AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   sendikalı olmak hani anayasal haktı. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=149000)

xfce 05-13-2011 15:35

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896333)
Ya Sabır, bre kardeşim biz komist rejimle yönetilmiyoruz şunu kafana sok ilk önce.

İşçi sendikalı olmak istemiyorsa zorla üye mi yapacağız biraz makul olun yahu... Bu dikta değil de nedir? Saçmalamayın lütfen.

Kanıtlayamıyorsan susacaksın. Mahkeme kanıtlara bakar sözlere değil, somut delillerle arayacaksın hakkını milletin özgürlüğünü gasp ederek değil. Konuyu başka yönlere çekmeye çalıştığını çok aşikâr fakat başaramayacaksınız. Kanıtınız varsa yazılı şikayetinizi yaparsınız yoksa yapacak birşey yok. Yol kapatmak kimsenin anayasal hakkı değildir. Protesto hakkımız var diyorsunuz bunun anayasada olduğunu biliyorsunuz fakat anayasayı açıp okumamıştırsınız bile biatçı zihniyetle nereye kadar keza açıp okusaydınız anayasanın size yol kapatma vb. haklar vermediğini açıkça görürdünüz...

işçiler zaten sendikalı olmak ister.
ama işten atılmaktan korktugunu için uye olmaya çekinir.
sen devlet olarak butun işçileri sendikaya uye oldurucaksınki patronun elinde tehdit malzemesi kalmasın.

unnamed 05-13-2011 15:36

bende harranlıyam;D

Tarantula_ 05-13-2011 15:38

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896334)
işçiler zaten sendikalı olmak ister.
ama işten atılmaktan korktugunu için uye olmaya çekinir.
sen devlet olarak butun işçileri sendikaya uye oldurucaksınki patronun elinde tehdit malzemesi kalmasın.

Oooo git gel Konya altı saat kardeşim sizinle bir yere varamayacağız anlaşıldı. Bu ülke zaten birileri adına herşeyi düşünen işgüzarlar sayesinde bu hale geldi hamd olsun düzeltiyoruz hep birlikte. Kişiye sormadan onun adına hiç birşey yapamazsınız böyle bir saçmalık tasvip edilemez. Alemci, koltuk sevdalısı sendika başkanlarını gördük biz hadi başka kapıya...

xfce 05-13-2011 15:47

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896337)
Oooo git gel Konya altı saat kardeşim sizinle bir yere varamayacağız anlaşıldı. Bu ülke zaten birileri adına herşeyi düşünen işgüzarlar sayesinde bu hale geldi hamd olsun düzeltiyoruz hep birlikte. Kişiye sormadan onun adına hiç birşey yapamazsınız böyle bir saçmalık tasvip edilemez. Alemci, koltuk sevdalısı sendika başkanlarını gördük biz hadi başka kapıya...

bu ulkedeki insanları bi yuzune bak sokakta yururken nekadar mutlu yada mutsuz olduklarını yuz ifadelerinden anlarsın zaten.

aç insanlara sen turkiyesin buyuk dusun demekle olmuyor.
aaç insan buyuk dusunemez.

unnamed 05-13-2011 15:51

dün akşam avm deydim...
öylesine gezmeye gittim...
o kadar aç insanımz vardaki lokantalar full çakılıydı, üstüne üstelik bir benim elimde poşet yoktu....
nasıl açlıksa artık...
sonra garip garip arabama bindim eve döndüm....

Tarantula_ 05-13-2011 15:51

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896344)
bu ulkedeki insanları bi yuzun bak sokakta yururken nekadar mutlu yada mutsuz olduklarını yuz ifadelerinden anlarsın zaten.

aç insanlara sen turkiyesin buyuk dusun demekle olmuyor.
aaç insan buyuk dusunemez.

Başka neler ezberlediniz mahrum bırakmayın bizi...

unnamed 05-13-2011 15:52

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896346)
Başka neler ezberlediniz mahrum bırakmayın bizi...

güzel kardeşim canın sıkılıyor herhalde...;D

Tarantula_ 05-13-2011 16:03

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896348)
güzel kardeşim canın sıkılıyor herhalde...;D

Birazcık abi... ;D;D;D

All times are GMT +3. The time now is 11:46.