AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   SP yi protesto ediyorum... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=108612)

yavuzdemir 06-18-2009 12:38

Halen eşcinsellikle ilgili kanun maddesi düzenleme nedir bilgi alamadım. Yalnız alana kadar bu burada soracam. Eğer yoksa böyle bir düzenleme sizden bunun olmadığını ifade etmenizi istiyorum.

Milli Görüş'lü 06-18-2009 14:20

Gay ve Lezbiyenlere Serbestlik AKP’ye Nasip Oldu!
AB’a uyum hızlı başladı… Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Gay ve Lezbiyen derneği tüzüğünü ahlaka aykırı bulmadı(!)

Peşinen kanunlara konmuş
Başsavcı kararında, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu’nun, AB Siyasi Kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri dikkate alınarak hazırlandığı belirtildi.

Başörtüsü’ne getirilemeyen özgürlük
Kararda AKP’nin AB’ye uyum çerçevesinde hazırladığı son Türk Ceza Kanunu’na atıfta bulunularak “Yeni TCK’nın yapılandırılmasında ‘cinsel yönelim ayrımcılığının’ tartışıldığı bir dönemde, eşcinsel olmak ahlâksız olmak anlamına gelmez. Aslolan tüm ahlâk bilimleriyle uğraşanların ortak birleştikleri nokta olan insan iradesinin hür olması gerektiğidir” denildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, KAOS Gay ve Lezbiyen Kültürel Araştırma ve Dayanışma Derneği’nin adında ve tüzüğünde ahlaka aykırı bir durum bulunmadığı gerekçesiyle, derneğe kapatma davası açılmasına yer olmadığına karar verdi. Basın Savcısı Kürşat Kayral, Ankara Valiliği’nin derneğin adında ve tüzüğünde ahlaka aykırılık bulunduğu iddiasıyla derneğe kapatma davası açılması istemiyle yaptığı başvuruyu karara bağladı.
Kararda, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu’nun, AB siyasi kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri dikkate alınarak hazırlandığı belirtildi.
Yasanın temel felsefesinin derneğin özeline girmemek, resmi makamların veya kamuoyunun gözetiminden uzak serbestçe etkinlikte bulunmasını sağlamak olduğu anlatılan kararda, ”Yasa, devletin derneklere karşı baskıcı değil, kollayıcı tavrını göstermesi usulüne göre yapılandırıldı” denildi.

“Toplumlara göre değişir”
Uluslararası sözleşmelere ve Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ne atıf yapılan kararda, eşcinsellik de irdelendi. Cinsel işlev bozukluklarının genel olarak ahlaki bozulmanınbir sonucu olarak düşünüldüğü, ancak Amerikan Psikiyatri Birliği tarafından ”başlı başına bir bozukluk” olarak ele alınmadığı ve eşcinselliğin spesifik olarak tanımlanmadığı kaydedildi.
”Lezbiyen” ve ”gay” kelimelerinin günlük hayatta ve bilimsel araştırmalarda rahatlıkla kullanıldığına işaret edilen kararda, ”Bu kavramlar, toplumlara göre değişir. Yeni TCK’nın yapılandırılmasında ‘cinsel yönelim ayrımcılığının’ tartışıldığı bir dönemde, eşcinsel olmak ahlaksız olmak anlamına gelmez. Aslolan tüm ahlak bilimleriyle uğraşanların ortak birleştikleri nokta olan insan iradesinin hür olması gerektiğidir” denildi. Kararda, derneğin adında ve 23 maddeden oluşan amaç bölümünde ahlak dışı olarak tanımlanabilecek bir husus bulunmadığı ifade edilerek, uluslararası sözleşmeler de dikkate alınarak derneğin kapatılması talebiyle kamusal dava açılmasına gerek olmadığı kaydedildi.

Haber: Anadolu Ajansı

elif zeynep 06-18-2009 14:30

Başörtüsü konusunda bizimde tepkimiz var, evet 7 senelik iktidar döneminde başörtüsüne bir çözüm getirilemedi, fakat getirilmek istendi ,ama malum zihniyetin yaptıkları ortada.
Tüm mevkileri ele geçirmeden, başörtüsüne özgürlük zemini hazırlanamaz, malum zihniyetin her yerden kolu bağlanmalıdır ki, bize engel çıkarmaya güçleri yetmesin...
Ergenekon felan, sizde neler çıkıyor ortaya görüyorsunuz, öncelik şu pislik zihniyeti temizlemekten geçiyor, sonra gerisi kolay kardeşim.
Biraz sabır, hemen olacak şeyler değil, zemini hazırlamak kolay mı?

Milli Görüş'lü 06-18-2009 14:39

Alıntı:

elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639323)
Başörtüsü konusunda bizimde tepkimiz var, evet 7 senelik iktidar döneminde başörtüsüne bir çözüm getirilemedi, fakat getirilmek istendi ,ama malum zihniyetin yaptıkları ortada.
Tüm mevkileri ele geçirmeden, başörtüsüne özgürlük zemini hazırlanamaz, malum zihniyetin her yerden kolu bağlanmalıdır ki, bize engel çıkarmaya güçleri yetmesin...
Ergenekon felan, sizde neler çıkıyor ortaya görüyorsunuz, öncelik şu pislik zihniyeti temizlemekten geçiyor, sonra gerisi kolay kardeşim.
Biraz sabır, hemen olacak şeyler değil, zemini hazırlamak kolay mı?

İnşaAllah dediğiniz gibi olur !...
Ama maalesef yapılan icraatler hiç de o yönde ilerlemiyor..
Peki ya biz gerçekten haklıysak ne olacak ?... İş işten geçtiği vakit ?

LeyaL 06-18-2009 14:43

İşin işten geçmeyecek elbet..
Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin..
Sonuçta oturarak konuşarak olmuyor bu işler..
Hiç düşündük mü kendimizi sorguladık mı?
Acaba ben bu ülke için ne yaptım? Ne yaptım da bu kadar çok şey istiyorum? Önce bunun muhasebesini yapalım..
El fetih ve Hamas düşmanlardı adeta..Bakın şimdi hallerine..Onları o duruma düşüren kim?
Bizi karşı karşıya getiren kim?

