![]() |
Alıntı:
buyur gel devir teslim yapayım yetkilerimi vereyim sana... sonra millete kalkıp yeniden sövmeye başla... her seferinde aynısın.. burda zehir saçan sen dahil kimseyi görmedim, tıkandığın yerlerde saçma sapan kelimler kullanma.. sen neye dayanarak bu adamı cehepe zihniyetiyle bir tutuyorsun... |
Okul yönünü bilemem lakin bizim kurslarımız da bu sistem yoktur hemen hiç birinde talebeden para alınmaz...
Talebeye,esnaf,iş adamı,gönüllü vs bütün tedariğini sağlar.İlim öğrenen talebeden para alınmaz bilakis her şeyi karşılanır :) Ben cep telefonuyla bir talebe arkadaşı mı araması için çaldırıp bıraktığım zaman bile "O talebe senin onu araman lazım" diye uyarı alıyorum :) Tabi dediğim gibi okul talebesi değil Dini ilim talebesi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Her yerde böyle olmadığınıda anladım ama demekki denetlenmiyolar gerektiği gibi.. |
Alıntı:
|
demek ki ak partinin yumusak karni bu tür konularmis baksaniza sayfalardir tartisiliyor ve konuda daldan, dala atlaniyor..
herkesin özgürce fikirlerini söylemesi ne güzel zaten ak partinin güzelligide budur herkes ayni seyleri söylese siranlasiriz, yanlislarimizi görmeyiz, deve kusu misali kafamizi topraga gömeriz.. hic kimse, hic bir kurum hatasiz degildir ama mühim olan bardagin dolu tarafina bakmakdir.. |
Alıntı:
|
üstadim ben hepsine bakmayalim demiyorum ki.. ama hepsine bakmadan önce doluyu görelim yoksa bosu görmek cok kolaydir..
ben hep ümmetin birliginden, dirliginden yanayim o acidan ilk mesajimdada belirttim dinler arasi diyalog kadar ümmet arasi diyalogada önem vermeliyiz.. bizim bize yaptigimizi bazen düsman yapmiyor, bizim bizden cektigimizi bazen o köhnemis zihniyetten cekmiyoruz.. hepimiz sadece kendi yolumuzu dogru görüyor digerlerini sapitmis, yoldan cikmis ve küfre giden yol olarak algiliyoruz.. önce önyargilarimizi kiralim, önce güzellikleri görelim.. mesela sana soruyorum kardesim bu cemaatin hic mi güzel yani yok, sana göre hic mi faydasi yok, sana göre hic mi dinimizi bir hayri olmamistir? |
beehh...
21 sayfa olmuş... |
Dinler arası dialogun güzel ve nazenin meyveleri Avrupalı İslam hasımlarını ziyadesiyle korkutmakta....
Ümidim odur ki; peyderpey bu şahlanış bir gün fevc fevc dehalet ikliminde şaha kalkar... Ah o günleri gören bizler olaydık, nolurdu... |
All times are GMT +3. The time now is 09:12. |