AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Siyaset (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Erbakanın intikamı.... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=132343)

zilzal 07-16-2010 23:28

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770058)
cevir, kazi, yanmasin.. bazen fitnenin kaynagi olan sizler caldiginiz minareye kilif uydurmak icin o Allahin kelamini kullaniyorsunuz ya bütün samimiyetiniz gözümde yerle bir oluyor!

kıymetli kardeşim senin beni samimi bulup bulmaman inan beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
Allah cc insana şah damarından daha yakındır.Beni sen değil Rabbim sorgulayacak.
Kuran ve hadislerde işlediğim günahıda görüyorum,Hakkıda,batılıda.

Mavera 07-16-2010 23:28

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770062)
Rabbim beni o sıfatlardan etmesin.Edenleri ALLAH CC ne yapacağını açıklıyor.Ne makamım var ne mevkim.Azıcık aşım(dertsiz değil) dertli başım var.Ben O büyük mahşer gününü düşünüyorum.Her şey boş,geçici.Sadece imtihan var.

o halde o Allahin kelamini, Peygamberimizin buyrugunu siyaset gibi hilenin kol gezdigi, kirliligin ayyuka ciktigi, ihtiraslarin tavan yaptigi mevzulara alet etmeyelim!

Mavera 07-16-2010 23:29

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770067)
kıymetli kardeşim senin beni samimi bulup bulmaman inan beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
Allah cc insana şah damarından daha yakındır.Beni sen değil Rabbim sorgulayacak.
Kuran ve hadislerde işlediğim günahıda görüyorum,Hakkıda,batılıda.

ama o Yaradan karsima kul hakkiyla gelmeyin diyor.. sen burada hadis ve ayetlerle bizleri imali, dolayli yada direkt olarak batili olarak yorumluyorsun bunun adi kul hakki olmuyor mu?

Hakan Özkan 07-16-2010 23:30

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770064)
olurmu hocam öyle sey takiyye denilen birsey var o halde bir koltugun altinda iki karpuz pekala tasinir..
aslinda erbakan hoca cok demokrattir hatta son kongre bunun kanitidir öyle bir listeyle kongre olur mu, bunun adi demokrasi olur mu diye kongre üyelerine ikinci bir secenek olarak alternatif liste sundu.

Hocam şeriat özlemi ile demokrasi anlayışı işlemiyor işte bunu defelarca yaptılar. Şeriat ayet hadis gibi söylemleri oy için kullanıyorlar ama demokrasinin gerekliklerini uyguladıkları zamanda takiye yapmak zorunda kalıyorlar bende buna kızıyorum. Secim süreçlerinde vaatlerde sürekli ayet ve hadis lafızlarını kullanın o halde neden kullanamıyorsunuz. Siyaset işte hocam farklı bir saha onun kurallarını ya oynacaksın yada takiye yapacaksın değilmi

zilzal 07-16-2010 23:32

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770064)
olurmu hocam öyle sey takiyye denilen birsey var o halde bir koltugun altinda iki karpuz pekala tasinir..
aslinda erbakan hoca cok demokrattir hatta son kongre bunun kanitidir öyle bir listeyle kongre olur mu, bunun adi demokrasi olur mu diye kongre üyelerine ikinci bir secenek olarak alternatif liste sundu.

O lafları bize değil İzmirde kadeh Erzurumda Kuran kaldıran,İstanbulda bara,konyada mevlanaya gidenlere ayrıca .....GÖMLEKTEN ÖNCEKİLER VE GÖMLEKTEN SONRAKİLERE söyleyeceksin.Oy oranımız %1 de olsa çizgimizden asla dönmeyiz.

Mavera 07-16-2010 23:33

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770070)
Hocam şeriat özlemi ile demokrasi anlayışı işlemiyor işte bunu defelarca yaptılar. Şeriat ayet hadis gibi söylemleri oy için kullanıyorlar ama demokrasinin gerekliklerini uyguladıkları zamanda takiye yapmak zorunda kalıyorlar bende buna kızıyorum. Secim süreçlerinde vaatlerde sürekli ayet ve hadis lafızlarını kullanın o halde neden kullanamıyorsunuz. Siyaset işte hocam farklı bir saha onun kurallarını ya oynacaksın yada takiye yapacaksın değilmi

hocam insanin icindeki hirs, ihtiras herseyi yerle bir edebiliyor.. bende hep bunu demisimdir..
cemaatsen yolunu belli et yok ben siyaset yapacam diyorsan o zaman oyunun kurallari belli zorla takiyye yapmanin alemi yok!..
sonucta herkes siyasetle hizmet edecek diye bir fayda yok ilmi ve dini olarak gayet güzel hizmetlerde yapilabiliniyor..

zilzal 07-16-2010 23:34

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770069)
ama o Yaradan karsima kul hakkiyla gelmeyin diyor.. sen burada hadis ve ayetlerle bizleri imali, dolayli yada direkt olarak batili olarak yorumluyorsun bunun adi kul hakki olmuyor mu?

Yine söylüyorum,her şeyi üzerinize alınmayın.Size bir şey söylersem bunu açık ve net anlarsınız.

Mavera 07-16-2010 23:35

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770071)
O lafları bize değil İzmirde kadeh Erzurumda Kuran kaldıran,İstanbulda bara,konyada mevlanaya gidenlere ayrıca .....GÖMLEKTEN ÖNCEKİLER VE GÖMLEKTEN SONRAKİLERE söyleyeceksin.Oy oranımız %1 de olsa çizgimizden asla dönmeyiz.

o gömlek artik deli gömlegindne farkli degilse bir faydasi yoktur!.. Allaha sükür ki böyle bir zihniyet azinlik cok bunlar azinlik olmasaydi azginlik olurdu!..
kimin nereye gittigini bilemem ben önce kendimden mesulum daha kendimi düzeltmeden dünyayi düzeltmeye kalkma gibi bir hadsizlikte bulunmam!

Mavera 07-16-2010 23:36

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770073)
Yine söylüyorum,her şeyi üzerinize alınmayın.Size bir şey söylersem bunu açık ve net anlarsınız.

ama ben size diyorum, üstünüze alabilirsiniz ;)

zilzal 07-16-2010 23:45

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770072)
hocam insanin icindeki hirs, ihtiras herseyi yerle bir edebiliyor.. bende hep bunu demisimdir..
cemaatsen yolunu belli et yok ben siyaset yapacam diyorsan o zaman oyunun kurallari belli zorla takiyye yapmanin alemi yok!..
sonucta herkes siyasetle hizmet edecek diye bir fayda yok ilmi ve dini olarak gayet güzel hizmetlerde yapilabiliniyor..

peygamberimizde siyaset yapmıştır.Yanlış şeyler konuşmayın.

Ayrıca Siyaset yapmıyorum diye insanları inandıran,Fakat 30 yıldır bu ülkede başa işine gelenleri iktidara taşıyan,Pensilvanyada yaşayan zata söyleyin bunları,

All times are GMT +3. The time now is 18:52.