AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Gümüş Erkek Yüzükleri (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=144901)

El Emin 02-27-2011 23:51

:) vay abiciğim seninkide ay yıldız.
Nur cemalinde tam çıkaydı bari gözümüz gönlümüz açılaydı.:)

Mavera 02-27-2011 23:55

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862795)
:) vay abiciğim seninkide ay yıldız.
Nur cemalinde tam çıkaydı bari gözümüz gönlümüz açılaydı.:)

Aslinda ayyildiz degil üzerinde Tekbir var ama resimde yansidigi icin öyle cikiyor..
bu siralar sakal biraktim zaten kismetse bu sene umreye gidecegim o zamana kadar kesmeyecegim ;)

El Emin 02-27-2011 23:56

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862804)
Aslinda ayyildiz degil üzerinde Tekbir var ama resimde yansidigi icin öyle cikiyor..
bu siralar sakal biraktim zaten kismetse bu sene umreye gidecegim o zamana kadar kesmeyecegim ;)

Bizide götürecek bir mübarek yok mu?
İçimizde ukde kaldı yav.Görmeden göçsek gözüm açık gideceğim.

Her ne ise hayırlı akşamlar.

Mavera 02-27-2011 23:58

Dur hele yasin kac..

Eşref 02-28-2011 00:49

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862807)
Dur hele yasin kac..

Mavera kardeşim, sen umre, hac dedikçe, seni kıskanmamak elde değil ki. :)

Mavera 02-28-2011 00:57

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862823)
Mavera kardeşim, sen umre, hac dedikçe, seni kıskanmamak elde değil ki. :)

Üstadim sen bize bakma.. biz manevi boslugumuzu kapatmak icin siklikla o topraklara gitme geregi duyuyoruz..
birde bizim kontejan gibi bir sorunumuz olmadigi icin firsat buldukca gitmeye calisiyoruz..
Rabbim sizlerede en kisa zamanda nasip eder güzel kardesim..

Eşref 02-28-2011 01:04

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862827)
Üstadim sen bize bakma.. biz manevi boslugumuzu kapatmak icin siklikla o topraklara gitme geregi duyuyoruz..
birde bizim kontejan gibi bir sorunumuz olmadigi icin firsat buldukca gitmeye calisiyoruz..
Rabbim sizlerede en kisa zamanda nasip eder güzel kardesim..

Amin inşAllah. Birşey daha itiraf edeyim. Resimdeki sakalı görünce, kendi kendime keşke biz de mi yurt dışında yaşasak diye sormadan edemedim.

Her sabah sinek kaydı traş olmaktan, yüzümüzdeki sakalın rengini unutur olduk. En son ara tatilde sakal bırakayım dedim. Vallahi cildim kabul etmedi. Gece batan sakaldan uyuyamadım. Mecburen Cuma'yı atlatıp kestim.

Mavera 02-28-2011 01:18

üstadim ben sana daha ilginci birsey söyleyim.. ben bu ülkede memur statüsünde calisiyorum ve sac, sakal konusunda kesinlikle özgürüz..
mesela esim basörtülü olarak ögretmenlik yapabilyor bende sakalli olarak görevimi yapabiliyorum..
o yüzden firsat buldukca sakal birakiyorum cünkü kendime yakistiriyorum..

unnamed 02-28-2011 02:08

hacı güzel muhabbetmiş o sakal işi yav...
ama resmiyet için kesilmesi şart;D
o ne peşmergemisin;D
devlet memurumu;D

Mavera 02-28-2011 02:11

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862840)
hacı güzel muhabbetmiş o sakal işi yav...
ama resmiyet için kesilmesi şart;D
o ne peşmergemisin;D
devlet memurumu;D

sakalima dokundurtmam :).. birebir insanlarla muhatab olan bir isim olmadigi icin daha dogrusu masa basi isinde oldugum icin sacima, sakalima kimse dokunmuyor.. :)..
bazen saclarimi uzatiyorum, bazen sakallarimi ve ahdim var nisan ayina kadar sakallari kesmeyecegim ;)..

All times are GMT +3. The time now is 06:58.