AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Türkiye ve Dünyadan Spor (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=213)
-   -   Gruptan nasıl çıkarız? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=31920)

Mcht_Ln 06-12-2008 13:12

Gruptan nasıl çıkarız?

Öyle diyonda Galatasaray uefayı nasıl aldı sanıyon.Soyunma odası görüntüleri var.Onları bi izle istersen. ;)

Ruhla olacak iş değil tabii ki.Elimizde ki en iyi oyuncular bunlar.Onlarında elinden geleni yaptıklarına inanıyorum.

İlk yarıya güzel başlamıştık.Şiddetli yağmurun yağmasıyla bazı oyuncularımız oyundan düştü.Hepsi bu.

Kırık_Çocuk 06-12-2008 13:17

Gruptan nasıl çıkarız?

İzledim ama farzedelim malatyasporu tut o soyunma odasına sok
o da mı uefayı alırdı dostum ?

Taffarel-Brezilya milli kalecisi
Popescu-Hagi Romanya milli takım as oyuncusu
Tugay türkiyenin en istikrarlı ve avrupa başarısı olan oyuncusu
hakan şükür Türkiye tarihinde gelmiş geçmiş en büyük oyuncu
Ergün Penbe Solda ona alternatif birisi yetişti mi?
Hasan şaş kariyerinin zirvesindeydi neredeyse

Bunlar acaba olmasaydı kimi gaza getirecekti fatih terim ?

Mcht_Ln 06-12-2008 13:32

Gruptan nasıl çıkarız?

Alamazdı elbette.Burda birinci etken futbolcudur.Teknik direktör kim olursa olsun.Ama Fatih Terim'in ordaki duruşunu kimse göz ardı edemez.

O takım kimlere karşı geldide o başarıyı aldı.Yani karşıdaki takımlarda İngilterenin ya da ne bileyim Fransa'nın 2.lig takımı değildi ya?!

Akmehmet_Akif 06-12-2008 13:42

Gruptan nasıl çıkarız?

Final oynarız inşallahta arkadaşlar Fatih Terimi ben çok severim.Milli takımıza gazıda veriyor.Oyuncular onu abileri gibi görüyorlar ama son 2 maçta kurduğu kadroda Fatihi Terimi sevmemeye başladım.Oysaki önceden Fatih Terim herkezin sevigisi kazanmış bir teknik adamdı.Ama Hakan Şükürü almamsına annem bile şaşırdı.Kazım Portekiz maçının yıldıydı Portekiz maçında tek tekdisi oynadı.2. maçta niye oynatmadı.Son 7 dakika girdi ama yinede çalımı atıp Ardaya pası çıkaran oydu.Tüncayı niye oynattı.2 maçtada çok kötü oynadı Tüncay.

Akmehmet_Akif 06-12-2008 13:46

Gruptan nasıl çıkarız?

Vollkan:İsviçreyi kebap etik.
Zaten kebap kalmadı.Volkan kebapların hepsini kendi bitirir tek başına. :D

Kırık_Çocuk 06-12-2008 13:48

Gruptan nasıl çıkarız?

Alıntı:

Mcht_Ln Nickli Üyeden Alıntı
Alamazdı elbette.Burda birinci etken futbolcudur.Teknik direktör kim olursa olsun.Ama Fatih Terim'in ordaki duruşunu kimse göz ardı edemez.

O takım kimlere karşı geldide o başarıyı aldı.Yani karşıdaki takımlarda İngilterenin ya da ne bileyim Fransa'nın 2.lig takımı değildi ya?!

evet maçtan once sanki hiç konuşmamışta maç boyunca sürekli biseyler antalıyor..arkadaşım soyunma odasında maçtan evvel konusmuyomusun maç esnasında sürekli car car car bi otur kamera otururken çeksin :)

Akmehmet_Akif 06-12-2008 13:48

Gruptan nasıl çıkarız?

peki Cek lerle berabere kalırsak ne olacak.Puan durumumuz aynı yediğimiz gol aynı.Atığımız gol aynı.
Penaltılaramı kalırız o zaman. :o :-\.Nasıl olacak.

politikaci 06-12-2008 13:49

Gruptan nasıl çıkarız?

ya volkana helal olsun valla alkışladım resmen maç bitince çok iyi bir kaleci fenerbahçede başarı varsa onun yüzünden var bir gitse bitti :D

Akmehmet_Akif 06-12-2008 13:51

Gruptan nasıl çıkarız?

Golü atıpta sevineneyen Türk Murat Yakın.Bunu dı sevidiyelim Mehmet Aurello Brazilyaya atsaydı sevinirdi çünkü biz
bayrağımıza bağlıyız.

politikaci 06-12-2008 13:52

Gruptan nasıl çıkarız?

Alıntı:

Akmehmet_Akif Nickli Üyeden Alıntı
Golü atıpta sevineneyen Türk Murat Yakın.Bunu dı sevidiyelim Mehmet Aurello Brazilyaya atsaydı sevinirdi çünkü biz
bayrağımıza bağlıyız.

nasıl svinemedi .. biz evde kızdık ona çok hırslı oynadı son dklarda bir atak vardı nasıl koşuor görmedinmi . en çok o istedi

All times are GMT +3. The time now is 18:27.