![]() |
Alıntı:
kıymetli kardeşim senin beni samimi bulup bulmaman inan beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Allah cc insana şah damarından daha yakındır.Beni sen değil Rabbim sorgulayacak. Kuran ve hadislerde işlediğim günahıda görüyorum,Hakkıda,batılıda. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hocam şeriat özlemi ile demokrasi anlayışı işlemiyor işte bunu defelarca yaptılar. Şeriat ayet hadis gibi söylemleri oy için kullanıyorlar ama demokrasinin gerekliklerini uyguladıkları zamanda takiye yapmak zorunda kalıyorlar bende buna kızıyorum. Secim süreçlerinde vaatlerde sürekli ayet ve hadis lafızlarını kullanın o halde neden kullanamıyorsunuz. Siyaset işte hocam farklı bir saha onun kurallarını ya oynacaksın yada takiye yapacaksın değilmi |
Alıntı:
|
Alıntı:
hocam insanin icindeki hirs, ihtiras herseyi yerle bir edebiliyor.. bende hep bunu demisimdir.. cemaatsen yolunu belli et yok ben siyaset yapacam diyorsan o zaman oyunun kurallari belli zorla takiyye yapmanin alemi yok!.. sonucta herkes siyasetle hizmet edecek diye bir fayda yok ilmi ve dini olarak gayet güzel hizmetlerde yapilabiliniyor.. |
Alıntı:
Yine söylüyorum,her şeyi üzerinize alınmayın.Size bir şey söylersem bunu açık ve net anlarsınız. |
Alıntı:
kimin nereye gittigini bilemem ben önce kendimden mesulum daha kendimi düzeltmeden dünyayi düzeltmeye kalkma gibi bir hadsizlikte bulunmam! |
Alıntı:
|
Alıntı:
peygamberimizde siyaset yapmıştır.Yanlış şeyler konuşmayın. Ayrıca Siyaset yapmıyorum diye insanları inandıran,Fakat 30 yıldır bu ülkede başa işine gelenleri iktidara taşıyan,Pensilvanyada yaşayan zata söyleyin bunları, |
All times are GMT +3. The time now is 18:52. |