![]() |
Alıntı:
Hoşgeldin muhterem kardeşim... :) Karadenizli olmana sevindim... :karizmatik: Daimi olman dileği ile hayırlı forumlar... :saygılar: |
Adana
Bende Adanadayım Aranıza Yeni Katıldım Ak Gençlik için buradayım
|
Ben Karabüklüyüm Karabükde Doğdum
Gebze de Büyüdüm Gebzede Yaşıyorum . Ak Genç Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi Gençlik Kolları Yönetimindeyim . |
KARAMAN İLİ ERMENEK İLÇESİ DOĞUMLU OLUP İZMİR/ BUCADA İKAMET ETMEKTEYİM TEŞEKKÜRLER
|
merhaba
ben yusuf sağıroğlu istanbul sultanbeylide ikamet ediyorum erzurum 1988 dogumluyum burada sizlerle olmaktan mutluluk duydum teşekkürler
|
Ben Erzurumluyum . İstanbulda ikamet edıyorum.:)
|
Alıntı:
Hoşğeldin dadaş kardeşim...Erzurum'un nesinden oltu, olur, çat, ispir aşkale :) Daimi olman dileğiyle... :) |
Ben Armağan. Giresunluyum Konya'da ikamet ediyorum.. Yeni katıldım :karizmatik:
|
Mekân Hatay dostlar. Bilgi alışverişi gerekli hepimize. Saygılar
|
İstanbulll :)
|
medine doğumlu adanalıyım inşallah
|
aksaraylıyım Elazığda okuyorum :)
|
MERHABALAR BEN DENİZ İSTANBUL DOGUMLUYUM MEMLEKETİM ARDAHAN İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM
:saygılar: |
Çanakkale/Merkez
|
talep
selamüaleyküm ben serdal sinopluyum M.fethullah gülen cemaatine nasıl katıla bilirim
|
tanışmak isteyen ? ;)
öncelikle selamun aleyküm :) ben izmir den ikamet ediyorum. ak parti forumun bütün üyeleri gibi bende ülkeme sevdalı ak parti ailesine sevdalıyım ....:gül:
|
İzmir doğumluyum, almanyada büyüdüm ve şuan üni için viyanada ikamet ediyorum
|
selam
Kırklareli memleket, İstanbul ikamet. Ak parti istikamet .herkese selamlar....;1
|
bomba gibi izmire gelecegiz
selam arkadaşlar .ben ballık belediye başkanın kardeşi şinasi öztürk üm ,Afyonluyum İzmirde ikamet etmekteyim.Allahın iznigle İzmiri alacagız.Bunun için sizden rica işi sıkı tutalım çalışalım alalım .herkese kolay gelsin
|
Aslen Ispartalıyım, hanım memleketli Çankırılıyım, Ankarada ikamet etmekteyim.:)
|
Trabzonluyum istanbulda doğdum güngören ilçesinde oturuyorum
|
s.a.
Fethiye/Muğla
|
iyi çalışmalar
selamlar ben abdurrahman çavuş istanbul'da ikamet edıyorum bana yardımcı olabılırsenız sevınırım saygılarımla
|
doğdugum yer
bakırköyde ikamet ediyorum aslen izmirliyim.
|
saygılarımla
ismail korkut çorum bayat dogumluyum ama 2003 yılında bu yana istanbulda ikamet ediyorum akp için her türlü imkanlara katılmak ve sizinle birlikte bu yolda yürümek istiyorum.
|
Cumhurbaşkanımız 'ın memleketlisiyiz, Ankara da yaşamaktayız http://http://yunusemrecosan.com/wp-...Plaka-Kodu.jpg
|
memleket kütahya
izinlerde lakin manisa ve bursa evimizin ve akrabalarin cogu burda oldugu icin dogma büyme almanya |
aslen giresunluyum istanbulda ikamet ediyorum...:)
|
Alıntı:
Hoşgeldin muhterem kardeşim hayırlı forumlar dilerim... :) Giresun'un neresinden ??? |
ingiltereden merhabalar arkadaşlar
|
ben mardinliyim niğde de doğdum büyüdüm niğde üniversitesi büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum şimdi de eskişehirde ikamet ediyorum.
|
Dogum yeri:MUŞ
İkamet:istanbul |
Aslen Kırşehirliyim
Doğma büyüme Ankaralıyım |
İstanbul da doğdum Kırşehir de yaşıyorum
|
ıspartalıyım (şarkikaraağaç)
ıspartada oturuyorum |
ANKARA
ANKARA-POLATLI
|
Alıntı:
Hoşgeldin gardaşşş... :hihi2: Hayırlı forumlar muhterem daimi olman dileği ile... :saygılar: |
Memleket = AKSARAY
İkamet = KONYA |
trabzon
|
şanlıurfa/hilvan
|
All times are GMT +3. The time now is 18:02. |