![]() |
Alıntı:
Klima koysan bu seferde ''hasta etmeye çalışıyorlar'' derler klimalar malum zararlı :p |
Alıntı:
|
bu arada konuyu açan coni kardeşim; nickinden de anlaşılacağı gibi milli hassasiyetlere fazlasıyla önem veren biri.. bu tür hassasiyetlerimizi paylaştığı için kendisine teşekkür etmeliyiz..
|
Vallahi bu konudaki adam ne yapmış bilmiyorum ama ben sakaryadaki hareketi gerçekleştiren arkadaşa ibrahim adını uygun görmüştüm.
Özellikle İbrahim kardeşimi linç etmeye çalışanları görünce dahada bu İsmi hakettiğini düşünmüştüm |
Zihinlerdeki putları yıkmadan heykelleri yıkmaya çalışmak mantıklı olamaz , İbrahim ile kabedeki putları bu olayda aynı kefeye koymak müslümana yakışır müslümanın hayrına bir iş asla olamaz. Akla mantığa ihtiyacımızın en gerekli olduğu bu dönemlerde hissi duygusal davranarak ısırılmanın anlamı yok , akıllı müslüman firaset sahibi müslüman asrın fitnesini hissederek ona göre davranışlar sergileyen dir .
|
Ah be sayın büyüğüm çok doğru size katılıyorum ama bu olaylarla ilgili o kadar çok gördük duyduk ki öyle mantıkta insanlar tanıdık ki ister istemez insanın aklına geliyor.
Zaten bütün tepkim o insana enik diyen zihniyete eminim o gün ataürk büstüne yapılan bu harekete saldıran insanı linç etmeye çalışanlar karikatürü çizen o kafire bu şiddetle saldırmazlar. Eğer bu gün bazı insanlar böyle kendini kaybetmişcesine atatürk büstlerine saldırıyorsa bunun tek sebebi atatürkü putlaştıran kemalist zihniyettir. Yere düşen para yüzünden insana hakaret eden adamlar var.Üzerinde atatürk resmi var diye |
Hocaefendi'nin çok güzel bir telkini var.Diyor ki" bazılarını birer piyon gibi kullanıp bizim aleyhimizde kullanıyorlar bu tür şeylere kapılmamak gerekir." Tam hatırlamıyorum fakat videoyu bulursam paylaşırım.
Hocamızın sözünün üstüne söz söylemeyi gereksiz görüyorum(kendi açımdan). |
Dikkat ettim yeah adlı arkadaş durmadan sakal durmadan yazıyor anlaşılan amaçlar muhafazakar kesimi karalama çalışmaları.
Ama muhafazaklar onlar gibi ölmüş bitmişler ile uğraşmıyor.O kadar lüzumsuzca vakit harcamadıklarını en azından biliyoruz. |
Alıntı:
|
Atatürk söz konusu olunca bazılarının gocunması ve de enik lafına alınması son derece anlamlı...Ak parti forumuna bu yakışMAZ...Atatürk deyince hemen rahatsız olacak olanlar doğuştan atatürk düşmanı olanlar ya da cahil kafalrı doldurulup düşman olanlar hemen kendini belli etmiş...
işte herkesin Ak partililere Atatürk düşmanı gibi bakmasının sebebi budur...Lütfen kendinize gelin. |
All times are GMT +3. The time now is 09:41. |