![]() |
tarantula burak sizin sıralamalar puanlar kaçtı hacılar
belki aynı yere düşebilir özellikle tarantulayla buraklada :) |
Alıntı:
sıralamamda çok iç açıcı değil:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende Boğaziçi,Marmara,İstanbul,YıldızTeknik yaptım sıralamayı. Boğaziçi Uluslararası tic. diğerleri işletme ;ı:
|
Alıntı:
Hedefim Ankara Siyasal'dı dershanedeki puanım filanda ona göreydi.Sınavlarda sitres yaptık.İkinci sene hazırlanmanın verdiği bişey olsa gerek.Allah'tan hayırlısı artık. Vallahi para ile huzur terz orantılı gibime geliyor:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Muhterem mesele işletme mezunu olmak değil, donanımlı işletme mezunu olmak :güzel: Tanıdık var Marmara Çalışma Ekonomisi'nde okuyor staja büyük şirketlere gidebildi donanımlı olduğu için.
Dediğin gibi her yer işletme mezunu ama iyi bir üniversiteden mezun donanımlı işletme mezunu olmak ayrı... |
Alıntı:
bende mescit açtırmak için gönüllü çalışma arkadaşları arıyordum ;D ben gittim gezdim anadoluyu dehşet hacı dehşet hemde çok ucuz bir şehir apartlarıda oldukça lüks ama gidip cemaatte kalırsan bilemem ;D benimde sıralama 5900 anadolu iletişim bilimleri 6400 le alıyor marmara da 11 000 le alıyor anadolu tutacak gibi tutmazsa mekan fatih :) |
Alıntı:
Alıntı:
Evet öyleymiş orada okuyan arkadaşlardan baya bir dinlemiştim :) Aynı şehirde olursak biz ev tutarız hacı ben cemaat evinde kalamam =) Sen ne yaptın muhterem ya biraz daha zorlasan sabancı :D |
All times are GMT +3. The time now is 08:42. |