Uyanalım biraz..

elif zeynep 06-18-2009 14:44

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639336)

Siz dualarınızı eksik etmeyin yeter, elbetteki Rabbim samimi kullarını yanıltmaz... Rabbim yardımcımız olsun... :)

ATmaCA53 06-18-2009 14:48

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639232)
Allah sizlerden razı olsun.. Sizlerin samimiyetinden hiçbir şüphem yok... Bu millet için istiyorsunuz ne istiyorsanız.. Buna eminim.. Yeter ki memleket kalkınsın, Ümmet bir araya gelsin.. Adil Düzen kurulsun istiyorsunuz.. Sizde belki memleket meselelerini düşünüp ağlıyorsunuz.. Belki (!) sizin başınızdakiler (Ak Parti Yönetimini kastediyorum) de bu düşüncelerle yola çıktılar 7-8 sene önce.. Fakat bilinçli ya da bilinçsiz olarak yaptıkları hatalar, temennisinde bulunduğumuz "Güçlü Türkiye'ye" bizleri ulaştırmayacak hatta daha da kötü hale getirecek hatalar.. Destek olmamızı istiyorsunuz ama bu kadar bariz ve Ciddi hatalardan sonra nasıl destek olalım.. ! Hataya destek olmak bizi de hatalı konuma düşürmez mi? Doğru yapılan hangi iş eleştirildi?..

Biz Milli Görüş düşüncesini benimsemişler olarak, Hakk Olan yolda, ancak Milli Görüş düşüncesi ile mücadele edilirse muvaffak olunacağına inanıyoruz.. Siz vatanını seven kardeşlerimi de bu düşünce çatısı altına davet ediyorum..

Allah dinini, müslüman kardeşini, vatanını seven herkesten razı olsun inşaAllah.. Rabbim cümlemize feraset versin, Yar ve Yardımcımız olsun inşaAllah.. !

saadetçilerden ricam karşı olduğunuz ergenekoncu yayın organlarına çıkmamalarını tafsiye ediyorum saadet burda kayıp ediyor, gelsinler ak parti ile bir olsunlar birlikte olursak güç doğar ak partinin yanlışları varsa tabi ki eleştirecek ama ergenekon yayın organlarına çıkıpda bizi eleştirmeniz hiç doğru değil, onların ekmeğine yağ sürmüş, onları sevindirmiş olursunuz, ak parti, saadet birleşir ise nasıl chp,dsp,anap,dp birleşiyor ergenekoncuyuz diye güç kazanıyorlar ise bizimde ergenekon tepki olarak saadet, BBP, ak parti ve bize destek verecek diğer partilerinde aramıza katılması lazım, hele bir düşünün hele ülkeyi chp eline brakırsak ozaman türkiye çok büyük karanlık yerlere gelecektir, saadetede, ak partiyede çok büyük darbeler uygulanacaktır, hesap sorulacaktır, bu yüzden birleşmek lazım bir takım birilerin oynuna gelmemek lazım bir karışık anlattım ama inşallah bir kısmını anlamışsınızdır inşallah. ;)

ATmaCA53 06-18-2009 14:53

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639336)

ak prtinin hiç de mi olumlu icraatı yok, sağlık yönünden görmemezlikten gelemezsiniz, benim babam kalpten ameliyat oldu milyarlık ameliyattan para alınmadı, hatta türkiyede bulunmayan ilacıda yurt dışından getirtirip devlet tarafından karşılandı 20-30 milyarlık ilacada para vermedik, eğitim yönünden de her okul bir bilgisayar, der kitapları, okulların yapılması bunuda görmemezlikten gelemezsiniz, iletişim yönünden, yolların iyleştirilmesi, köylerde şuan yolların hepsi asvaltlanmıştır, sporda da iyiyiz devlet desteği ile 4 büyük ve anadalo takımlarının stadları yenileniyor ve yapılandırılıyor.

FarukARSLAN. 06-18-2009 14:57

Yahu, neden SP'ye her laf söylendiğinde konu dönüp dolaşıp Başörtüsüne veya diğer yapılan yapılmayan şeylere geliyor?
Neden hep "siz de böyle böyle yaptınız, şunu yaptınız bunu yapmadınız"a geliyor konu?..

Neden bizim arkadaşlar da o oltaya takılıp konuyu saptırtıyorlar?

Konunun açılış şekline bakıyorum, birde son mesajlara..
Başörtüsünü serbest bırakmak istemiş AK Parti ama malum zihniyetlerin engellemesinden "doğru ama icraatlar o yönde değil"lere kadar gelmiş..

Kardeşim, ya var ya da yok, var şu yüzden var, yok bu yüzden yok diye bir yorum getirsenize niye dallayıp budaklayıp amacından saptırıyorsunuz konuyu?
Sıkışınca neden hep bu?

Ne alakası var Başörtüsü düzenlemesiyle, gay-lezbiyen serbestliğiyle bu konunun?
"ha biz yanlış yaptık ama siz de yanlışsınız bak" manasında ise, demezler mi "siz AK Parti'yi YANLIŞ olduğu için desteklemeyip SP'nin peşindesiniz; e yanlıştan kaçarken yine yanlışın içindesiniz yanlışsa al orda da var bunu neden sümenaltı ediyorsun ki" diye..

Fesupanallah ya!

