![]() |
Chp Atatürk ''ümüzün Arkasına Saklanıyor Ama Bu Resme Bakın
farklı bir bakış açısı ama böyle yorumlamak onlarında her resimden her konuşmadan farklı art niyetli bir şey çıkarmalarına benzio....
paylaşım için saol |
Alıntı:
|
:) Resim anca yakışır :)
|
Oradaki amacın o olduğuna ihtimal vermiyorum..Ancak yakalamak hoş olmuş.... :-* :-* :-*
|
Bende amacın o olmadığı kanısındayım ama bu bakış açısı ile yakalamak da hoş olmuş ... :-\
|
bende hiç öle bakmazdım o resme bizim içimiz temiz ondan mıdır nedir (aman mehmet yanlış anlama) :D
|
herkez güzel demiş ama kimsede + vermeye zahmet etmemiş.Yinede teşekkürler
|
:D bakış açısı güzelmiş
bende üyeyim o foruma ama adamların forumları bile kötü her girdiğimde aynı konu bazen hayrına konu açasım geliyor :D |
Ben o siteye üye olmuştum,aktifleştirmek için gelen mail 1 gün sonramı ne gelmişti.
Kendimi 'chp'li olarak tanıttım ama onlar kadar sert-faşist birisi oalrak göstermedim kendimi. 1 konuda baya yüklendiler bana 'sen nasıl chplisin' falanda filanda,konu hakkında yorum bulunmaya devam ettim ve kendilerini tuzağıma düşürüp devlet memurlarına hakaret etmelerini sağladım.O vakit sahne şovum başladı 8) Tabi araya site sahibi girip yorumları silerek benden özür diledi ve yaptıkları hatadan dolayı onların heycanını hoş görmemi önerdi :D Hala üyeliğim var ama girmiyorum :-* Bu arada konu muhteşem olmuş :D +1 |
All times are GMT +3. The time now is 19:55. |