![]() |
Ben çiçekleri severim, çiçek almayıda severim.. anlayışlı bir bayanın bir çiçekten sonra bu kadar çok şey isteyeceğinide sanmıyorum ... :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
her gun eve sebze meyve alınıyor yetmez mi :w: otsa ot,,, misal: avyanın da çiçeği var hatta onun sarkısı bile var... ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
bayanlar da bu sekilde objektif olmalı :hihi2: |
ben çiçeğin dalında olanını severim bi ara vardı saksıda bi çiçeğim ben dikmiştim ama ben evden gidince soldurmuşlar açıkçası üzüldüm ona çiçekler etrafı güzel gösterir insanı rahatlatır. dalında kalsınki çiçekler başka bahardada açma şansı olsun bilirmisiniz bilmem alimin birtanesi talebelerinden kendisine en güzel çiçeği bulup getirmelerini istemiş hepsi gitmişler en sevdiklerini getirmişler bir tanesi pörüşmüş bir çiçek getirmiş sormuş hocası bana bunumu layık gördün diye talebesi cevap vermiş napıyım hocam diğer bütün çiçekler Allahı zikrediyordu kıyamadım neden izin vermiyoruz zikretmelerine niye kıyıyoruzki çok seviyorsanız saksıyla alın ve öyle giderin sevginizi...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeşim bizim atalarımız boş laf konuşmazmış bizim gibi boşuna yaş kesen baş keser dememişler ya bi bildikleri varmış elbet |
Alıntı:
istirahat bitsin sözüm sözdür insallah :) olduya unuttum haberdar edersen sevnirim;1;1 |
http://img1.loadtr.com/b-86201-g%C3%BCl.gif
gülller sizin olsun teşekkürler sizden olsun bayanlar:gül: |
Kadınlar neden çiçek ister :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hep erkeklermi vercek cicek bayanlar da versin bir cicek :V
|
All times are GMT +3. The time now is 05:37. |