AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Erkek adam cam siler mi? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=46790)

seva 11-27-2008 02:13

kadın erkeklerin işlerini yapmak zorundadır.Çünkü erkeklere ev işi yakışmaz:)

ömer faruk 11-27-2008 11:32

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462524)
kadın erkeklerin işlerini yapmak zorundadır.Çünkü erkeklere ev işi yakışmaz:)

bakın ne güzel demiş arkadaş bayanlar erkeklerin işlerini yapmak zorundadır ama erkeğin eline kadın iğşi yakışmaz teşekürler arakadaşım:karizmatik:

seva 11-27-2008 13:40

Alıntı:

ömer faruk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462574)
bakın ne güzel demiş arkadaş bayanlar erkeklerin işlerini yapmak zorundadır ama erkeğin eline kadın iğşi yakışmaz teşekürler arakadaşım:karizmatik:

Evet canım Peygamber Efendimizede yakışmıyordu dimi :P:

Tövbe Tövbe

MehmetMert 11-27-2008 15:11

Şuan 3 kafadar birlikte kalıyoruz. Temizlik zamanı cama cıktıkmı; kamelyadan bize bakan bayanları, hatta evinin camından bizi seyreden hanımefendileri, hatta site kamerasından seyredenleri iyi biliyorum ve onları hic anlamıyorum. :D bide sırıtıyorlar, onuda farkediyorum. Birgün yönetime yazı verecem o gülen teyzelerim gelsin bi zahmet siliversinler camlari diye :kızdım: Şimdi sorarım size erkeklerin cam silmesi abesmi? Bence gayet normal, "Temizlik imandandır." erkek yapamaz kadın yapması gerek denmemiş. ;;)

Zeynep 11-27-2008 15:19

süper yorum bravo :)

Feyza 11-28-2008 01:02

Zora kalınca camda siler , yemekte yapar, bulaşıkta yıkar. ;)

Üç mevsim 11-28-2008 11:38

Alıntı:

MehmetMert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462706)
Şuan 3 kafadar birlikte kalıyoruz. Temizlik zamanı cama cıktıkmı; kamelyadan bize bakan bayanları, hatta evinin camından bizi seyreden hanımefendileri, hatta site kamerasından seyredenleri iyi biliyorum ve onları hic anlamıyorum. :D bide sırıtıyorlar, onuda farkediyorum. Birgün yönetime yazı verecem o gülen teyzelerim gelsin bi zahmet siliversinler camlari diye :kızdım: Şimdi sorarım size erkeklerin cam silmesi abesmi? Bence gayet normal, "Temizlik imandandır." erkek yapamaz kadın yapması gerek denmemiş. ;;)

Aa bakın MehmetMert çok ince bir noktaya değindi. Demek ki neymiş; bayanların, cam silen bulaşık yıkayan ya da vb temizlik işlerini yapan erkeklere bıyık altından gülerek bakışı, erkekleri bu işlerle ilgilenmek uzak bırakıyor. Onun için napmiycez; temizlik yapan erkeklere gülmiycez :neki:

Ak_Kelebek 11-28-2008 11:51

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463134)
Aa bakın MehmetMert çok ince bir noktaya değindi. Demek ki neymiş; bayanların, cam silen bulaşık yıkayan ya da vb temizlik işlerini yapan erkeklere bıyık altından gülerek bakışı, erkekleri bu işlerle ilgilenmek uzak bırakıyor. Onun için napmiycez; temizlik yapan erkeklere gülmiycez :neki:

:w::w::w:süpersin özgünnn yaaa:w::w: evet mesela ben heççç iş yapan erkeğe gülmem ;ı:

Feyza 11-28-2008 11:53

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463137)
:w::w::w:süpersin özgünnn yaaa:w::w: evet mesela ben heççç iş yapan erkeğe gülmem ;ı:

He yaa. Hem gülen tamamen iyi niyetli, erkeği taktir ettiği için gülüyor dalga geçtiği için değil. İçiniz fesat, Kaşlarını çatıp sinirli sinirli baksa daha mı iyi olur. Gülmüş işte daha ne yapsın :hihi2:

Ak_Kelebek 11-28-2008 12:04

Tabi canım aslında ne kadar yakıştığı için erkeğin eline cam sil ve bez tebessüm ediyordur bayanlar aslında erkekleri;D Bu erkeklerde hiç bişi anlamıolar :V :V

All times are GMT +3. The time now is 10:34.