AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Siyaset (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Saadet Partisi'nde 'mini etek' açılımı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=59427)

islam 03-09-2009 20:34

Alıntı:

aeo92 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 527397)
hakkaten.saadette ne kaldı ki edeb adab namus kalsın...

ya olduğun gibi görün; ya da göründüğün gibi ol..

biraz önce Şerefsiz yazdın sonre değiştin dönmek ve döneklik kana işlemesin edep de namusuda senden öğrenmeyecez edebini ve ağzını topla ...yoksa senin ağızından cevap vermesinide bilirm...

Yetkili Notu: Mesajınız düzeltilmiştir. ( Hakaret içerikli mesajlar değiştirebilir veya silinebilir)

*AZRA* 03-09-2009 20:38

yanlız jeepl i bayanlara kapılar kapalı bunun dışındakilere açık :)
ağlarım bak:ağla::w::w:

Ertuğrul ÖZGÜL 03-09-2009 20:41

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 527292)
Allahtan Korkun be Yazık !!!
Müfteriliğin bu kadarı biz sizn cemaziyel evvelinizi biliriz kardeş...
Açizliğiniz ortada Kaynağa bak Mini etek miş...
Sizde Öğrendiniz Aferin Komist oyunlarını çamur at izi kalsın ...
AFERİN Size...

o işi yapanların bizi suçalaması çok abes oldu şimdi

FarukARSLAN. 03-09-2009 21:02

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 527390)
Ya ben de faruk aslan nerde kaldı diye düşünüyordum... o da geldi, hoşgelmiş sefalar gelmiş....

İyi açılımlar faruk bey....

Mini etekli olduğunu nerden gördün?

Ordamıydın?

Hoşbuldum. Konu sizindi sanırım?
İzinsiz girdim kusuruma bakmayın.

Mini etekli olduğunu görmedim ve olduğunu da iddia etmedim HABER DE ÖYLE DİYORDU AMA.
Benim özellikle değindiğim ise mini etekli olduğu değil 'yorumu' idi.

Zorunuza gidiyor sanırım. Ama ne yapalım kabullenin aştı çizginizi partiniz. Yani son dönemde böyle..

Hayırlı uğurlu olsun tekrardan.
(Konunuza izinsiz yorum yaptığım için tekrardan özür dilerim efendim. Bundan sonra bi brifinginizi alır öyle uğrarım.)

Üç mevsim 03-09-2009 21:05

Yetkili Notu: Hakaret içerikli meajlar düzeltilebilir veya silinebilir. Birbirimize saygı göstererek yazışalım.

Arkadaşlar burada siyaset yapıyoruz. Din üzerinden yapılan siyasetin bu ülkeye hiçbirşey kazandırmadığını aksine ne büyük kayıplar verdirdiğini yaşadık. Bu ülkede Şeriatçı bir siyasi parti olamaz, insanlar şeriatçı olabilir. Saadet Partisi de laik rejim üzerine yemin eden bir siyasi partidir, laik rejim üzerine rejim eden siyasi parti de şeriatçı olamaz. Bu gerçeklerin farkında olarak siyaset konuşulsun.

FarukARSLAN. 03-09-2009 21:06

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 527393)
Oradadır abi olmasa yorum yaparlar mı hiç...

Parazitlik yapmaya ne gerek var, konudan çıkmasanıza.. İlla dürtelim mi, öğrenemediniz mi hala?..

FarukARSLAN. 03-09-2009 21:29

Konu tekrardan açılmıştır.
Konu harici yorumlar derhal silinecektir.

Ayrıca bu ikinci uyarım:

AK Parti'li gönüldaşlarımız. Bırakın diğer partililerle dalaşmayı yeter!
Yanlış kelamarı varsa 'Şikayet et' botonundan yönetime bildirin. Böyle senin şuran açık senin buran açık muhabbetlerinden kaçınalım.

Hele 'mecliste koltuğu bile olmayan' bir parti mensuplarıyla asla!

Prim vermeyin.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-09-2009 21:33

yaaaaa işte böyle eğer bizim gibi her görüşe açık olsalardı baştan beri bu komik hallare düşmezlerdi sen konuş konuş sonrada beterni yap

AYT@C 03-09-2009 23:21

Markist acilimida bekliyorum ...

ALPEREN4425 03-10-2009 03:51

çoook ayıp çok. Hiç yakışmadı. Ya arkadaşlar bir bayanın sarışın olmasından bize neya. Adamın cümlesine bakın.
SP'nin Çankaya bölgesinden il genel meclis üyesi adayı olduğunu söyleyen sarışın bir kez genç kız da

Saadetçiler nasıl böyle birşey yapar anlamıyorum. Hem bayan hemide sarışın. Üstüne üstlük birde genç. Bak bak bak... Valla bu saadetçileri anlayamıyorum. Sen nasıl olurda hem sarışın hem genç hemde bayan bir aday gösterirsin. Yakışık aldımı hiç. :olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:: olmaz::olmaz:

All times are GMT +3. The time now is 23:27.