AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Herşeyi robotlar üretse Mallar Kime Satılırdı? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=127026)

Ömer Bekir 04-12-2010 19:44

Alıntı:

yeahh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731668)

Komünizm ütopyadır,hayaldir,hoş hayaldirb-boş hayaldir,insanı oyalar.Tamam.
Peki güzel kardeşim bazı din düşmanlarının kullandığı bir cümleyi kurmak istemem ama bu adam sana sormaz mı şimdi!
Özlemini duyduğun ŞERİAT(?)la yönetilen hangi ülke iyi yönetiliyor.Desene desene (:

Osmanlı devleti 650 yıl 6.557.000 km kare toprağı ŞERİAT'la değilde ne ile yönetmiştir..Bana ŞERİAT'la yönetilen sistemde huzur ve refah var mıdır,diye soracakların akıllarına şaşarım..

TYH 04-12-2010 19:48

Alıntı:

Ömer Bekir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731682)
Osmanlı devleti 650 yıl 6.557.000 km kare toprağı ŞERİAT'la değilde ne ile yönetmiştir..Bana ŞERİAT'la yönetilen sistemde huzur ve refah var mıdır,diye soracakların akıllarına şaşarım..

Hayır konu bu değil,Osmanlı İslami değerlere sadık kalınacak şekilde yönetildi ama bu Şeriat değildi.Ayrıca Şeriat tartışmasına girmedim sadece "Şeriatla yönetildiğini söyleyen gelişmiş ülkeleri sayın" dedim.Osmanlı yada yönetim biçimine ya da Şeriatta refah-huzur vardır yokdur demedim.

novek 04-12-2010 19:53

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731670)
Yani o fabrikanın sahibi 1 kişi değilde tüm çalışanlar olmalı diyorsun günümüzde buna engel varmı birleş kur fabrikanı ? Daha gelişmekte olan bir ülkeyiz yapılması gereken bir çok yatırım sahası var hadi birleşelim kuralım fabrika BU ÜLKEDE NER ÇOKLUK ORDA ......K ZİHNİYETİNE SAHİP KAÇ İNSAN VAR SEN BİLİYORMSUN

işçileer birleşsin demişsin zatan herşeyi robotlar urettigi için herkes para kazanamıyor.
o işçiler fabrikayı kurdu diyelim kime satıcaklar?

TYH 04-12-2010 19:54

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731690)
işçileer birleşsin demişsin zatan herşeyi robotlar urettigi için herkes para kazanamıyor.
o işçiler fabrikayı kurdu diyelim kime satıcaklar?

Liberal robotlara.

novek 04-12-2010 19:54

Alıntı:

Ömer Bekir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731682)

yaw sen neyi tartışıyon şeritat konusumu burası istersen birdaha oku konu başlıgını şeriatla uretimin robotların ne alakası var?

Erhan KARACA 04-12-2010 21:34

Alıntı:

yeahh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731668)
Komünizm ütopyadır,hayaldir,hoş hayaldirb-boş hayaldir,insanı oyalar.Tamam.
Peki güzel kardeşim bazı din düşmanlarının kullandığı bir cümleyi kurmak istemem ama bu adam sana sormaz mı şimdi!
Özlemini duyduğun ŞERİAT(?)la yönetilen hangi ülke iyi yönetiliyor.Desene desene (:

(: Osmanlı İmparatorlugu (:

novek 04-12-2010 21:40

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731756)
(: Osmanlı İmparatorlugu (:

osmanlı devletinde mademki bukadar iyiydi son 1700 -1800 lü yuzyıllarda neler oldu ozaman şeriat yerine başka sistemmi geldi :)

Erhan KARACA 04-12-2010 22:10

osmanlı hakkında ve din hakkında konuşurken Kelimeyi Şahadet getir son sözlerin olabilir (: (; mesaj iletildi umarım (:

1700 - 1800'lü yıllarda osmanlı sadrazamlıgında olan kişi sizin dedenizdi Size sormak lazım (: (; Sen osmanlı tarihi ögren de gel.. Osmanlı tarihi senin Ata'nın hayatı kadar kısa değil..

unnamed 04-12-2010 22:22

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731767)
osmanlı devletinde mademki bukadar iyiydi son 1700 -1800 lü yuzyıllarda neler oldu ozaman şeriat yerine başka sistemmi geldi :)

Novek sana cevap vermeyeyim diyorum ama kullandığın cümleler beni deli ediyor. Osmanlı'yı eleştirmek senin gibi bağnaz bir adama mı kaldı? senin çok övdüğün kominizi mi daha iyi Osmanlı yönetiminden? Ağzından çıkanları kulağın duysun, Osmanlı İmparatorluğu'nu eleştirmek sana kalmadı, küçümseyici tavırlarını kendine sakla, yok yapamam diyorsan, küçümsemenin nasıl bir şey olduğunu sana göstermek zorunda kalacağım!!!

novek 04-12-2010 23:03

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731828)
Novek sana cevap vermeyeyim diyorum ama kullandığın cümleler beni deli ediyor. Osmanlı'yı eleştirmek senin gibi bağnaz bir adama mı kaldı? senin çok övdüğün kominizi mi daha iyi Osmanlı yönetiminden? Ağzından çıkanları kulağın duysun, Osmanlı İmparatorluğu'nu eleştirmek sana kalmadı, küçümseyici tavırlarını kendine sakla, yok yapamam diyorsan, küçümsemenin nasıl bir şey olduğunu sana göstermek zorunda kalacağım!!!

osmanlıyı kucumsemiyorum senin dedigin şeriat sistemini savunmana karsı çıkıyorum mademki iyiydi osmanlı devletinde var diyorsun son yuz yıllarda ne oluda olmadı.

All times are GMT +3. The time now is 09:56.