AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Siyasi Değerlendirme (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Arkadaşlar Numan Kurtulmuş Bey partimize gelse daha iyi olmaz mı? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=138621)

manifesto 10-01-2010 23:48

Alıntı:

bu seçimlerden sonra ne yapmayı planlıyorsunuz?
Erdoğanın daha 5 yılı var aktif siyasette.Önümüzde ki seçimlerde ne yapacağımız belli değil mi..Yola devam demiyormuyuz zaten..Ondan sonra genel başkanlıktan ayrılırsa 5 yıl sonrasının şartları farklı olur.

Özgür Çağrı 10-02-2010 00:41

Numan kurtulmuş ak partiyi yöneten üst kadrolar gibi milli görüş kökenli o terbiye ve ahlakla büyütülmüş eğitim almış bir isim. Ak partinin içinde etkili olma kaygısı güden bazı örgütlenmeler onun ak partiye katılmasını istemeyecektir. Ertuğrul günay cemil çicek gibi her devrin adamları bakanlık yapabiliyorsa bu partide numan kurtulmuş başbakanlık bile yapabilir.
Ama benim gönlümdeki yeri maliye ekonomi bakanı olmasıdır. Çünkü çok kaliteli bir iktisatçı ...

Eşref 10-02-2010 00:58

İnanıyorum ki bizim kapımız Numan Kurtulmuş'a açıktır. Ya bize gelsin, ya saadette geri dönsün, ya da siyaseti bıraksın. Ama ne yaparsa yapsın, yeni parti kurmasın. Yapacağı en büyük hata, yeni parti kurmak olur.

EpiVaTeS 10-02-2010 01:01

Gelsin Tabi...
MİLLİ RANTÇILAR ile ne işi olacak bundan sonra...
Zaten geç kalmış bir buluşma idi...:)

ishakyilmaz 10-02-2010 02:17

zamanında Başbakan en güzel teklifi yapmıştı ama geri çevirmişti numan bey.Bu saatten sonra geleceğini zannetmiyorum.

Cihan_ŞümuL 10-02-2010 02:27

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812662)
zamanında Başbakan en güzel teklifi yapmıştı ama geri çevirmişti numan bey.Bu saatten sonra geleceğini zannetmiyorum.

en güzel derken?

İntifada 10-02-2010 02:36

Alıntı:

Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812671)
en güzel derken?

;D;D;D;D
numan bey kutusuna gitmeyi tercih etmiş demek ki ;D;D

Cihan_ŞümuL 10-02-2010 02:38

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812676)
;D;D;D;D
numan bey kutusuna gitmeyi tercih etmiş demek ki ;D;D

güldürdün beni :):):)
bakalım ne cıkacak..

Cihannur 10-02-2010 02:43

Alıntı:

DELİ_BALTA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812524)
saadet teki huzursuzluğu numan bey çıkarmadıki kaldıki ak partiyi neden huzursuz etsin
ben şahsen numan beyin ak partiye katılmasını isterim.çünkü ülke ekonomisini kalkındıracağına adım gibi eminim eğerki ak partide bir yere gelirse

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812525)
aksine çoğu problemi düzeltir diye düşünüyorum..
nitelikli bir siyasetçi Kurtulmuş..
günay yaptığı o kadar şeye rağmen huzursuzluk çıkarmıyorsa, kusura bakma da Kurtulmuş hiç çıkartmaz...

Numan Beyin kişisel özelliklerine bir itirazım olduğu için AK Parti'ye katılmasın demiyorum. Eğer Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi'nde genel başkanlık değil de mesela genel başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş olsaydı, onun öyle bir durumdan sonra AK Parti'ye katılmasında bir sorun görmeyebilirdim. Fakat Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi'nde genel başkanlık görevinde bulunduğu için, Saadet Partisi'nde genel başkanlık görevinde bulunduktan sonra AK Parti'ye katılırsa AK Parti'de huzursuzluk çıkabilir.

Cihan_ŞümuL 10-02-2010 02:45

bazen haklı olabiliyor...:)

All times are GMT +3. The time now is 18:04.