![]() |
Alıntı:
|
tam demokrasiye geçilmeden dokunulmazlıklar kalkmasın..çünki biz çok badıreler atlattık,neler gördük neler..dokunulmazlığı bır kaldırırsak neler olur neler..?
mesela: tayyıp bey ebu yusuftan bahsetse..eyvah rejım tehlıkede derler ve hakkında dava açılır.. baykal bahsetse: bi şey olmaz hatta övguler alkışlar alır.. mesela:ak partili gençler; ya allah bismillah allahu ekber dese..eyvah şeriat geldi,irtica hortladı derler partiyi kapatır yada ıhtılal yaparlar.. mesela:MHP liler aynısını dıyorlar ya allah bısmıllah allahu ekber diyorlar sonuç bır hiç.. bu örnekleri çoğalta bılıriz,şiir okudu diye hapse yatan şu anki liderlerin içinde varmı ?VAR o kim peki..?RECEP TAYYİP ERDOĞAN..anlayan anlamıştır ve sakın dokunulmazlıklar kalkmasın eğer kaldırılacaksa önce haimler savcılar rektörler.askerlerinki kalksın daha sonra sıyasilerınki dşünülsüm derim ne için böyle derim ülkem adına,milletim adına,demokrasi adına,özgür irade adına,halkın seçtiği kişileri halkın bertaraf etmesi adına.sandığa saygı olmazsa..olmaz ben getırdım ben götürrüm ve seçmediğim zaman dokunulmazlığı kalkmış olur o zaman yargılarsınız,tayyıp beyın dokunulmazlığı yoktu nerdeydiniz,o zaman eh o zaman bu işte bir entrika var oyun var demektir.. doğru olan kalemi eğri yazdırma yazar,kalem eğri yazarsa millete mezar kazar,bu oyundaki hileyi,arif olanlar sezar,resim poşet içinde kaldı canlısı serbest gezer.(ahmet kabaklı) başbakanımızın dokunulmazlığını kaldırmak isteyen siyasetçileri PROTESTO ediyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ve biz hükümetimize güven oyumuzu verdik... illa seçimde tokat yemek ise derdiniz.. şurada üçbeş ay kaldı... |
Alıntı:
yenilen gureşçi gureşe doymazmış.2002 seçimlerinde ne oldu.? 2007 temmuz seçiminde ne oldu? ve önümüzdeki yerel mahalli idareler seçiminde en az yuzde elli alacağına ınanıyorum tabi allahın iznıyle o zaman ne diyeceksiniz..tayyip oyları satın aldı diyeceksiniz. ben sizlere bır öneride bulunayım..CHP lilere çok söylüyorum anlamıyorlar çünki onlar gerçekten kendilerini sosyal sanan zavallılardır nıye böyle dedim ak partinin sosyal hızmetine karşı çıkan tek parti CHP dir. neyse önerim ellerinizi başınıza koyun ve düşünün bu halk bunca sıkıntıya rağmen neden ak partiye oy veriyor diye bi düşünün ama sakın demeyınki halkı aldatıyor demeyın bır çoğumuz sızlerin şu anda gittiğiniz partilerden gelenleriz.. saygılarımla... en buyuk gunah gıybettir iftıradır,refah partisinide yolsuzlukla itham etmişlerdi..MHP li bakanlarıda,ANAVATANı da ÇİLLERİDE, DEMİRELİDE.vs yani bırakın bu konuları sezarın hakkını sezara verin..bükemediğiniz bileği öpün.arap eli öpmeyle dudak kararmazmış sevmesende takdir etmesini biliniz..sizin alamadığınız oyları almak..kımın işi..?kımse memnun değilim desede yuzde kırkbeş oy kımın işi.. söyleyim HAK ın VE HALK ın işi hamdolsun..ama hızmetlere doymak yok bu ülkenin mutedeyyin insanlara ihtiyacı vardır.. |
Alıntı:
O zaman siyaseti iyice cıvıklaştırıp istemediğinizi daha rahat uzaklaştıracaksınız değil mi? İftira bol ne de olsa.. Kılıfta sizin gibilerinde en uygunu hazır herzaman.. Sıradan bir insan gibi olacaksa neden oy veripte meclise yollayayım ki milletvekilini.. Ben gideyim her istediğimi gerçekleştirmiş istemediğimi de men etmiş olurum o zaman! Hadi geçin artık şu temcit pilavlarını... Yemezler artık ! |
All times are GMT +3. The time now is 17:48. |