AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Amerika'yi Burda Protesto Ediyorum. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=3185)

maviinsan 08-24-2007 21:02

Amerika'yi Burda Protesto Ediyorum.

Abd de devlet siyaseti vardır.Yani kişiler gitse de siyasetleri değişmez.O yüzden ben senin söylediğinin aksine kişileri değil daha çok abd yi kınıyorum.Kendi çıkarlar için Dünya da giriştikleri katliamlar gözümün önüne geldikçe öfkem daha da artıyor

maviinsan 08-24-2007 21:05

Alıntı:

R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı

SENİN BEYNİNE abd den başka müttefik ülke olmadığı zerkedilmiş Abd nin türkiye'de yaratmak istediği gençlik tipi sensin...Kim bilir hangi okullarda okudun,nasıl bir sosyal çevrede büyüdün de bu hale geldin.Allahtan senin gibiler az...

ROBERT KOLEJİNDE okuyorum veya İMAM HATİPLİYİM beğendiysen söyle beğenemediysen terkedeyim istersen >:(

Sakın bu ülkeyi terkedeyim deme.Senin gibiler olmasa Abd nin ülkemde yarattığı kültürel erozyonu ve hayranlığı nasıl anlayabilirdim

Benide_Kapatın 08-24-2007 21:08

Ynt: Amerika'yi Burda Protesto Ediyorum.

Hala tartışılıyor ama
Bilmeniz gereken bir husus var
Amerika'da da iki Amerika var...
İkinci amerika neo-conlar dır.. ve onlar derin amerikadır
Bir damla insan kanını bir damla petrole eşit görecek kadar aşağılıktırlar...

maviinsan 08-24-2007 21:08

Alıntı:

Alıntı:

SENİN BEYNİNE abd den başka müttefik ülke olmadığı zerkedilmiş Abd nin türkiye'de yaratmak istediği gençlik tipi sensin...Kim bilir hangi okullarda okudun,nasıl bir sosyal çevrede büyüdün de bu hale geldin.Allahtan senin gibiler az...

ayrıca da BENİM BEYNİM seninkinden daha çok bilgiyi barındırıyor senin gibi olaya sadece DİN üzerinden bakacak kadar da cahil değilim.
Milli duygular üzerinden bakacak kadar da cahil değilim.

Milli duygular üzerinden bakmak cahillikse ben bunu seve seve kabul ederim.

parabol 08-24-2007 22:24

mavıınsan +1

Onlybullet34 08-25-2007 01:07

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ayrıca da BENİM BEYNİM seninkinden daha çok bilgiyi barındırıyor senin gibi olaya sadece DİN üzerinden bakacak kadar da cahil değilim.
Milli duygular üzerinden bakacak kadar da cahil değilim.

Milli duygular üzerinden bakmak cahillikse ben bunu seve seve kabul ederim.

Ağzına Sağlık...

akzeinebu 08-28-2007 01:29

kahrolsun abd emperyalizmi kahrolsun lanet olası bushhh >:(

All times are GMT +3. The time now is 18:32.