Milli Görüş'lü 06-18-2009 15:03

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639347)
saadetçilerden ricam karşı olduğunuz ergenekoncu yayın organlarına çıkmamalarını tafsiye ediyorum saadet burda kayıp ediyor, gelsinler ak parti ile bir olsunlar birlikte olursak güç doğar ak partinin yanlışları varsa tabi ki eleştirecek ama ergenekon yayın organlarına çıkıpda bizi eleştirmeniz hiç doğru değil, onların ekmeğine yağ sürmüş, onları sevindirmiş olursunuz, ak parti, saadet birleşir ise nasıl chp,dsp,anap,dp birleşiyor ergenekoncuyuz diye güç kazanıyorlar ise bizimde ergenekon tepki olarak saadet, BBP, ak parti ve bize destek verecek diğer partilerinde aramıza katılması lazım, hele bir düşünün hele ülkeyi chp eline brakırsak ozaman türkiye çok büyük karanlık yerlere gelecektir, saadetede, ak partiyede çok büyük darbeler uygulanacaktır, hesap sorulacaktır, bu yüzden birleşmek lazım bir takım birilerin oynuna gelmemek lazım bir karışık anlattım ama inşallah bir kısmını anlamışsınızdır inşallah. ;)

Bakın sevgili kardeşim.. Bu konuda gerekli açıklamaları Syn Genel Başkanımız defalarca yaptı !.. Genel Başkanımız bir kanalda farklı konuşsa diğerinde farklı konuşsa amenna.. O zaman deriz ki hatalı bir hareket !.. Fakat hep aynı şeyleri söylüyor ve savunuyoruz.. Kaldı ki "Ergenekon" cu olmayan muhafazakar kanallar da Saadet Partilileri kanallarına çıkarmaya çok sıcak bakmıyorlar.. Bu açıdan bakarsanız bize "Siz oturun oturduğunuz yerde, ne yaparsak destek olun" demiş oluyorsunuz.. Ben bu görüşe katılmıyorum.. Eğer "Milli Görüş" alt yapısından gelip böyle büyük hatalara imza atmanıza rağmen sizlere destek çıkmamızı bekliyorsanız yanılırısınız.. Zira tekrar söylüyorum yine söylüyorum ! Saadet Partisinin hiçbir eleştirisi kırıcı değildir ! Yapıcıdır.. Hiçbir eleştiri kişiye yönelik değil icraatlere yöneliktir.. (forumlarda kişileri yaptıkları şeyler, söyledikleri sözler hiçbir zaman Milli Görüş'ü temsil etmez)

Madem birleşmek istiyorsunuz sizleri Milli Görüş çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.. Bu milletin kalkınması ve Ümmetin tekrar birlik olabilmesinin yegane yolu budur.. !.. Malesef mevcut Ak Parti politikalarıyla bu iş yürümez... ! Bakın Saadet Partisi demiyorum.. Tabela Önemli değil !.. Önemli olan içerik !.. Ak Parti Milli Görüş'ün politikalarını uygulasın neden birleşmeyelim.. !

Siz kıymetli Din kardeşlerim... Lütfen uyarılarımız dikkate alın.. Bunlar bir ağabeyin, kardeşin sizlere acizane öğütleridir...

Saygılar.. ! Dua İle...

Milli Görüş'lü 06-18-2009 15:04

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639355)
ak prtinin hiç de mi olumlu icraatı yok, sağlık yönünden görmemezlikten gelemezsiniz, benim babam kalpten ameliyat oldu milyarlık ameliyattan para alınmadı, hatta türkiyede bulunmayan ilacıda yurt dışından getirtirip devlet tarafından karşılandı 20-30 milyarlık ilacada para vermedik, eğitim yönünden de her okul bir bilgisayar, der kitapları, okulların yapılması bunuda görmemezlikten gelemezsiniz, iletişim yönünden, yolların iyleştirilmesi, köylerde şuan yolların hepsi asvaltlanmıştır, sporda da iyiyiz devlet desteği ile 4 büyük ve anadalo takımlarının stadları yenileniyor ve yapılandırılıyor.

Fizikte bileşke kuvvetler vardır.. bilirsiniz..

Benim kastettiğim bileşke kuvvetler iyi tarafa doğru çekmiyor malesef ... İyi icraatlerini takdir etmez isek haksızlık etmiş olurum.. !...

ebubekir 06-18-2009 15:04

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639373)
Bakın sevgili kardeşim.. Bu konuda gerekli açıklamaları Syn Genel Başkanımız defalarca yaptı !.. Genel Başkanımız bir kanalda farklı konuşsa diğerinde farklı konuşsa amenna.. O zaman deriz ki hatalı bir hareket !.. Fakat hep aynı şeyleri söylüyor ve savunuyoruz.. Kaldı ki "Ergenekon" cu olmayan muhafazakar kanallar da Saadet Partilileri kanallarına çıkarmaya çok sıcak bakmıyorlar.. Bu açıdan bakarsanız bize "Siz oturun oturduğunuz yerde, ne yaparsak destek olun" demiş oluyorsunuz.. Ben bu görüşe katılmıyorum.. Eğer "Milli Görüş" alt yapısından gelip böyle büyük hatalara imza atmanıza rağmen sizlere destek çıkmamızı bekliyorsanız yanılırısınız.. Zira tekrar söylüyorum yine söylüyorum ! Saadet Partisinin hiçbir eleştirisi kırıcı değildir ! Yapıcıdır.. Hiçbir eleştiri kişiye yönelik değil icraatlere yöneliktir.. (forumlarda kişileri yaptıkları şeyler, söyledikleri sözler hiçbir zaman Milli Görüş'ü temsil etmez)

Madem birleşmek istiyorsunuz sizleri Milli Görüş çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.. Bu milletin kalkınması ve Ümmetin tekrar birlik olabilmesinin yegane yolu budur.. !.. Malesef mevcut Ak Parti politikalarıyla bu iş yürümez... ! Bakın Saadet Partisi demiyorum.. Tabela Önemli değil !.. Önemli olan içerik !.. Ak Parti Milli Görüş'ün politikalarını uygulasın neden birleşmeyelim.. !

Siz kıymetli Din kardeşlerim... Lütfen uyarılarımız dikkate alın.. Bunlar bir ağabeyin, kardeşin sizlere acizane öğütleridir...

Saygılar.. ! Dua İle...

:çiçek::çiçek:

FarukARSLAN. 06-18-2009 15:16

Alıntı:

ebubekir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639375)
:çiçek::çiçek:

Heh..
SP'yi protesto konusu, ve üyeliğinin ardından ilk mesajda burada olan bir arkadaşımız..

Haydin cenaze namazına..

