![]() |
Ermeni Kökenli Kürtler
Kürtlerin içerisinde birkaç Ermeni kökenli Kürt aşireti bulunmakta. Bunu maalesef Kürtler göremiyor. En büyük ihaneti de bunlar yapmaktadır. En başta Abdullah Öcalan diye tanıdığımız kişi mesela bir Ermeni Artin Agopyandır. Abdülkadir Aygan diye tanıdığımız kişi Öcalanın akrabasıdır. Dedeleri kardeştir. Bakın Agopyan ve Aygan arasındaki benzerliğe... Aygan'ın Jitem itirafçısı olduğu dönemde sayısız faili meçhul cinayet işlenmiştir. Herkes Aygan'ı bir Kürt olarak bilir ama aslı Ermenidir. Bir rivayete göre Öcalan soyismini alan Apo, tarihte öldürülen Ermenilerin intikamını önce Kürtlerden sonra Türklerden alabilmek için bu soy ismi almıştır. Basılan kürt köyleri ve beşikteki çocuğa kadar öldürülen insanlar buna delalettir. Yine dönemin MİT müsteşarı Ali Yıldırım, "Biz Apoyu kullanmaya çalışırken o bizi kullanmıştır." Demiştir. (Ermeni kökenli Türkleri de unutmamak gerekir. Bu Ermenilerde Ergenekon Terör örgütü içinde faaliyet göstermiştir. Örnek Doğu Perinçek gibi.) Eğer BDP bu tabuları yıkamazsa aynı şekilde bir azınlık olarak kalmaya devam edecektir. Ne zaman bu ademokratik tutumlarını bir kenara bırakıp gerçek siyaset yapmaya başladı... işte o zaman hem Kürt hem de Türk insanı gözünde değer kazanmaya başlayan bir parti olacaktır. |
Referansı terör olan bir partiyi asla asla kaale almam adam yerien koymam PKK ile bu ülkenin her insanının arasına Türk-Kürt ayrım yapmadan söylüyorum Kan girmiştir .
PKK bu ülkede Türk-Kürt ayrımı yapmadan masum insanların canına kıymıştır . Kürtleri katledip utanmadan birde ben kürt halkının haklarını savunuyorum denilmesi tabiki samimiyetsiz bulunucak bunun arkasında başka şeyler aranılacaktır . Kesinlikle terörle uzaktan yakından alakası olmayan gerçekten samimi refaransı din kardeşliği olan kişilerin kürt kardeşlerimizin hakkını savunması toplumda pozitif olan bakış açısını dahada pozitif hale getirecektir . |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hizmet yönünden bakılırsa AK Parti'yi o yönden de takdir etmemiz gerekir. Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi, Cumhuriyetimiz boyunca başka hiçbir siyasi partiden görmediği kadar çok hizmeti AK Parti'nin 2002 - 2010 yılları arasındaki iktidarında AK Parti'den gördü. GAP ve DAP projeleri devam etmektedir. Allah izin verirse önümüzdeki 5 yıl içinde GAP ve DAP projeleri tamamlanacak, böylelikle Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesinde yaşayan kardeşlerimizin işsizlik oranları düşecek ve gelirleri artacaktır inşaallah. |
Alıntı:
bu nasıl bi saçmalıktır yaaa.. neyi konuştugunuzu iyi bilin. kemalistler kimsenin düşmanı değilll.. |
Alıntı:
|
Dünyadan haberi olmayan kemalistler değil dünyadan haberi olmayan örümcek kafalılar diye kullansank ifadeyi daha iyi olur bence
|
Alıntı:
|
konuyu saptırmaya gerek yok.
|
Alıntı:
Söylediklerimiz saçmalık değildir. Gerçekleri söylüyoruz. Neyi konuştuğumuzun farkındayız. Kemalistler devamlı olarak; Türkiye'ye, Türk Milleti'ne, Kürt Halkına ve İnsanlığa düşmanlık yapmışlardır. Türkiye'de 1960 - 2010 yılları arasında son 50 yılda 4 Askerî Darbe (27 Mayıs 1960, 12 Mart 1971, 12 Eylül 1980, 28 Şubat 1997 Askerî Darbeleri) yaptılar Kemalistler. Askerî darbe yapmak Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne düşmanlıktır. Kemalistler son 50 yılda 4 Askerî Darbe yaparak Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne 4 kez düşmanlık yapmışlardır. Kemalistler, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinden sonra Kürtlerin ana dillerini konuşmalarını yasakladılar. Kemalistler, 12 Eylül 1980 Darbesinden sonra Diyarbakır Askerî Cezaevinde Kürtlere sırf Kürt oldukları için işkenceler yaptılar ve pek çok Kürt kardeşimizi işkenceler sonucunda öldürdüler. Kemalistler bu yaptıklarıyla Kürt Halkının ve İnsanlığın düşmanı olduklarını birkez daha kanıtladılar. |
Saptırdığım yok ama siz ''Örümcek Kafalılar'' ve ''Dünyadan haberi olmayan'' diye tanımladınız devam edin anlayalım kimlerin Dünyadan haberi olmadığını !
