AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Yabancı Diziler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Lost Fanları Buraya... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=21730)

politikaci 05-21-2008 21:57

LosT FaNLaRı BuRaYa...

tamam ya ben gidiyorum ben bilmiyom bu olayları .ay kendimi dışlanmış hissettim :D

cartman 05-21-2008 21:58

LosT FaNLaRı BuRaYa...

O Zenciye mi surmeli diosun ??? kım o adam sence

Hüdaverdi 05-21-2008 22:01

LosT FaNLaRı BuRaYa...

Adadan birisi,yerlisi,adanın oğlu :D

Gizemli birisi,ölümsüz sanırım.
Benjamin çocukken ormana kaçtığında da ilk o sürmeli çıokmıştı benjaminin karşısına.

YavuzSultanSelim 05-21-2008 22:01

LosT FaNLaRı BuRaYa...

hangi hastahaneye gelen

cartman 05-21-2008 22:03

LosT FaNLaRı BuRaYa...

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı

Benjamin çocukken ormana kaçtığında da ilk o sürmeli çıokmıştı benjaminin karşısına.

o dedıgın adam others ın basında son bolumde yıne cıktı ..ben ondan bahsetmiyom locke ve hurley hastanede yanında karsına cıkan zenci bence jacob ;)

YavuzSultanSelim 05-21-2008 22:05

LosT FaNLaRı BuRaYa...

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

o dedıgın adam others ın basında son bolumde yıne cıktı ..ben ondan bahsetmiyom locke ve hurley hastanede yanında karsına cıkan zenci bence jacob ;)

hayır o dharmanın adamı

Düş Sokağı Sakini 05-21-2008 22:05

LosT FaNLaRı BuRaYa...

benim tam olarak anlayamadığım bu dizi adadan kurtulmalarınımı anlatıyor. yoksa adayımı anlatıyor. son bölümde adadan çıkarmak için botla herkezi taşıyorlardı. ve birde bu Ben denen herif bu adayı neden bu kadar istiyor. araştırma falan yaptığıda yok, bu ada o işe yaramıyormu?

cartman 05-21-2008 22:07

LosT FaNLaRı BuRaYa...

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

hayır o dharmanın adamı

Nerden anladın ?

YavuzSultanSelim 05-21-2008 22:07

LosT FaNLaRı BuRaYa...

Alıntı:

Düş Sokağı Sakini Nickli Üyeden Alıntı
benim tam olarak anlayamadığım bu dizi adadan kurtulmalarınımı anlatıyor. yoksa adayımı anlatıyor. son bölümde adadan çıkarmak için botla herkezi taşıyorlardı. ve birde bu Ben denen herif bu adayı neden bu kadar istiyor. araştırma falan yaptığıda yok, bu ada o işe yaramıyormu?

hayır ada da çok fazla manyetik güç var. iyileştirme özelliği var ve kimse tarafından bulunamıyo sadece bilerek onlar getirirse getirebiliyo yada tesadüf eseri gelebiliyolar. uçak kazasının da tesadüf olması tartışılır ki bence tesadüf değil

YavuzSultanSelim 05-21-2008 22:08

LosT FaNLaRı BuRaYa...

Alıntı:

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

hayır o dharmanın adamı

Nerden anladın ?

teorilere göre dharmanın adamları çeşitli yollarla adaya düşen kahramanları uçağa bindirmek istiyorlar.

Mesela clairenin gittiği medyumda dharmanın adamı. claire'e bileti o vermişti.

daha birçok örnek var bu teoriyle ilgili.

All times are GMT +3. The time now is 13:56.