ATmaCA53 06-18-2009 15:22

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639373)

Saygılar.. ! Dua İle...

ben milli görüşçü değilim, babam milli görüşçüydü, ta ki irilerin hatalarını görene kadar, hala daha milli görüşçüdür ama chp inat oyunu ak partiye veriyor, chp bu hükümeti vermiyeceğiz diyor, beni bu arada yanlış anladınız milli görüş çatısı altında değil partilerin birleşmesinden yanayım, birleşme olur ise hep destek vereceğimi söylüyorum, 3``lü koalisyondan bahsediyorum

ebubekir 06-18-2009 15:35

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639392)
Heh..
SP'yi protesto konusu, ve üyeliğinin ardından ilk mesajda burada olan bir arkadaşımız..

Haydin cenaze namazına..

Bu konuyu görüp gelmedim ama ilk gördüğüm mesaj bu olduğu için girdim. Art niyet arayacak bi durum yok yani ;)

Milli Görüş'lü 06-18-2009 15:37

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639400)
ben milli görüşçü değilim, babam milli görüşçüydü, ta ki irilerin hatalarını görene kadar, hala daha milli görüşçüdür ama chp inat oyunu ak partiye veriyor, chp bu hükümeti vermiyeceğiz diyor, beni bu arada yanlış anladınız milli görüş çatısı altında değil partilerin birleşmesinden yanayım, birleşme olur ise hep destek vereceğimi söylüyorum, 3``lü koalisyondan bahsediyorum

Babanız malesef kendini Milli Görüş'çü sanıyor.. Zira hakiki Milli Görüş'çünün böyle bir düşüncesi olamaz.. !

Milli Görüş düşüncesinin yer almadığı hiçbir oluşumda yer almayız.. ! Koalisyon ise gerekli şartlar altında olabilecek birşeydir !...

LeyaL 06-18-2009 15:40

Ne demek bu siz nerden bileceksiniz gerçek milli görüşlü olup olmadığını..
Benim ailem de milli görüşlü fakat ailecek Ak Partiye oy veririz. Bence şu sabit filkirden kurtulun..

Milli Görüş'lü 06-18-2009 15:51

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639427)
Ne demek bu siz nerden bileceksiniz gerçek milli görüşlü olup olmadığını..
Benim ailem de milli görüşlü fakat ailecek Ak Partiye oy veririz. Bence şu sabit filkirden kurtulun..

"Zira hakiki Milli Görüş'çünün" diye bir ifade kullandım..

Milli Görüş'ün Türkiye'de tek bir temsilcisi vardır !... Saadet Partisi ... Diğer partiler Milli Görüş'ü temsil etmez..

"Ben Milli Görüş'lüyüm ama oyumu Chp'ye veriyorum" ile sizin söyledikleriniz arasında fark yok.. Çünkü iki parti de Milli Görüş'ü temsil etmiyor !..

Milli Görüş'çü değilsiniz .. Muhafazakar Demokratsınız eğer Ak Partiyi destekliyorsanız.....

erkam35 06-18-2009 15:53

PROTESTO DERKEN BUNLARDAN BAŞLAYALIMMI : DELİKANLI GİBİ ,
MERHABA,
ben emr-i bil marufcuyum,provakatör değilim,yanlışımı düzeltin;
-Irak'a ülkemizden 4000 sorti yapıldı dedi savunma bakanı
-zina ve domuz eti serbest bırakıldımı?
-abd stratejik ortağımız dedimi sayın "gül"
-sayın Erdoğan 2 defa yahudi teşkilatlarından "cesaret madalyası" aldımı?
-abd ye havaalanı ve limanlar tahsis etmedikmi?
-amerikalı askerler evlerine sağ salim dönsünler diye başbakanımız dua ettimi?
-şimon perez t.b.m.m. konuşturuldumu?
-g.antep'te dp li bayanın başörtüsüne akp liler itiraz ettimi?
-Kur'an kursunu yıktımı?
-"dinler (haşa) bahçesi" açıldımı?
-camii lerden elektrik ve su parası alınmaya başladımı?
-rotary kulüp toplantısına katılan ilk başbakan bizdenmi?
-ilk eşcinsel oteli bu dönemdemi açıldı?
-Kur'an da geçen bazı kelimeler yasaklandımı?
-sayın arınç "başörtüsü namus borcumuzdur" dedimi?
-sayın gül'ün hanımı aihm den örtü davasını neden geri çekti?

bu yazdıklarımın cevabını istiyorum.
bunları silmek kolay,fakat cevap vermek mertlik ister.
www.akpgercegi.com sitesinde hepsinin kanıtları mevcuttur.

elif zeynep 06-18-2009 15:54

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639443)

Milli Görüş'ün Türkiye'de tek bir temsilcisi vardır !... Saadet Partisi ... Diğer partiler Milli Görüş'ü temsil etmez..

"Ben Milli Görüş'lüyüm ama oyumu Chp'ye veriyorum" ile sizin söyledikleriniz arasında fark yok.. Çünkü iki parti de Milli Görüş'ü temsil etmiyor !..

Milli Görüş'çü değilsiniz .. Muhafazakar Demokratsınız eğer Ak Partiyi destekliyorsanız.....

Yanlış bir düşünce, Milli Görüş hiçbir partinin tekeline alınamaz...

LeyaL 06-18-2009 15:54

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639443)

chp ile Ak Partiyi bir tuttunuz ya helal olsun diyorum size..
Siz bu kafa ile devam edin bakalım nereye kadar..Keşke Erbakan Hoca'yı gerçekten anlamış olsaydınız

ATmaCA53 06-18-2009 15:56

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639423)
Babanız malesef kendini Milli Görüş'çü sanıyor.. Zira hakiki Milli Görüş'çünün böyle bir düşüncesi olamaz.. !

Milli Görüş düşüncesinin yer almadığı hiçbir oluşumda yer almayız.. ! Koalisyon ise gerekli şartlar altında olabilecek birşeydir !...

benim babamın çantasında 500 yakın milli görüş kasetleri var, şevki yılmaza ait konuşma kasetleri var bu sizce büyük bir milli görüşçü örneği olduğunu göstermiyormu

Milli Görüş'lü 06-18-2009 15:58

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639457)
chp ile Ak Partiyi bir tuttunuz ya helal olsun diyorum size..
Siz bu kafa ile devam edin bakalım nereye kadar..Keşke Erbakan Hoca'yı gerçekten anlamış olsaydınız

Bakın ben eş tutmadım !.. Ben Aynı şeyleri yapıyorlar demedim.. ! Birbiriyle kıyaslamadım..