|
Alıntı:
Son 50 yılda 4 Askerî Darbe yapanlar örümcek kafalılardır. Son 50 yılda 4 Askerî darbe yapmış olan Türkiye'nin ve Türk Mileti'nin düşmanı Kemalistlerin örümcek kafalılar oldukları sonsuza kadar kanıtlanmıştır. Darbeci Kemalistler örümcek kafalıdırlar. Lütfen bu tartışmamıza Genel tartışma konusunda devam edelim. http://www.akpartiforum.com/genel-tartisma-t131586.html |
Alıntı:
Ben hizmetleri ve milli birlik ve kardeşlik projesini yöneten bakanımız beşir atalayıda yeterli görmüyorum ve yeterli değiller....Burası aşikar fakat biz kalkıp partinin yapmış olduğu adımları görmezden gelmedik ve görmezden gelmediğimiz ve cumhuriyet tarihinde en iyi ve günümüzde en iyi parti olarak gördüğümüz için Ak Parti çatısı altına girdik.Velakin yapılmış olan olumlu adımlar atılmamış adımları meşru göstermez. Ben bir kere Ak Parti'yi icraat konusunda yeterli görmediğimi söylemedim konuda o değildi.Ak Partinin yanlış adaylar ve yanlış kişiler öne sürdüğü konusunda öyle bir görüş belirtmiştim ki en yakın olan seçim yerel seçimlere bakılırsa Ak Partinin Diyarbakır'da göstermiş olduğu aday Kutbettin Arzu idi.Ben şahsen Ak Partili olarak adayı pekte yerinde görmedim.Diyarbakır'da eğer başarı istiyorsanız eğer Diyarbakır'ı istiyorsanız halkın gözünde karizması olmuş veya karizmatik bir görüntü bırakacak bir aday göstermek zorundasınız.Siyaset icraat işi olduğu kadar karizma işidir.Diyarbakır'ı istiyorsanız öyle bir aday göstermeniz gerekirdi ve yerel seçimlerde Diyarbakır'da çok büyük bir hezimete uğradık parti olarak.Aday gösterme konusunda partimizin yanlışları var ve bu yanlışları düzeltmesi gerekir. |
Bdp tabanı büyük oranda evet verecektir zaten hayır derlerse bundan sonra zerre acırsam ne olayım
|
Alıntı:
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına çok karizmatik bir kişiyi de aday gösterseydik bile kazanabileceğimizi zannetmiyorum. Diyarbakır Belediye Başkanlığı Seçiminde DTP'nin parti olarak öne çıktığını düşünüyorum. AK Parti'nin 2009 Diyarbakır Yerel Seçiminde almış olduğu % 30 civarında oy küçümsenecek bir oran değildir. Kürt Sorununu 2014 yılına kadar büyük oranda çözüme ulaştırabilirsek, 2014 Yerel Seçiminde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanabiliriz. |
BDP CHP MHP İP TKP... Hepsi statükonun yani gayri milli gizli iktidarın egemenliklerini korumada kullandıkları piyonları oyuncuları...Bunların hepsi kuklalar..Statüko ne derse onu yaparlar yani her zaman milletin yüzünün güleceği şeylerin şiddetle tam tersi tarafında olacaklardır. Bunlar sorunlarımızı kördüğüm etmek çözülmez hale getirtmek için üretildiler. Bugüne kadar bunu her defasında gösterdiler. Bunlar ödü kopar kürt sorunu çözülür diye..Bunların ödü kopar milletin yüzünü güldürecek bir hamle olur diye..
Tiyatrolarını dansözlüklerini sürdürmeye devam etsin CHP - MHP - BDP..Hepsi aynı ağacın dalları..Hepsi aynı genelevin farklı semtlerde çalışan kahpeleri..Makyajları biraz akacak bu süreçte |
Kemalist dediğimiz kesim kim ki ??
Atatürk'ün arkasına sığınarak her türlü b*ku yiyen şeref.sizliği yapan insanlar değil mi ? |
Alıntı:
Kemalistler beyinlerine oksijen gitmeyen heykelci putperest bir kavimdi sanırım ya da ben öyle hatırlıyorum :) Ağlarımıza düşmeyin sakın koza olursunuz sonra :) |
Alıntı:
Kemalistler beyinlerine oksijen gitmeyen heykelci putperest bir kavimdi sanırım ya da ben öyle hatırlıyorum :) Ağlarımıza düşmeyin sakın koza olursunuz sonra :) |
Alıntı:
Niyetleri samimi değil ki , o bölgede ak partinin çok daha tutulur olması onlar için tehlike dolayısı ile referandum ile sağlanacak ortak konsensüsde korkuyorlar . Bende en sert tarafı ile protesto ediyorum. |
lanet gelsin (bdp) böyle partiye
|
All times are GMT +3. The time now is 09:11. |