AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Bu Oyunlara Hem Gıcık Kapıyorum Hem Protesto ediyorum (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=130417)

unnamed 06-21-2010 15:26

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756835)
Hiç alakam yoktur oyunlarla o ayrı bir konuda..

Eğer böyle durumlar varsa tabi protesto edilebilirlik noktasında ben de katılıyorum.

Hatta ben hepsini protesto ediyorum. Zaman kaybı: )

bu zaman kaybı değil, bir hobidir..
Sizin zaman kaybı diye nitelendirğiniz hobi milyonları kapsıyor...

Feride 06-21-2010 15:33

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756843)
bu zaman kaybı değil, bir hobidir..
Sizin zaman kaybı diye nitelendirğiniz hobi milyonları kapsıyor...

Milyonları kapsayan her olay doğrudur diyemeyiz takdir edersiniz ki..

Milyonlar kendilerini tatmin çabası içerisine giriyor bu ve türevleriyle..

Gördüğüm kadarıyla bu oyunlar genel itibarla bağımlılık yapmasından ötürü, bir çok çocuk derslerinden kalıyorsa hatta erişkinleri de bu bağımlılık etkisi altına alıyorsa, demek ki pek dizginlenemiyor bu oyun çılgınlığı..

Bana göre boş zaman bana göre değil esasında hobilerin bile faydalı tarafları vardır en azından olmalı. Bu oyunlar da ben böyle bir özellik göremiyorum..

unnamed 06-21-2010 15:38

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756847)
Milyonları kapsayan her olay doğrudur diyemeyiz takdir edersiniz ki..

Milyonlar kendilerini tatmin çabası içerisine giriyor bu ve türevleriyle..

Gördüğüm kadarıyla bu oyunlar genel itibarla bağımlılık yapmasından ötürü, bir çok çocuk derslerinden kalıyorsa hatta erişkinleri de bu bağımlılık etkisi altına alıyorsa, demek ki pek dizginlenemiyor bu oyun çılgınlığı..

Bana göre boş zaman bana göre değil esasında hobilerin bile faydalı tarafları vardır en azından olmalı. Bu oyunlar da ben böyle bir özellik göremiyorum..

Hiç yapmadım dediğiniz bir konu üzerinde bu kadar kesin konuşmanız şaşırttı beni......
Size göre doğru olan, bana göre olmayabilir...
Oyunları faydaları görebilene çoktur....
En basiti PS3 için çıkan, adı Heavy Rain olan oyun, tamamı ile bilmece dolu olup katili yakalamaya dayanır ve oyunda kesinlikle geri dönüş yoktur, buna göre de yaptığınız hatayı telafi edemezsiniz. Oyun bilmecelerle ve takiplerle dolu olduğundan sürekli düşünürsünüz buda beyin jimnastiği sağlar....

Feride 06-21-2010 15:41

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756852)
Hiç yapmadım dediğiniz bir konu üzerinde bu kadar kesin konuşmanız şaşırttı beni......
Size göre doğru olan, bana göre olmayabilir...
Oyunları faydaları görebilene çoktur....
En basiti PS3 için çıkan, adı Heavy Rain olan oyun, tamamı ile bilmece dolu olup katili yakalamaya dayanır ve oyunda kesinlikle geri dönüş yoktur, buna göre de yaptığınız hatayı telafi edemezsiniz. Oyun bilmecelerle ve takiplerle dolu olduğundan sürekli düşünürsünüz buda beyin jimnastiği sağlar....

Sadece bazı oyunların stratejik amaçlarla olanları belki hobi olarak değerlendirilebilir ama kendi yakınlarımı da işin içerisine katarak konuşuyorum aşırı bağımlılığa sebebiyet veriyor. Belki de bir çok kimseye bu stratejik yönü açısından cazip geliyordur bilemiyorum..

Gene de şahsen doğru bulmadığımı yinelemek istiyorum..

unnamed 06-21-2010 15:51

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756854)
Sadece bazı oyunların stratejik amaçlarla olanları belki hobi olarak değerlendirilebilir ama kendi yakınlarımı da işin içerisine katarak konuşuyorum aşırı bağımlılığa sebebiyet veriyor. Belki de bir çok kimseye bu stratejik yönü açısından cazip geliyordur bilemiyorum..

Gene de şahsen doğru bulmadığımı yinelemek istiyorum..

(:
O zaman ben sizi bu fulyaya davet edeyim...
God of War hayranıyımdır.....
Serinin birinci oyunundan başlayın derim size....

hipermuhafazakar 06-21-2010 15:52

inanamıyorum ya tartışıla tartışılan amerikalıların ürettiği oyunların içeriği tartışılıyor protesto ediliyor..halbuki CİA ne oyunlar oynadı ülkemizde, bu mlletin taa beynine kadar ne ajanlar üretti hep mahvetti Türk milletini...gençlik bunu tartışmıyorsa savaş oyunlarını tartışıyor :(

Özgür Çağrı 06-21-2010 15:54

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756861)
inanamıyorum ya tartışıla tartışılan amerikalıların ürettiği oyunların içeriği tartışılıyor protesto ediliyor..halbuki CİA ne oyunlar oynadı ülkemizde, bu mlletin taa beynine kadar ne ajanlar üretti hep mahvetti Türk milletini...gençlik bunu tartışmıyorsa savaş oyunlarını tartışıyor :(

:güzel::güzel:

Feride 06-21-2010 15:54

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756861)

Bu oyunlar da, o oyunların bir parçası olamaz mı..

Gençleri böylesi şeylerle oyalama taktiği..Resmi bu şekilde görüyorum her nedense..

hipermuhafazakar 06-21-2010 15:59

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756863)
:güzel::güzel:

Furkan gel biz seninle CİA ajanı çıkan pkk'lı imamı tartışalım :)

http://www.tumgazeteler.com/?a=3008136

El Emin 06-21-2010 16:00

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756864)
Bu oyunlar da, o oyunların bir parçası olamaz mı..

Gençleri böylesi şeylerle oyalama taktiği..Resmi bu şekilde görüyorum her nedense..

:saygılar::saygılar::saygılar::saygılar:

All times are GMT +3. The time now is 05:36.