Ben Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisidir dedim.. Diğer partilerin Milli Görüş'ü temsil etme bakımından farkı yok dedim.. Lütfen söylediğimi bir daha düşünün.. Hak verirseniz bir :gül: koyun yeter !...

ebubekir 06-18-2009 16:00

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639469)
benim babamın çantasında 500 yakın milli görüş kasetleri var, şevki yılmaza ait konuşma kasetleri var bu sizce büyük bir milli görüşçü örneği olduğunu göstermiyormu

o artık akp'li haberiniz yok mu? 29 martta sizinle çalışştı. 22 temmuzda olduğu gibi

elif zeynep 06-18-2009 16:00

Arkadaşlar kimse Milli Görüşcü olduğunu göstermek zorunda değildir, herkes kendinden mesuldur... Arkadaş Milli Görüş'ü tekeline alma gayretinde fakat böyle bir şey zaten olamaz... Konu gereksiz söylemlere gidiyor...

LeyaL 06-18-2009 16:05

Konu dışına çıkıldı bencede..
El insaf diyeyim burada bitsin..Yoksa zar gider hiç gereksiz..

Milli Görüş'lü 06-18-2009 16:06

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639469)

Milli Görüş kasetleri olması onun Milli Görüş'ü temsil etmeyen Ak Partiye oy verdiği gerçeğini değiştirmez.. Milli Görüş'lü olupta Milli Görüş'ü temsil etmeyen bir partiye oy veren kişinin Milli Görüş'ü malesef zayıftır demektir.. !

Alıntı:

elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639481)
Arkadaşlar kimse Milli Görüşcü olduğunu göstermek zorunda değildir, herkes kendinden mesuldur... Arkadaş Milli Görüş'ü tekeline alma gayretinde fakat böyle bir şey zaten olamaz... Konu gereksiz söylemlere gidiyor...

Haklısınız.. Benim vurgulamaya çalıştığım şey insanların bilinç altına yerleşmiş olan Ak Partinin Milli Görüş'ü temsil ettiği yönündeki düşüncedir.. Bu düşünce yanlıştır..

Milli Görüş'ü temsil eden tek parti Saadet Partisi'dir.. Siz kıymetli kardeşlerimi milletin kalkınması için ve ümmetin birliği için tekrar Milli Görüş çatısı altında toplanmaya davet ediyorum !..

Dua İle .. !

ATmaCA53 06-18-2009 16:12

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639490)
Milli Görüş kasetleri olması onun Milli Görüş'ü temsil etmeyen Ak Partiye oy verdiği gerçeğini değiştirmez.. Milli Görüş'lü olupta Milli Görüş'ü temsil etmeyen bir partiye oy veren kişinin Milli Görüş'ü malesef zayıftır demektir.. !

Haklısınız.. Benim vurgulamaya çalıştığım şey insanların bilinç altına yerleşmiş olan Ak Partinin Milli Görüş'ü temsil ettiği yönündeki düşüncedir.. Bu düşünce yanlıştır..

Milli Görüş'ü temsil eden tek parti Saadet Partisi'dir.. Siz kıymetli kardeşlerimi milletin kalkınması için ve ümmetin birliği için tekrar Milli Görüş çatısı altında toplanmaya davet ediyorum !..

Dua İle .. !

ne yönden zayıftır, sen babamdan iyimi bileceksin milli görüşü komik olmayın sen daha doğmadan önce fanatik milli görüşçüydü

redyellow 06-18-2009 17:24

SP konuşmuyor denmiş,SP açıklama yapmıyor vs.vs. denmiş denmiş ve SP'yi protesto etmek için bir bahane bulmuşlar habire sp'ye saldırıyorlar.

Peki öylemi gerçek? bakalım:

Mesela Saadet partisinin internet sitesi:

1;

Alıntı:

Saadet Partisi Genel Başkanvekili Lütfü Esengün, Taraf Gazetesi’nde çıkan “andıç” haberi üzerine başlayan tartışmaları değerlendirdi. Türkiye’de antidemokratik, yasa dışı faaliyetlerin biran önce sona erdirilmesi gerektiğini belirten Esengün, bunun için TSK başta olmak üzere bütün kurumların TBMM’nin denetimine açılması gerektiğini kaydetti. “Bu işin arkasında kimler varsa muhakkak ortaya çıkarılmalıdır” diye konuşan Esengün, TSK’nın yasa dışı faaliyetlerde bulunanlardan temizlenmesi gerektiğini ifade etti.

http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2553

2;

Alıntı:

Ortak siyasi tavır şart! 16.06.2009

Saadet Partisi, andıç tartışmasında dikta heveslilerinin cesaretlendirilmemesi gerektiğini vurguluyor...

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Vehbi Hatipoğlu, andıç tartışması ile ilgili yaptığı değerlendirmede olayın tüm yönleriyle biran önce aydınlığa kavuşturulmasını, iddialar doğru ise sorumluların cezalandırılmasını istedi. Bu konuda tüm siyasi partileri ortak tavır almaya çağıran Hatipoğlu, “Biz Saadet Partisi olarak tüm siyasi partileri, bu konuda ortak bir tavır sergilemeye, anti demokratik müdahale heveslilerini yüreklendirecek tutum, söylem ve üsluptan uzak durmaya davet ediyoruz.” dedi.
http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2554

3;

Alıntı:

http://www.sp.org.tr/foto/0000003582.jpg

Siyasete müdahale, asla! 18.06.2009

Saadet Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye'de yaşanan son tartışmalara Avustralya'dan katıldı.

Saadet Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye'de yaşanan son tartışmalara Avustralya'dan katıldı.

