AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Forum Hakkında (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dünden Bugüne AKPARTİFORUM! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=17750)

ak_mavish 01-07-2008 20:58

Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!

tabi eğlenmenin dışında çok şey öğrendim ::)

Mu-Alim 01-07-2008 21:02

Üyeler açısından bakalım bir de arkadaşlar.Ben çok değerli insanlar tanıdım forum sayesinde.İlk aklıma gelenler:

* Tabi ki Ahmet Abi
* Nurullah
* Samet
* Necip Fazıl
* Saliha
* Zeynep
* Kelebek
* Ayse42
* Feyza
* Eyüp ( Lügat )
* Parabol
* Selo
ve şu anda aklıma gelmeyen epeyce değerli arkadaş... Bunlar benim için çok önemli birer deneyim oldu.

MaU_95 01-07-2008 21:06

Çok şey öğrendim.
Bu kadar akıllı genç başka nerde var ki?

Gelecek için umutlarım katlanmıştır.
Beni en çok etkileyen çoğunuzun çok olgun ve bilgili olmasıdır. İnşallah bunu asla kaybetmezsiniz. Bizde buralarda olup birşeyler öğrenmeye devam ederiz.

Saygı ile...

ak_mavish 01-07-2008 21:11

ben de sayıyım dedim ama o kadar çok ki
bir deniyim bakalım ;)

saliha (yazmassam küser ;D )
selahattin
ahmet abi
nurullah
samet
aktunahan
ümitli bekleyiş
ayşe42
feyza...
akkparti
aslında sevdiğim çok kişi var ama benim için en önemli olan kişiler..yaşasın forum kardeşliği :D..

Necip Fazil 01-07-2008 21:12

Tunahan Azizim, değer verdiğin için Allah c.c. razı olsun. O senin güzelliğin ;)

Ak_Mavish Hanım, erenon'u unutmuşsunuz : )

VesseLam

ak_mavish 01-07-2008 21:15

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Tunahan Azizim, değer verdiğin için Allah c.c. razı olsun. O senin güzelliğin ;)

Ak_Mavish Hanım, erenon'u unutmuşsunuz : )

VesseLam

aaa çok sağolun erenon bi de.sevmeyenleri çok ama ;) keşke gelse..siyasi birikimlerinden faydalansak..erenon gideli doğru düzgün faydalanabileceğimiz tartışma çıkmadı :)

Necip Fazil 01-07-2008 21:19

Burada kimse - kimseyi kara kaşı - kara göz'ü diye sevmiyor, düşüncelerin dolayı seviliyor insanlar ... Düşüncelerine karşı olmakta sevmemek değildir.

İşin anlaşılmayan tarafı, aynı düşüncede olmadığınız kişilere hakaret etme lüksünü kendinizde bulmanızdır ... Böyle bir meseleden dolayı kendileri gittiler. Bence yakışan buydu.

VesseLam

Beritan 01-07-2008 21:25

şükür milli görüşçüyüm diyorum ama banlanmıyorum...bu konuda sizi tebrik ediyorum

ak_mavish 01-07-2008 21:26

aynı düşüncede olmadığınız kişilere hakaret etme lüksünü kendinizde bulmanızdır

şimdi bu ne demek?

kusura bakmayın ama aynı düşünce de olmadığınız kişilere hakaret etme lüksü sizde de var.konu açılmışken söyliyim erenon dinle yakından ilgili olmadığı için çok üstüne gidildi bu forumda.oysa karşılıklı güzelce konuşsaydınız erenona çok faydalı olabilirdiniz.özellikle sizden bilgilerinizi paylaşmanızı beklerdim.hizmet anlayışı budur bence.bilmeyene anlatmak haksızmıyım ???

Necip Fazil 01-07-2008 21:27

Söynecek sözler vardır, söylenmeyecek sözler vardır. Erenon'un son msjını bir okuyun. O mesaja verebileceğiniz mantıklı bir cevap var ise, ben bu gece forumu terkedeyim.

VesseLam

All times are GMT +3. The time now is 19:22.