AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Malatya Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=51)
-   -   MALATYALI SOHBET MEKANI... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=8875)

Eşref 02-17-2011 23:15

Alıntı:

demir_ex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860309)
Hocam kardeşimiz,çok heyecanlı maşALLAH... :) Kardeş il malatya'ya selam olsun :)

EyvAllah kardeşim. Zamanında bu mekan çok canlıydı. Malatyalı olmayan kardeşlerimiz bile kıskanırdı buradaki sohbetleri. Ama ne olduysa şimdi durgunlaştı. Enerji dolu, heyecanlı üyelere ihtiyacımız var.

Gönülden 02-17-2011 23:21

Hemşom şunun şurasında kaç Malatyalı kalkı ki :( ama geçen zamana inat biz hala buradayız;1 bu mekan bizim mekan durmak yok muhabbete devam :)

ubeyt444 02-17-2011 23:26

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860319)
Hemşom şunun şurasında kaç Malatyalı kalkı ki :( ama geçen zamana inat biz hala buradayız;1 bu mekan bizim mekan durmak yok muhabbete devam :)

başlayalım muhabbete o zaman :)

Esra Ay 05-03-2011 23:25

Ben Malatya da yaşıyorum şimdi kayısı yedim bir güzel Allah'a şükürler olsun ne güzel bir nimet vermiş Malatyamız'a...:)

Eşref 05-03-2011 23:41

Alıntı:

Esra Ay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891445)
Ben Malatya da yaşıyorum şimdi kayısı yedim bir güzel Allah'a şükürler olsun ne güzel bir nimet vermiş Malatyamız'a...:)

Hoşgeldin hemşehrim. Haklısın. Ne kadar şükretsek azdır. Bu hafta Allah nasip ederse biz de kiraz yaprağı sarması yiyeceğiz. Malatya'dan geldi yapraklar. ;1

Esra Ay 05-03-2011 23:59

Hoşbulduk afiyet olsun,biz daha kiraz yaprağı sezonu açmadık bu haftsonu açarız artık.:)

Seyyah 05-04-2011 00:00

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891455)
Hoşgeldin hemşehrim. Haklısın. Ne kadar şükretsek azdır. Bu hafta Allah nasip ederse biz de kiraz yaprağı sarması yiyeceğiz. Malatya'dan geldi yapraklar. ;1

Hadi ya kıskandım bak hemşehrim, Anneme telefon açtırcan illa :)
Şimdi Çağla'ların tam zamanı ya tuza banıp banıp yemek vardı...

Seyyah 05-04-2011 00:02

Alıntı:

Esra Ay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891445)

Hoş geldiniz hemşehrim, bir Malatya'lı daha oldu çok güzel :)

Eşref 05-04-2011 00:06

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891497)
Hadi ya kıskandım bak hemşehrim, Anneme telefon açtırcan illa :)
Şimdi Çağla'ların tam zamanı ya tuza banıp banıp yemek vardı...

Malatya'nın havasını solumak bile ayrı bir güzel. Hele o buz gibi akan su yok mu? Yıllar önce Malatya'ya geldiğimde bakkaldan pet şişeyle su alacaktım. Bakkal "sen yabancısın herhalde, her tarafta çeşme var, buz gibi de su akıyor" demişti. ;1

Seyyah 05-04-2011 00:08

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891509)
Malatya'nın havasını solumak bile ayrı bir güzel. Hele o buz gibi akan su yok mu? Yıllar önce Malatya'ya geldiğimde bakkaldan pet şişeyle su alacaktım. Bakkal "sen yabancısın herhalde, her tarafta çeşme var, buz gibi de su akıyor" demişti. ;1

Malatya'da suya para verilir mi hiç :)
Sen heralde pek sık gitmiyosun memlekete üstâdım?

All times are GMT +3. The time now is 02:06.