Siyasete müdahalenin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini dile getiren Kurtulmuş, "Ordu millet diye kendini tanımlamış başka bir millet yok. Biz çocuklarımızı askere büyük bir şölenle uğurlarız. Yani ordunun bizim milletimizin gözünde bambaşka bir yeri var. Ama milletimiz, ordunun demokrasiye ve günlük siyasete müdahale etmesini asla kabul etmiyor. Türkiye'de geldiğimiz demokratik seviye nedeniyle bize en aykırı gelen bir parti bile olsa buna herkesin razı olması gerekir.

Demokratik tavır bunu gerektirir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Demokrasi üç şey var. Seçer, denetler ve görevden alır. Bu üç görevin de yalnız ve yalnız millette olması gerekir. Türkiye'de millet tarafından göreve getirilen iktidarlar yine millet tarafından görevden alınmalıdır.

Türkiye'de siyasi mücadele muhalefet partileri tarafından yapılmalıdır. Bu tartışmaların önüne geçilmesinin tek yolu vardır o da Sivil bir Anayasa'nın acilen çıkartılmasıdır" dedi.

http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2555

Bunlar Saadet Partisinin resmi internet sitesinin hemen şimdi şu an ki ana sayfasında gördüklerim, eskiye bakmadım, daha ne konuşmalar çıkar Allah bilir.

4;

Milli Gazetenin bugünki haberi:

Alıntı:

Siyasete müdahale kabul edilemez

Avustralya'da işadamlarının onuruna verdiği yemekte yaptığı konuşmada, siyasete müdahalenin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini dile getiren Saadet Lideri Kurtulmuş, "Ordu millet diye kendini tanımlamış başka bir millet yok. Biz çocuklarımızı askere büyük bir şölenle uğurlarız. Yani ordunun bizim milletimizin gözünde bambaşka bir yeri var. Ama milletimiz, ordunun demokrasiye ve günlük siyasete müdahale etmesini asla kabul etmiyor. Türkiye'de geldiğimiz demokratik seviye nedeniyle bize en aykırı gelen bir parti bile olsa buna herkesin razı olması gerekir. Demokratik tavır bunu gerektirir" dedi.
http://www.milligazete.com.tr/haber/...mez-129761.htm

5;

http://img19.imageshack.us/img19/677/clipboard01wiq.jpg

Ya hakkaten bu saadet de bu konuda hiç konşumamış ya:)

Ya kardeşim SENİN MEDYAN saadeti görmezden gelirse, Senin yandaşın olan gazeteler, televizyonlar SAadete ambargo uygularsa saadetin haberlerini tabiki göremezsin.

Bir de tutup burda saadeti protesto ediyorum demeniz yok mu, bu kadar olur yani!

Bakın sadece bugünki konuşmaları, haberi aktardım.

Ama ne kanal7 verir, ne samanyolu verir, ne diğerleri verir.

Saadete ambargo uygulanır, yok ssayılır.

sonra burda akp taraftarı arkadaş hiç utanmadan sıkılmadan saadet bu konuda konuşmuyor, saadeti protesto ediyorum der.

Burda utanması gereken saadet değil, saadeti görmezden gelenlerdir, saadete ambargo uygulayanlardır ve ambargoyu görmeyip saadeti protesto ediyorum diyenlerdir.

Saadet kimseden çekinmez, konuşması gereken varsa konuşur.

redyellow 06-18-2009 17:32

Saadet Susuyor diye saadet partisini protesto etmeye kalkan arkadaşlarımız bu konuda samimi iseler onlara bir haber daha sunmak istiyorum:

http://img268.imageshack.us/img268/5...board02dky.jpg

Refah partisi işte böyle eften püften şeylerle, YALANLARLA, ASLI OLMAYAN SAHTE BELGELERLE KAPATILDI.

Bakın Ahmet taşgetiren hepsini tek tek belgelerle açıklıyor.

İktidarımız bu konuda ne yapacak? ne yapıyor? ne dedi?

bu yalancılar hakkında, bu sahtekarlar hakkında ne yapıyor? ne yapacak? bir şey yapacak mı?

Saadeti Konuşmuyor diye protesto eden arkadaşlar iktidar partilerine bu konuda da protesto edecekler mi? mailler yağdıracaklar mı?

Refah partisi yalan bir belge ile kapatılmış, yalan söylemişler, bu yalan söyleyenler hakkında iktidar gereğini yapsın, sorumluları bulsun ve yargıya teslim etsin diyecekler mi?

Bekliyorum...

milletinadami 06-18-2009 17:34

evet saadet her zaman konuşur ama...
ERGENEKONUN YAYIN ORGANLARINDA...
HABERALIN KANALINDA...
DEĞİLMİ REDYELLOW BEY....

Milli Görüş'lü 06-18-2009 17:41

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639544)
Saadet Susuyor diye saadet partisini protesto etmeye kalkan arkadaşlarımız bu konuda samimi iseler onlara bir haber daha sunmak istiyorum:

Refah partisi işte böyle eften püften şeylerle, YALANLARLA, ASLI OLMAYAN SAHTE BELGELERLE KAPATILDI.

Bakın Ahmet taşgetiren hepsini tek tek belgelerle açıklıyor.

İktidarımız bu konuda ne yapacak? ne yapıyor? ne dedi?

bu yalancılar hakkında, bu sahtekarlar hakkında ne yapıyor? ne yapacak? bir şey yapacak mı?

Saadeti Konuşmuyor diye protesto eden arkadaşlar iktidar partilerine bu konuda da protesto edecekler mi? mailler yağdıracaklar mı?

Refah partisi yalan bir belge ile kapatılmış, yalan söylemişler, bu yalan söyleyenler hakkında iktidar gereğini yapsın, sorumluları bulsun ve yargıya teslim etsin diyecekler mi?

Bekliyorum...

Bizde bu konuyu açalım o zaman !... Bu sebeple hükümeti protesto edelim.. Hala açıklama gelmedi !

redyellow 06-18-2009 18:10

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639557)
Bizde bu konuyu açalım o zaman !... Bu sebeple hükümeti protesto edelim.. Hala açıklama gelmedi !

bunu yapmamız için bazıları gibi utanmaz olmamız lazım!

