AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Mizah - Komedi (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=153)
-   -   sinirli kız ak kelebekk (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=56591)

Duygu'Seli~ 02-19-2009 16:05

:şaşkın: Benim bildiğim kelebek ablam bunların altında kalmaz..:paat:
Çok güvenme kendine Ömercik.. :karizmatik:
;ı:

Necip Fazıl 02-19-2009 16:09

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514998)
Çok güvenme kendine Ömercik.. :karizmatik: ;ı:

onun adı ÖMER, KELEBEĞİ döver... :w: ;D :karizmatik: :karizmatik:

ömer faruk 02-19-2009 16:19

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514998)
Çok güvenme kendine Ömercik.. :karizmatik: ;ı:

kelebek ablana slm söle:karizmatik:

*AZRA* 02-19-2009 16:38

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515000)
onun adı ÖMER, KELEBEĞİ döver... :w: ;D :karizmatik: :karizmatik:

no no no şiddete hayır nasıl mesajlar bunlar böyle :hmm:w::w: kelebek dövülmez yaaff sevilir ;1

Necip Fazıl 02-19-2009 16:43

Alıntı:

*AZRA* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515011)
no no no şiddete hayır nasıl mesajlar bunlar böyle :hmm:w::w: kelebek dövülmez yaaff sevilir ;1

Kelebekle girdiğim son diyaloğda uzlaşma sağlanamadı... bundan sonra zannedersem FARUK'la ittifak görüşmeleri deneyeceğim... inlaşmanın adı ''HAKÖM''... sözleşme an meselesi... kelebek de yandaş arıyor kendine... her an forumda bir iç savaş çıkabilir... HAKÖM çatısı altında eğer birleşebilirsek elimizi bükecek bayan göremiyorum forumda... hatta bayanlarbirliği bile bizi yıkamaz... :w: :D :w:

ömer faruk 02-19-2009 16:55

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515013)
Kelebekle girdiğim son diyaloğda uzlaşma sağlanamadı... bundan sonra zannedersem FARUK'la ittifak görüşmeleri deneyeceğim... inlaşmanın adı ''HAKÖM''... sözleşme an meselesi... kelebek de yandaş arıyor kendine... her an forumda bir iç savaş çıkabilir... HAKÖM çatısı altında eğer birleşebilirsek elimizi bükecek bayan göremiyorum forumda... hatta bayanlarbirliği bile bizi yıkamaz... :w: :D :w:

biz bunlara karşı birleşmemize gerek yok bir tanemiz hepsine bedel ama yine birleşebiliriz:karizmatik:

Necip Fazıl 02-19-2009 16:59

Alıntı:

ömer faruk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515027)
biz bunlara karşı birleşmemize gerek yok bir tanemiz hepsine bedel ama yine birleşebiliriz:karizmatik:

Milli çıkarlarımız için(erkeklerin çıkarları) birleşmemiz şart... bayanlar birleşip dırdıra başlarsa tek olarak başa çıkamayabiliriz... ;D :karizmatik:

ömer faruk 02-19-2009 17:01

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515031)
Milli çıkarlarımız için(erkeklerin çıkarları) birleşmemiz şart... bayanlar birleşip dırdıra başlarsa tek olarak başa çıkamayabiliriz... ;D :karizmatik:

tamam birleşelim o zaman bu görevi siz üslenseniz :karizmatik:

Necip Fazıl 02-19-2009 17:05

Alıntı:

ömer faruk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515033)
tamam birleşelim o zaman bu görevi siz üslenseniz :karizmatik:

Tamamdır ortak ''HAKÖM'' kurulmuştur böylece... ben yıldırma çalışmaları için araştırmalara başlıyorum... dırdırsız bir forum için bayanlara ölümmmmmmm... ;D :D

*AZRA* 02-19-2009 17:31

ne dır dırı yaa ama haksızlık bu sizlerr yapıyorsunuz sonra bayanlar dır dır yapı diyorsunuz:paat:

All times are GMT +3. The time now is 13:39.