AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   SP yi protesto ediyorum... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=108612)

Milli Görüş'lü 06-18-2009 11:02

Erbakan Hocam'ın bir sözü var.. "En tehlikeli yanlış doğruya en yakın olanıdır diye".. Chp'nin yapmaya cesaret edemeyeceği bir çok şeyi Ak Parti zorlanmadan yapmıştır.. Ben buna üzülüyorum.. Bunu göremiyor olmanıza üzülüyorum.. Çünkü biliyorum ki siz de buna razı olmazdınız.. Fakat şuan "Bizimkiler yapıyorlarsa bir bildiği vardır" Psikolojisi ile hareket ediyorsunuz (Tüm Ak Partilileri kast etmiyorum, ama büyük bir çoğunluğu böyle)..
CHP ile bizim stratejik ortaklık yaptığımız falan yok.. ! Nitekim DOĞRU olan bazı paydalarda buluşmamız bizim YANLIŞIMIZ değil !.. ya da AKP'nin yanlış yaptığını birşeyi CHP'liler de görüp yanlış olduğunu dile getirse bu da bizim suçumuz değil !... Saadet Partisi hiçbir zaman Ak Partiyi Haksız yere suçlamamıştır.. Suçlamaz da.. Haklıya Hakkını her zaman veririz.. Ama yanlışların karşınıda da Dik durmasını biliriz.. Nitekim Davos çıkışından sonra Syn Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş başta olmak üzere bütün Saadet Partisi tarafından tebrik edilmiştir Başbakan. Tabi ki bu dik duruşunun devamının gelmesi temennileri ile !..

Ergenekon davasının tarafında hiçbir Saadet Partili bulunmamıştır bulunamaz'da. Seçim öncesinde ve sonrasında yakından takip ettiğim konuşmalarından hiçbirinde Ergenekon taraftarı açıklama yapılmamıştır. Fakat bazı tarafsız(!) muhafazakar(!) medya kuruluşları tarafından açıklamalar saptırılmıştır. Görüyorum ki siz de o saptırılmış açıklamalara binaen böyle konuşuyorsunuz. Gerekli açıklamalar bu saptırılmış haberlerin hemen ardından yapılmıştır. Keşke onları da takip edebilseydiniz ... !

Sürçü lisan ettiysem affola.. Niyetim kimseyi kırmak değil !..

LeyaL 06-18-2009 11:11

Örnek verir misiniz? Ne yapmıştır Ak Parti chp nin bile yapamadığı merak ettim şimdi?
Özeleştiri var herzaman da olur..Siz Sayın Başbakanın ağzından parti hakkında en ufak kötü birşey duydunuz mu?
Bir taraf dinci diye suçlarken diğer taraf yani sizde adamı dinden çıkardınız neredeyse...
Bu ne çelişkidir! Milli Görüş milli görüş tavrını muhafaza etmeli ve oyuna gelmemelidir...

Milli Görüş'lü 06-18-2009 11:17

Eşcinsellik,
Domuz Eti,
Tezkereler,
Mayın Arazisi... aklıma gelenler..

Ama dediğim gibi "Bizimkiler yapıyorsa vardır bir bildikleri" düşüncesi muhtemelen görmenizi engelleyecektir... İnşaAllah görebilirsiniz..

LeyaL 06-18-2009 11:21

Biz körü körüne itaat etmiyoruz..
Dediğim gibi özeleştiri mevcut..
Verdiğiniz örneklere gelince tatmin etmedi desem yeridir...
Bizimkiler yaparsa doğru diye bir şey yok..Ama sizde tam aksi onlar yapıyorsa yanlıştır
düşüncesi var..Dediğim gibi bir tarafım milli görüşlü ve siz..

ya bakıyor göremiyorsunuz ya görmek istemiyorsunuz ya da işinize gelmiyor..
Vesselam.

elif zeynep 06-18-2009 11:30

Evet ,sizinde belittiğiniz gibi "Ak Parti ne yapıyorsa bir bildiği vardır.." diye düşünen kimselerde var, ama buna karşın özeleştiriden kaçınmayan, olayları yorumlama gayreti gösteren kimselerde hiç küçümsenmeyecek kadar çoğunluktadır.

Saadet Partisi'ninde yanlışları var, ama bunu görmek istemeyen ve buna karşın her fırsatta Ak parti'nin karşısında yer alacağım diye , farkında olmadan Chp zihniyetinin sınırına iştirak eden kardeşlerimde var, ben görüyorum, kendileriyle görüşüyorum, ve bir türlü bu tavrı anlayamıyorum.

Ben de Milli Görüşcü'yüm... Ne sıkı sıkıya Ak parti'ye bağlıyım, ne de Saadet'e... Bizim davamıza kim hizmet ediyorsa, ondan yana tavrımı koyuyorum, olayları iyi analiz etmeden hemen önyargıya kapılmamak gerekiyor. Sonuçta, isteklerimizi yerine getirmek için malum zihniyete karşı bin bir engelle karşılaşıyoruz...

......................

LeyaL 06-18-2009 11:33

Evet öncelikle bunu idrak edelim..Davamız Hakk yolu..

Milli Görüş'lü 06-18-2009 11:35

Verdiğim örnekler için öz eleştiri yaptınız mı ?.. Yaptıysanız rica etsem paylaşır mısınız..

Hatalıysam o zaman özür dilerim.. Ama peki ya sizin başınızdakiler aynı şeyi yapar mı ?

elif zeynep 06-18-2009 11:37

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639192)

:saygılar::evet::evet:

Sorunda burda başlıyor ya, davamız tek olduğuna göre; davaya hizmet öncelik olmalıdır ... Önyargılarla hareket etmek ancak davamıza zarar verebilir, o kadar.

...............

Milli Görüş'lü 06-18-2009 11:39

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639192)

Davanız Hakk olabilir... ! Ama uygulamalar yanlış !..

Eşcinselliği serbest bırakarak,
Zinayı suç olmaktan çıkartarak,
Domuz etinin kasaplara girmesine müsade ederek,

Hakk dava yolunda ilerlenmez... Siz ilerlenir diyorsanız o başka.. !

LeyaL 06-18-2009 11:42

Milli görüşlü kardeşim siz bizi anlamadınız sanırım..
Sizin başınızdakiler diye bir şey yok..Siz biz yok bunu bilin..
Başbakan hepimizin başbakanı ve ülkenin ve milletin iyiliği için çalışıyor..
aksini düşünmek nankörlükten öte bişey değildir..

Alıntı:

Sorunda burda başlıyor ya, davamız tek olduğuna göre; davaya hizmet öncelik olmalıdır ... Önyargılarla hareket etmek ancak davamıza zarar verebilir, o kadar.
Aynen öyle kardeşim..Keşke bbirazcık düşünseler..!

All times are GMT +3. The time now is 22:59.