AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'i protesto (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=57711)

kardeşiniz 02-28-2009 00:04

emin kardeş olurmu %99 müslüman bir ülkedeyiz. bu ülke protesto edemiyecekse hangi ülke etsin? bu kararlılık ve cesaret isteyen bir adım. Osmanlının mirasçısı Türkiyenin bu adımı atması gerekmez mi? maddi kaybı ne olursa olsun, özelikle bu konuda Abdülhamid Han ın kararlılığını göstermeliyiz. bu millet müslüman ve boykot istiyorsa temsilcilerininde milletin bu isteğine kulak vermesi lazım. saygılar

hipermuhafazakar 02-28-2009 12:05

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520272)
emin kardeş olurmu %99 müslüman bir ülkedeyiz. bu ülke protesto edemiyecekse hangi ülke etsin? bu kararlılık ve cesaret isteyen bir adım. Osmanlının mirasçısı Türkiyenin bu adımı atması gerekmez mi? maddi kaybı ne olursa olsun, özelikle bu konuda Abdülhamid Han ın kararlılığını göstermeliyiz. bu millet müslüman ve boykot istiyorsa temsilcilerininde milletin bu isteğine kulak vermesi lazım. saygılar

sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun, akademik kariyerin ne senin ne kadar şey görüyorsunda konuşuyorsun burda ??? sen kim bakan Çeliki protesto etmek kim..sizin kafaya kalsa bu millet batarda batar

el-EMIN 03-01-2009 19:47

Alıntı:

el-EMIN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 519539)
yapici elestirileri hakli buluyorum.

Cok gereksiz bir genelge yayinlamis MEB !

lakin sunuda düsünmeden gecemiyorum..Egitim yerlerine butür calismalari sokarsaniz..yarin birgün Iktidar baska güclerin eline gectiginde dindarlari boykot etme cagrisinda bulunursa MEB o zamanda aglamaya hic gerek yok.

yeniliyorum..OKUL ve Ibadet mekanlarina bu tür eylemler girmemelidir.

SIVIL örgütler üstlenmelidir bu eylemleri.

muhabbetle.

BU benim yazdigim..

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520272)

Buda senin anladigin..:-)

Biz ne diyoruz ?

Protesto edilsin diyoruz..lakin bunu akillikla yapalim diyoruz..Ibadethanelerden ve Okullardan uzaktutulsun diyoruz..

SIVIL olarak yapilsin..Siyasi olarak zaten Basbakanim Tasin altina elini sokmustur.

anlastik ?

el-EMIN 03-01-2009 19:49

su Ülkede Müslümanlarin aldiklari Maas 6 ay geciksin..bak neler oluyo Müslümanlik.

kardes dedigin parasi icin adamöldürür malesef.

simdi sirtinda kimsenin küfe yokya..atiyo atabildigi kadar..

milletinadami 03-01-2009 19:50

milli gorus bakani protesto edecegine yahudilere hizmet eden gazetelere cikip muslumanlarin arasinda fitne atesi yakmaktan vazgecsinler...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-01-2009 19:53

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520537)
milli gorus bakani protesto edecegine yahudilere hizmet eden gazetelere cikip muslumanlarin arasinda fitne atesi yakmaktan vazgecsinler...

çok doğru

kardeşiniz 03-06-2009 14:17

emin arkadaşın sivil boykotu destekleğini tabiki okudum.

nasıl anlıyorsun? diyerek işi sulandırmayın.

herkesin boykot isteğini görmemle birlikte bu boykotu devlet dairelerinin yapmasını yasaklayan zihniyeti protesto ediyoruz. milletin haklı isteğini devlet de desteklemeli.

boykotun amacı ne? filistinli kardeşlerimize zulmeden israile mali destek vermemek değil mi? sivil yapsın ama devlet yapmasın demek bir çelişki değilmidir. ikiside israile verilen desteği kesiyor. he siz sivil boykot olsun ama tamamen boykot uygulanmasın, yani boykot göstermelik olsun, israile destek gitmeye devam etsin, bize de vergi kazanalım diyorsanız o başka.

ultrAstribun 03-06-2009 14:36

Amaç eğitime siyaseti sokmamak ise okullarda saygı duruşu yapılmamalıydı.
Açıkçası genelgeye ihtiyaç yoktu.
Bakan ekonomik kriz sürecinde etkileşim yaşanmamaı için böyle bir atmış olabilir.

er1tan2 03-06-2009 14:36

Bu devlet ne iktidarlar gördü.AK partiside gider.....6 OKLAR HER YERDE DALGALANIR.BU ÜLKE SAHİPSİZ DEĞİL!!!!!BİZ BURADA OLDUKÇA PİS AMELLERİNİZE ULAŞAMAYACAKSINIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

hipermuhafazakar 03-06-2009 14:47

bu konuyu açan arkadaşım, bu haberi yalanladı Çelik..haberini koyacaktım bulamadım

All times are GMT +3. The time now is 14:33.