![]() |
efsanenin remixi var, ankarada başbakan çıkarken çaldı..Onu ekleyebilirmisiniz varsa..Bildiğimiz efsane değil...tekno müzik şeklide yapılmış olanı diyorum
|
Alıntı:
|
Allah razı olsun çok sağolun
|
tsklerrr
|
ArkadasLar site gayet güseL istedikLerimizi rahatLıkLa aLabiLinyo tbrkLer güseL caLısmısSınız...
SaygıLar AKP Niğde GecçLik koLLarı İHL TeşkiLatı |
Şarkılar için saol ...
Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun !!! |
arkadaşlar en son chp genel başkanı deniz baykal ın başbakan oldunu hatırlayanınız varmı düsunmeye gerek bile yok
ÇÜNKÜ HİÇ OLAMADI TAYYİP KOLİK |
arkadaşlar gerçektede çok güzel bu şarkılar hele en çok ta bu şarkı bitmez haydi ak partiyi sevdim hepiniz sağolsun
|
arkadaşlar dualar seninle recep tayyip erdoğan diye bir şarkı var onu eklermisiniz en son kahramanmaraş mitinginde çaldı
|
teşekkürler
|
Alıntı:
|
paylaşım için sağol gümbür gümbür çalmaya zaferimizi kutlamaya başlayalım inş...
|
teşekkürederim sağolun allah razı olsun
|
emeğine saygı ellerine sağlık kardeşim çok süper olmuş teşekkürler
|
emeği geçen herkese Teşekkürler.
|
ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN AK GENÇLİK 77
|
teşekkürler kardeşim
Kayseriden halkın menfeati |
BAŞBAKANIMIZIM KONUSMASINI INDIREMIYOURMM YAA LUTFEN YARDIMCI OLURMSUNUZZZ BIRDE BASBAKANIMIZIN EN SON GENEL SECIMLERDE MEYDANLARDA REMIXLI BIR SEKILDE TEEEKKK MİLLET DEDİKKK TEEEKK BAYRAAK DEDİK TEEKK DEVLET DEDİKKK ONU BULABILIRMIYIZZ COK SEVINIRIMM
|
Thank You (TESEKKUR EDERIM) Cok güzeller.
|
şu dolana AK DOLANA hasta oldum ... sağolasın ...diğerleride süper .
|
Çok iyi bir paylaşımdı ya... Sağolasınız...
|
teşekkürler..
|
teşekkürler
arkadaşlar sizden bişe isteyeceğim başbakanımızın '' kendinize ve halkımıza güvenin yüreklerinizdeki umudu insanlarımıza götürün '' diye başlayan konuşmayı arıyorum yardımcı olurmusunuz
|
Bonjo Kardeş İstek Bölüme Yaparsan Yardımcı Olucaklaranı Sanıyorum Konuşma Metnimi İstiyosun Yoksa Videomusunumu?
http://www.akpartiforum.com/ak-parti...er-t52880.html |
arkadaşlar ben tayyip erdoğan çıkarkan çalan şarkı varya erdoğan erdoğan die o nu bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
|
çok teşekkürler elinize sağlık
|
Teşekkürler
|
Güzelmiş
|
http://alicinan.sitemynet.com/mynet_resimlerim/te_e.gif
DURMAK YOK HACI FEVZİ AKDOĞAN İLE YOLA DEVAM DİYECEĞİZ... |
kardeş biz bu her şey türkiyede dahil altındaki şarkıları indiremedik media playerde açıyo ordan nasıl kaydetcez bi yardım ederseniz sevinirim diğerleri gibi neden tek tek indiremiyoruz
|
Alıntı:
http://www.akparti.org.tr/akmuzik.asp |
emeğine sağlık kardeşim ben daha yeniyim forumda çok süper bir forum olmuş
|
emeğinize sağlık
|
Ak parti resmi sitesinden alıntıdır
|
Ellerinize sağlık. Allah yar ve yardımcınız olsun...
|
teşekkürler emeğine sağlık
|
elınıze emegınıze saglık allah razı olsun sızlerden.tesekkurler.
|
süpersinnnnnn
|
kardeşim ellerine sağlık gerçekten uuzn zamndan beri arıyordum ellerine sağlık çooookkkkkk ama çok mutlu oldum
|
slm arkadaşlar bi şarkı var bulamıyorum biraz sözleriniz söylesem yardımcı olurmusunuz..durmak yok yola devam büyük başbakan er-do-ğan die
|
All times are GMT +3. The time now is 09:19. |