11-2008 22:28

Erbakan: Ak Parti’ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir

üfff bi millli görüşçü olup Erbaka'nın bu sözlerini savunan birisi gelse de konu kızışsa biraz karşılıklı bir tartışma olsa
hiç değilse biraz bilgileniriz falan konu uçtu gitti maşaallah :D

LoNeLiNeSS 07-11-2008 22:28

Alıntı:

Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
Allah ım ya :)..konudada karşı gelen bir mesaj gelmedi zaten..bence uzatmayın..biraz daha sakin yorumlarda bulunalım..kolay gelsin size :)

Bende ona şaşırdım başka zamanlar gelip hakaretler yağdıranlara destek olanlar vardı ancak şimdi ortalarda yoklar...

Hıfz-ı lisan 07-11-2008 22:29

Yeni nesil sinirli oluyor demek ki :)

Berika 07-11-2008 22:29

İyi gidiyordunuz aslında ;D

Necip Fazıl 07-11-2008 22:29

Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
üfff bi millli görüşçü olup Erbaka'nın bu sözlerini savunan birisi gelse de konu kızışsa biraz karşılıklı bir tartışma olsa

bu sözlerin savunulacak neresi varsa artık dimiii :D ;D :D

Hıfz-ı lisan 07-11-2008 22:29

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Allah ım ya :)..konudada karşı gelen bir mesaj gelmedi zaten..bence uzatmayın..biraz daha sakin yorumlarda bulunalım..kolay gelsin size :)

Bende ona şaşırdım başka zamanlar gelip hakaretler yağdıranlara destek olanlar vardı ancak şimdi ortalarda yoklar...

haksız oldukları zamanda sükutu öğreniyorlar diyelim ozaman :) belki diğerleride öğrenirler =)

Parantez 07-11-2008 22:30

Alıntı:

ya bence Erbakan Hoca'yı Baykalla karşılaştırmak çok ağır oldu
vurunda öldürmeyin arkadaşlar o kadar da değil
evet söyledikleri çok çok yanlış ama yine de Baykal gibisiyle karşılaştırılamaz gibi geliyor bana ;)

ne farkı var ki ben göremiyorum ikiside dayanaksız suçlamalar ve hakaretlerle
yapıyor işlerini

tek farkları erbakan bizi müslüman olmamakla abd uşağı olmakla suçluyor
baykal da aşırı dinci olmakla iran tarzı rejime sürüklemekle suçluyor :o

''ama biz işimize bakıyoruz''

Meftun 07-11-2008 22:30

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

özür dileme erdemini gösteremeyince sanırım gelmiyoruz özür yerine koyun diyorlardır...

RDönmezs 07-11-2008 22:30

Alooo sakin olun len :D 145.Rıdvanusu dellendirmeyin :D yemeğe gidiyorum şimdi geldiğimde ya bu konu kapanmış olacak yada sakin yorumlara dönülcek anlaşıldımı :D :D

politikaci 07-11-2008 22:31

Alıntı:

;D ;D valla.. ama acaba bu sefer neresine hak vercekler acaba zaten ben sp yi sevmedim hiç bi zaman sevmemde her zaman akpartiyi sedim başka partilerin hepsi gözümde aynıdır
çıkıp tel bağlantısı yapıyor bi programa sp li birisi. diyor sunucu abdullatif şnerin yaptığı hakkında ne düşünüyorsunuz .. ee bize yaptıklarını çekecekler diyor bak nak lafa bak sen

All times are GMT +3. The time now is 06:06.