LeyaL 06-18-2009 18:11

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639590)
bunu yapmamız için bazıları gibi utanmaz olmamız lazım!

:):):)

FarukARSLAN. 06-18-2009 18:12

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639557)

Ölmüşü zaten Ergenekon'la çözüyor hükumet.

"Biz öldük, bakın hemde ölümümüz nasıl katakullilerle olmuş, hükumeti protesto ediyoruz bu sebeble" mi diyeceksiniz?
Hangi hakla?

Olmuşu da henüz tasarıdayken yakalanınca üzerine hemen biniyor hükumet (bu konunun mevzu bahis konusundaki gibi).

Gidin şimdi kendi kendinizi protesto edin siz..

(Ayrıca, hükumet bu konuyu alsa ne olacak?
28 Şubat'ın pisliklerini temizlerken çıkıp "AK Parti seçim yaklaşınca ciddi operasyonlar gerçekleştirtecek, Ergenekonu seçim malzemesi olarak kullanıyorlar" diyerek sulandıran kimin partisiin mensubuydu?
Bunu da yaparsa emin olun tabanınızdan tuhaf tepkiler yine gelir.
Nasıl mı?
Mesela; "Refah'ın tüm oylarına konmak istiyor bu hükumet! Bu yüzden bu olayın da üzerine gidiyor!"
Mesela; "SP'nin oyları gıdım gıdım artınca AK hükumet buna önlem olarak bu gibi yollara başvuruyor!"

GİBİSİNDEN...
Eksik olmaz.. ;;))

redyellow 06-18-2009 18:13

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639545)
evet saadet her zaman konuşur ama...
ERGENEKONUN YAYIN ORGANLARINDA...
HABERALIN KANALINDA...
DEĞİLMİ REDYELLOW BEY....

mİLLETİN ADAMI:

Bak yukarda SAADET PARTİSİNİN RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN ALDIM.

Bak gene yukarda MİLLİ GAZETE'DEN aldım.

Eğer kalbin gibi gözün de kör değilse bunları görürsün.

Ve eğer zerre miktar utanman varsa ergenekon mergenekon diye zırvalamazsın.

Bu açıklamaları niye senin yandaşların yayınlamıyor da sadece saadet partisinin resmi internet sitesinde duruyor bu açıklamalar?

nerde haber7? nerde samanyolu?

nerde bugün?

nerde atv?

Niye saadetin bu konuşmalarını yayınlamıyor.

Sonra saadetten birisi tutar felanın kanalında konuşursa bas bas bağırıyorsunuz.

Eğer zerre utanmanız varsa buyrun saadetin konuşmalarını, açıklamalarını vermeyen YANDAŞLARINIZI protesto edin!

Ki saadetciler de başka yerlere çıkmaya ihtiyaç duymasınlar!

değil mi m İLLETİN ADAMI?

FarukARSLAN. 06-18-2009 18:14

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639540)
SP konuşmuyor denmiş,SP açıklama yapmıyor vs.vs. denmiş denmiş ve SP'yi protesto etmek için bir bahane bulmuşlar habire sp'ye saldırıyorlar.

Peki öylemi gerçek? bakalım:

Mesela Saadet partisinin internet sitesi:

1;

http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2553

2;

http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2554

3;

http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2555

Bunlar Saadet Partisinin resmi internet sitesinin hemen şimdi şu an ki ana sayfasında gördüklerim, eskiye bakmadım, daha ne konuşmalar çıkar Allah bilir.

4;

Milli Gazetenin bugünki haberi:

http://www.milligazete.com.tr/haber/...mez-129761.htm

5;

http://img19.imageshack.us/img19/677/clipboard01wiq.jpg

Ya hakkaten bu saadet de bu konuda hiç konşumamış ya:)

Ya kardeşim SENİN MEDYAN saadeti görmezden gelirse, Senin yandaşın olan gazeteler, televizyonlar SAadete ambargo uygularsa saadetin haberlerini tabiki göremezsin.

Bir de tutup burda saadeti protesto ediyorum demeniz yok mu, bu kadar olur yani!

Bakın sadece bugünki konuşmaları, haberi aktardım.

Ama ne kanal7 verir, ne samanyolu verir, ne diğerleri verir.

Saadete ambargo uygulanır, yok ssayılır.

sonra burda akp taraftarı arkadaş hiç utanmadan sıkılmadan saadet bu konuda konuşmuyor, saadeti protesto ediyorum der.

Burda utanması gereken saadet değil, saadeti görmezden gelenlerdir, saadete ambargo uygulayanlardır ve ambargoyu görmeyip saadeti protesto ediyorum diyenlerdir.

Saadet kimseden çekinmez, konuşması gereken varsa konuşur.

Ha şöyle bee...
Didinme yerine sizde böyleydi deme yerine çıkıp bakın vardı şu sebebten yada yoktu şu sebebten densin..

Çamur çamur çamur bıktık yahu..

Aynen alıntılıyorum yorumumu tekrar:

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639364)
Yahu, neden SP'ye her laf söylendiğinde konu dönüp dolaşıp Başörtüsüne veya diğer yapılan yapılmayan şeylere geliyor?
Neden hep "siz de böyle böyle yaptınız, şunu yaptınız bunu yapmadınız"a geliyor konu?..

Konunun açılış şekline bakıyorum, birde son mesajlara..
Başörtüsünü serbest bırakmak istemiş AK Parti ama malum zihniyetlerin engellemesinden "doğru ama icraatlar o yönde değil"lere kadar gelmiş..

Kardeşim, ya var ya da yok, var şu yüzden var, yok bu yüzden yok diye bir yorum getirsenize niye dallayıp budaklayıp amacından saptırıyorsunuz konuyu?
Sıkışınca neden hep bu?

Ne alakası var Başörtüsü düzenlemesiyle, gay-lezbiyen serbestliğiyle bu konunun?
"ha biz yanlış yaptık ama siz de yanlışsınız bak" manasında ise, demezler mi "siz AK Parti'yi YANLIŞ olduğu için desteklemeyip SP'nin peşindesiniz; e yanlıştan kaçarken yine yanlışın içindesiniz yanlışsa al orda da var bunu neden sümenaltı ediyorsun ki" diye..

