AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Bu Nasıl Örtünmek Bacım ? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=126354)

SSS 04-01-2010 20:55

Minikkelebekten alıntı:

Ille de tarikatlere ihtiyaç yoktur.

Bu görüşe katılıyorum. Bu günkü şekli ile tarikatlerın gerçek İslâm'ı yansıtmadığını düşünüyorum

Kur'ânTalebesi 04-01-2010 20:57

Alıntı:

SSS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 726302)
Bu günkü şekli ile tarikatlerın gerçek İslâm'ı yansıtmadığını düşünüyorum

Bu cümleye katilmiyorum; kastettiginiz tarikat'e ve tarikat anlayisina bagli :)

EZEL 04-01-2010 21:18

Tarikatları İslamı arayanların yeri gözüyle değilde ;İslamı kaybetmek istemiyenlerin buluşma noktası olarak görmek daha iyidir .

unnamed 04-01-2010 22:21

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 726305)
Bu cümleye katilmiyorum; kastettiginiz tarikat'e ve tarikat anlayisina bagli :)

:güzel::güzel:Kesinlikle aynı şekilde düşünüyoruz, önemli olan bulunduğumuz tarikatın hakikaten bizi biryerlere taşıyor olabilmesi...

novek 04-10-2010 20:00

ben bir insana ne zorla başını kapat denmesinden yanayım nede zorla açılmasından.

rizzelli 04-10-2010 20:41

şuurlu olmak lazım.

helal ve haramlar hafife alınınca, bir çok tiksindirici görüntüyle karşı karşıya kalıyoruz malesef.

ağır siklet makyaj yapıp,gösteriş veya güzel görünmek için SADECE başını örten , namazla alakası olmayan insanlara Allah tan doğru yolu göstermeleri için dua etmekten başka birşey kalmıyor.

Seyyah 04-10-2010 21:20

Bu duruma bende arasıra denkgeliyorum.
Ve samimice söylemek gerekirse yüreğim parçalanıyor...
Bazı arkadaşlarım bizim zıt görüşümüzden olan, dalgacı tavırlarla eleştiride bulunuyor ve verecek cevap bulamıyorum.
Keşke bu hanımefendiler sorumlulukların farkında olsa...

SSS 04-12-2010 21:50

..............:güzel::saygılar:...........

Hüdaverdi 04-12-2010 22:03

Bunların baba,abi vs ile isteği ile kapandığını sanmıyorum.
Baba ve abinin isteği ile kapanan kişiler bu şekilde dışarı adım atamaz asla.

Daha çok keyfi bunlar.Bir de şöyle bir durum var,erkeklerde kapalı bayanlardan hoşlanıyor ve laf atıyorlar bu bir gerçek malesef..Yani bunu amaç için kullanan kişilerde var.

Şu söyleme çok rastlarım erkekler arasında ''ne varsa bunlarda var''
Bu gerçektende ülke insanımız için büyük utanç ve insanlarımız malesef genelleme yapmaya bayılırlar.Dini için kapananlarda bu gibilerden nasiplerini alırlar,asıl suçlu erkeklerin böyle düşünmesine sebeb olan yazıdaki gibi giyinen cahil insanlarımızdır.Ve bu şekilde sözde kapanan insanlar yüzünden kemalistlerden,ateistlerden,bilmem ne 'izmlerden saldırıya maruz kalanda Allah için kapanan insanlarımız oluyor sürekli.İzm'ciler gerçeği bildiği halde işlerine geliyor tabi bu durum.

Bunlar resmen bonimon,lolipop benim gözümde.Hem renkli hem insanı çeken türlerden,günah keçileridir.

Allah ıslah etsin.

All times are GMT +3. The time now is 01:32.