![]() |
Ak Parti Forum Hafızlar Bölümü !
Alıntı:
rabbim dahada arttırsın inşaalah |
Alıntı:
kimseden değil kendi kendime hemde nerede ezberledim biliyormusun Kütahya Burdur yolları arasında sürekli orada bağlantı koptuğundan açıp okuya okuya ezberledik eğitim alsam ALLAH bilir şimdi Hafızdık |
ne diyeyim..inşaalah oda nasip olur....kuranın hadimi olmak isteyene rabbim her türlü kolaylığı verir.....
|
Olmayı gerçekten çok istiyordum ama yarım kaldı bazen eve gidince gece okuyorum devamlı ALLAH nasip ederse oda olur...
|
ALLAH nasip ederse olur
|
Alıntı:
|
FORUMDAKİ HAFİZ KARDEŞLERİMİZ AŞAGIDAKİLER
sertkaya sümeyra özgürtutsak ak-cengaver; olacak inşallah Aşk-ı ilahi netinruhu; yüzde 40 hafız BAŞKA HAFIZ KARDEŞLERİMİZDE VARSA İSİMLERİNİ YAZARLARSA BİZDE LİSTEYE EKLERİZ.... |
bayağı azmışız ya...
çoğalmak ümidiyle... aslında şu b,ir gerçekki günümüzde hafızlık müessesesi yok olmaya yüz tutuyor... biz hafızların biraz daha yönlendirici olmamız lazım... |
Benim de kardeşim hafız...Zaten cüz aldığımda yardımcı oluyo sağolsun...Kursunada gönderiyorum arada...Gerçekten zor bişey..Rabbim unutmamayı nasip eylesin
|
Alıntı:
zaten çok az kişi hafızlık yapmaya çalışıyo onlarıda engelliyorlar kurslarını kapatarak falan ALLAH cümlemize yardım etsin... |
fazla online değil ama...
hafız_28 kardeşimde forumda hafız... ....ama şuda varki hafızlık müessesesi eskisi kadar olmasada yeniden canlanıyor...daim olur inşalah |
inşallah
|
listenın son hali....
sertkaya sümeyra özgürtutsak ak-cengaver; olacak inşAllah Aşk-ı ilahi netinruhu; yüzde 40 hafız hafız_28 **yalnız_02** ömer_52 **memati_55** ALLAH sayımızı dahada artırır inşallah DEGERLİ OLAN HERZAMAN AZDIR.... |
"Hafız" olmak gerçekten büyük sorumluluk isteyen bir görev. Kur'an'ı muhafaza etmek, onu sadece ezberlemekle kalmayıp, hamele-i Kur'an olmak tüm kardeşlerimize ve bizlere de nasip olur inşallah ...
Ben de Hafızım arkadaşlar.. Listeye ekleyebilirsiniz. |
sertkaya
sümeyra özgürtutsak ak-cengaver; olacak inşAllah Aşk-ı ilahi netinruhu; yüzde 40 hafız hafız_28 **yalnız_02** ömer_52 **memati_55** dirilis.f dahada çogalmak dilegi ile..... |
hafızlar nerede....
|
Alıntı:
... :) |
beni de eklersen sevinirim
|
sizdemi hafızsınız
hemen ekliyorum |
ben yarım hafızım eklemek isterseniz buradayım :)
|
sertkaya
sümeyra özgürtutsak ak-cengaver; olacak inşAllah Aşk-ı ilahi netinruhu; yüzde 40 hafız hafız_28 **yalnız_02** ömer_52 **memati_55** dirilis.f M-E-C-H-U-L |
Alıntı:
|
sertkaya
sümeyra özgürtutsak ak-cengaver; olacak inşAllah Aşk-ı ilahi netinruhu; yüzde 40 hafız hafız_28 **yalnız_02** ömer_52 **memati_55** dirilis.f M-E-C-H-U-L ak_kelebek ;yarım hafız inşallah tamamlarsınız |
sayımız biraz daha arttı inşallah dahada artar
|
maşallah sayı artıyor :)
bende amme nin yarısını ezbere biliyorum. yani 1/60 hafızım :) |
abi 600/1 yaaa biraz fazla bilseydin senide yazardım
|
çalışıp listeye girecem inşallah :)
%1.75 hafızım :=) |
Alıntı:
inşaAllah ablacım :) |
listeye herkesi bekliyoruz inşallah
|
ben hafızım
|
hoş geldin kardeşim senide ekliyorum maşallah bugün bayagı ekledik
|
sertkaya
sümeyra özgürtutsak ak-cengaver; olacak inşAllah Aşk-ı ilahi netinruhu; yüzde 40 hafız hafız_28 **yalnız_02** ömer_52 **memati_55** dirilis.f M-E-C-H-U-L ak_kelebek ;yarım hafız inşallah tamamlarsınız tek_61 |
Alıntı:
|
inşallah artar
|
bende hafızım eklerseniz sevinirim..
|
Arkadaşlar ben de hafızım... Bu arada böyle bir başlığın olması çok hoş gerçekten...
|
Hafızlarımız
sertkaya sümeyra özgürtutsak ak-cengaver; olacak inşAllah Aşk-ı ilahi netinruhu; yüzde 40 hafız hafız_28 **yalnız_02** ömer_52 **memati_55** dirilis.f M-E-C-H-U-L ak_kelebek ;yarım hafız inşallah tamamlarsınız tek_61 hafız genç Manga_Sym Katil |
Böyle bir konumu vardı yahû bu sitede =)
Bende hafızım. |
bende hafızım
|
Allah hepinizin hafızlığını, birikiminizi kabul etsin :) :)
|
All times are GMT +3. The time now is 18:06. |