AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Sitemizde Yani AKFORUM'da Sorun Yok ! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=126077)

El Emin 03-27-2010 16:17

Alıntı:

SSS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 724309)
AKPARTİFORUM'da Mantıklı, fikre saygılı, kişilern varlığını görmek güzel
Selamlar.......................................... ..........................:saygılar:

Hatanızı kabul etmiyorsunuz.Kendi hatanızı başkasının anlayışsızlığı olarak nitelendiriyorsun ehey kardeşim sen ne biçim adamsın.
Çingene dersen romanlara büyük hakaret etmiş olursun.Hiç yoktan yaşından ötürü az erdemli davranıpta evet haklısınız demeyi bilmiyorsunuz.Yaş ermiş olsa da anlaşılan siz hala yeterli olgunluğa erişememişsiniz.

Bu forumun hemen hemen tüm ahalasi mantıklıdır.Fikre saygılıdır.Siz haddinizi aşmadıkça tabi.

"Kör için camda aynıdır elmasta,Bakan kör diye kendini camdan sanma"Hz.Mevlana

"Güzel bakan güzel görür."Bediüzzaman Said-i Nursi Hz.

"Ağzı acı olan tatlı suya acı der."Bediüzzaman Said-i Nursi Hz.

unnamed 03-27-2010 21:25

benim düşüncem, bu adama prim kazandırıyoruz sadece, bıraktım bu adama bişeyler öğretme fikrini, tek korkum bu foruma gelipte insanların bunun yüzünden yanlış şeyler öğrenipte yada içine bir şüphe düşerek gitmesi, artık bütün vebal bu adamın üstündedir...

Erhan KARACA 03-27-2010 22:24

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 724490)
benim düşüncem, bu adama prim kazandırıyoruz sadece, bıraktım bu adama bişeyler öğretme fikrini, tek korkum bu foruma gelipte insanların bunun yüzünden yanlış şeyler öğrenipte yada içine bir şüphe düşerek gitmesi, artık bütün vebal bu adamın üstündedir...

+++++++++++++++++++++++ (:

unnamed 03-28-2010 04:36

Alıntı:

Muhammet İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 724362)
Hatanızı kabul etmiyorsunuz.Kendi hatanızı başkasının anlayışsızlığı olarak nitelendiriyorsun ehey kardeşim sen ne biçim adamsın.
Çingene dersen romanlara büyük hakaret etmiş olursun.Hiç yoktan yaşından ötürü az erdemli davranıpta evet haklısınız demeyi bilmiyorsunuz.Yaş ermiş olsa da anlaşılan siz hala yeterli olgunluğa erişememişsiniz.

Bu forumun hemen hemen tüm ahalasi mantıklıdır.Fikre saygılıdır.Siz haddinizi aşmadıkça tabi.

"Kör için camda aynıdır elmasta,Bakan kör diye kendini camdan sanma"Hz.Mevlana

"Güzel bakan güzel görür."Bediüzzaman Said-i Nursi Hz.

"Ağzı acı olan tatlı suya acı der."Bediüzzaman Said-i Nursi Hz.

sevgili kardeşim anlatılmak istenende o ya...Erdemli bir insan olsa bu kadar eleştiri sonrası açtığı o saçma sapan konuları kapatır ve özür diler...
benim anlayamadığım 2. mevzuuda hala forum yöneticilerinin bu konuda bir adım atmamış olmamaları. kendilerinden bu konu hakkında bir açıklama bekliyorum!!!

EZEL 03-28-2010 07:47

Alıntı:

SSS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 723944)
Evet, Forumumuzda sorun yok.

Sorun nerede ?

Sorun, Kürt Açılımı ve Çingene Açılımı gibi büyük ve ileri hamleler yapan bir partinin forumunda bazı üyelerinin kafalarının karşı fikirlere ve bilgilere açılım yapamamasında

Karşı fikir mevzusunu biraz daha açarsan maramını daha iyi anlıyacağız kardeşim . Umarım ortaya bir laf atıp attığın lafın içinde senden kaybolmazsın ...

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 723964)
Biz buna psikolojide yansitma (projeksiyon) diyoruz; kendinizde olanlari aslinda disaridan geliyormus gibi algilama olarak tanimlanan bir savunma mekanizmasi :)

Yanlış teşhis ....

Kur'ânTalebesi 03-28-2010 10:48

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 724629)
Yanlış teşhis ....

Bu "teshis" tursucu içindi, fakat mesaj'i silindi :)

EZEL 03-28-2010 10:55

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 724632)
Bu "teshis" tursucu içindi, fakat mesaj'i silindi :)

Kusra bakma ya forum esnafını iyice tanımam gerek ;1

Kur'ânTalebesi 03-28-2010 10:57

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 724636)

Forum esnafini tanimis olsaniz da, dogru veya yanlis bir "teshis" yaptigimi nasil ölçüyorsunuz, onu anlayamadim :)

Erhan KARACA 03-28-2010 10:59

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 724636)

(: sen ilk Rukiye ile Kübra'yı ayırt et (:

EZEL 03-28-2010 11:16

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 724638)
(: sen ilk Rukiye ile Kübra'yı ayırt et (:

:@ Sohbet varken Rukiye ve Kübra olarak girdiğini kimseye söylemeyeceğim ;D

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 724637)
Forum esnafini tanimis olsaniz da, dogru veya yanlis bir "teshis" yaptigimi nasil ölçüyorsunuz, onu anlayamadim :)

Siz milletin içinden geçenleri dışarı yansıttığını nasıl ölçüyor,anlıyorsanız ;;)

All times are GMT +3. The time now is 14:29.