AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Cübbeli Hoca ikinci kez Teke Tek'te (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=112270)

25-01-89 08-03-2009 16:43

çok bilmiş geçinenler onun yanında ağızlarını açamadılar:)...dinlemekten hiç sıkılmadığım bir insan;Allah hayırlı uzun ömürler versin..

çalıkuşu 08-03-2009 16:52

sonunu getiremedim programın ama önce kendilerini sevmiyordum lakin dinlemek bambaşkaymış...
helede fatih altaylı ve murat bardakçıya gereken cevabı verip susturdu ya allah ondan razı olsun..
uslubunu beğenmezdim lakin harika kendini dinletiyor ve saçmalamıyor...
işine geldiği gibi değilde olduğu gibi söylenmesi çok hoşuma giti...
islamdan soğutuyor demiştim geri alıyorum sözlerimi..

LeyaL 08-03-2009 17:13

Alıntı:

çalıkuşu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 651020)
sonunu getiremedim programın ama önce kendilerini sevmiyordum lakin dinlemek bambaşkaymış...
helede fatih altaylı ve murat bardakçıya gereken cevabı verip susturdu ya allah ondan razı olsun..
uslubunu beğenmezdim lakin harika kendini dinletiyor ve saçmalamıyor...
işine geldiği gibi değilde olduğu gibi söylenmesi çok hoşuma giti...
islamdan soğutuyor demiştim geri alıyorum sözlerimi..

Sevmek için öncelikle tanımak gerek ;1

Sevgiden yoksun insanların karalama kampanyalarına karşı Hoca ayakda Allah'ın izni ile...
Sohbetleri de aynı şekilde çok güzelidir..Sıkılmadan dinler ve aynı zamanda anlarsın :)

Bak fikrinin değişmesine sevindim..Önyargı her zaman için tehlikedir..
Unutmayalım ki ülkenin Onun gibi şahsiyetlere ihtiyacı var..

rıfat gökalp 08-03-2009 19:18

süper kupa maçı sona erdikten sonra 1-2 saat izleme fırsatım oldu.
cübbeli ahmet hoca ilimli,espiritüel,lafını esirgememesi ve akıcı konuşması ile
takdirimi kazanmıştır.fatih altaylı bir ara hocaya hiç mi yorulmuyorsunuz bu
tempoya ve nefes almaksızın konuşmaya diye soru sordu,hoca da ben böyle
konuşmalara alışığım ve dini birikimlerimi paylaşmaktan büyük keyif aldığını
söylemesi hoca'ya sempatimi çok artırmıştır,maşallahı var hocamızın;ayrıca temas
etmek istediğim bir başka mevzu ise,hoca'nın hadis ve ayetler ile fatih altaylı'nın
şüpheleri giderdiği zaman onların alay edercesine gülmesi programa gölge düşürmüştür.

Gölge 08-03-2009 19:31

Not: Cübbeli Ahmet seçim öncesi Saadet'i destekleyeceğini açıkça beyan etmiştir.

Takiye'nin babası budur işte salla gelsin :hihi2:

dilemma 08-03-2009 19:43

Dün izleyemedim.

Özgür Çağrı 08-03-2009 20:26

Valla pek sıcak bakmazdım ama izleyince mest oldum :)

Yahu bu hoca hiç susamıyormu :) Valla Allah cc bir ilim vermiş . Ama diyor benim ilmim aklımı geçmiyor :)

İnsan gülmemek için kendini zor tutuyor . Uslubu çok güzel ...

hipermuhafazakar 08-05-2009 13:24

Ya arkadaşlar bu konuya neden bu kadar yorum yağdırdınız. Görmüyormusunuz bu konuyu açan zevat SaP propagandası yapmaya çalışıyor. Bu Sap ajanı banlanmış sonunda he :)

Forumun önde gelen yöneticileri. AK Parti İl başkan yardımcısyım diye yalan atıp burda Saadet Partisi propagandası yapan MUSA BİLAL nickli şahsı kaydedin yaptıklarını ve teşhir edilsin istiyorum ! Bu hastalıklı zevatlar sonunda bunuda yaptılar. Oy için her türlü sahtekarlığı alçaklığı çalışmayı yapıyorlar. Uyumamak gerek.

FarukARSLAN. 08-05-2009 13:50

Hoca 'Bitane' be..

Bu konuşmasında geçen prpgramda söylediği sözü "Fethullah Gülen'e" olarak anlaşılması konusuna da yeniden açıklık getirdi, kendisini kast etmediğini belirtip arada husumetin olmadığını söyleyip övücü kelimeler kullanması da çok hoşuma gitti.

Ve kendisinin de dediği gibi "bazılarının işine gelmeyenleri de söylemesi" en sevdiğim yönlerinden biri.
Şu siyasi olarak dini tekeline almaya çalışan cenahın da hiç işine gelmeyen sözler sarfetmesi mesela...

tayyipci2434 08-05-2009 13:55

hocayı dınlemeye doyamadık masalah ne kadar ilimli bilgılı her soruya tak cevap...helal olsun..fatıh altaylı ya bısı dıyemeyeceğim ne kadar gulsede sohbet hosuna gıttıı ağzıyla belirttı sureklıde hocam dıye hıtap ettı..yalnız cıkısta ıyıkı taşlamamişlar altaylıyı allahu teala ve peygamberımız hakkında cok sacma sorular sordu bazen sorulmayacaklarıda sordu ve bız koca bı YUHH cektık dengesıze..bide gazetecı ınsan bırazda ilim ile ilgılı konuları okur hıc bısı bılmıyordu ve cevaplar karsında ağzı mağara gıbı açıkda kalıyordu ..:)

All times are GMT +3. The time now is 05:34.