Fesupanallah ya!

redyellow 06-18-2009 18:17

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639593)
Ölmüşü zaten Ergenekon'la çözüyor hükumet.

"Biz öldük, bakın hemde ölümümüz nasıl katakullilerle olmuş, hükumeti protesto ediyoruz bu sebeble" mi diyeceksiniz?
Hangi hakla?

Olmuşu da henüz tasarıdayken yakalanınca üzerine hemen biniyor hükumet (bu konunun mevzu bahis konusundaki gibi).

Gidin şimdi kendi kendinizi protesto edin siz..

(Ayrıca, hükumet bu konuyu alsa ne olacak?
28 Şubat'ın pisliklerini temizlerken çıkıp "AK Parti seçim yaklaşınca ciddi operasyonlar gerçekleştirtecek, Ergenekonu seçim malzemesi olarak kullanıyorlar" diyerek sulandıran kimin partisiin mensubuydu?
Bunu da yaparsa emin olun tabanınızdan tuhaf tepkiler yine gelir.
Nasıl mı?
Mesela; "Refah'ın tüm oylarına konmak istiyor bu hükumet! Bu yüzden bu olayın da üzerine gidiyor!"
Mesela; "SP'nin oyları gıdım gıdım artınca AK hükumet buna önlem olarak bu gibi yollara başvuruyor!"

GİBİSİNDEN...
Eksik olmaz.. ;;))

Sayın farukaslan:

Ahmet Taşgetirenin yazısını iyi okuyun.

Bu olmuş...tasarı masarı değil, bizzat olmuş, yalan belgelerle refah partisi kapatılmış.

Bu olmuş hakkında ne yapacaklar acaba?

Bekliyoruz.

Ayrıca bakın o arkadaşın yazısına dikkat ederseniz: BİZDE BU KONUYU AÇALIM O ZAMAN! diyor.

Yani bir kinaye var.

Bu başlıkta eften püften sebepden ve asla doğru olmayan bir şeyden dolayı saadetin protesto edilmesine bir gönderme var.

redyellow 06-18-2009 18:19

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639597)
Ha şöyle bee...
Didinme yerine sizde böyleydi deme yerine çıkıp bakın vardı şu sebebten yada yoktu şu sebebten densin..

Çamur çamur çamur bıktık yahu..

Aynen alıntılıyorum yorumumu tekrar:

siz yöneticisiniz.

eğer gerçekten ÇAMURDAN BIKTIYSANIZ bu konu başlığını silerdiniz.

Eğer ÇAMUR GÖRMEK İSTİYORSANIZ BU BAŞLIĞA BAKIN.

Bu başlığın yalan olduğunu, ÇAMUR olduğunu saadetin bukonuda susmadığını ama yandaş medyanın bu açıklamaları yayınlamadığını yukarda ispatladım.

Şimdi sıra sizde.

Samimi olarak çamurdan rahatsızsanız bu konu başlığını ya kilitleyin, ya silin.

Çünkü ÇAMUR akparti foruma yakışmıyor!

FarukARSLAN. 06-18-2009 18:28

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639601)
siz yöneticisiniz.

eğer gerçekten ÇAMURDAN BIKTIYSANIZ bu konu başlığını silerdiniz.

Eğer ÇAMUR GÖRMEK İSTİYORSANIZ BU BAŞLIĞA BAKIN.

Bu başlığın yalan olduğunu, ÇAMUR olduğunu saadetin bukonuda susmadığını ama yandaş medyanın bu açıklamaları yayınlamadığını yukarda ispatladım.

Şimdi sıra sizde.

Samimi olarak çamurdan rahatsızsanız bu konu başlığını ya kilitleyin, ya silin.

Çünkü ÇAMUR akparti foruma yakışmıyor!

Yorumumu iyi okursanız hem uyarı var ama normal üye olarak da normal bi yorum..
Çamur olduğunu ben değil; gelsin bir SPli izah etsin.
Öyle arındıralım.

Gayrısı ÇAMUR diye arındırılacak olanlar az önceye kadar SP'lilerin konuyla alakasız başka başka konulardan AK Parti'ye sataşmasıydı..

Bizimkiler de gaza çabuk geliyor ona da yaptık yorumumuzu

Alıntı:

Akıllı başlı bir karşıt gelene dek konu da aklıyla başıyla ilerlemiyor..

--

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639599)
Sayın farukaslan:

Ahmet Taşgetirenin yazısını iyi okuyun.

Bu olmuş...tasarı masarı değil, bizzat olmuş, yalan belgelerle refah partisi kapatılmış.

Bu olmuş hakkında ne yapacaklar acaba?

Bekliyoruz.

Ayrıca bakın o arkadaşın yazısına dikkat ederseniz: BİZDE BU KONUYU AÇALIM O ZAMAN! diyor.

Yani bir kinaye var.

Bu başlıkta eften püften sebepden ve asla doğru olmayan bir şeyden dolayı saadetin protesto edilmesine bir gönderme var.

Haberi çok iyi okudum, haberdardım da.

Üst mesajımda benim değindiğim, protesto edecek kadar suçlu arıyorsak, bu hükumete gelmeden kapatılmamaya dirayet gösteremeyeni buyrun edin ba'bındaydı.

Olmuş, o raporun ÖNCEDEN ELE GEÇİRİLMESİ olurdu.
Şimdiki statüsü ÖLMÜŞ oluyor.
Olmuş Ölmüş lafımda buna binaendi.

ÖLMÜŞ demek dounulmayacak demek değil, olsa Ergenekonun içine giren 28 Şubat dümencilerinin konularını da ÖLMÜŞ olarak lanse ettim dikkat edin.

--
Konu aydınlığa kavuşturulduğu için tarafımca silinmek üzere kilitlenmiştir.
Lütfen arkadaşlar, araştırmadan bir tarafı kınama yoluna başvurmayalım.

'Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi' olmayalım.

All times are GMT +3. The time now is 16:58.