AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Gümüş Erkek Yüzükleri (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=144901)

unnamed 02-28-2011 02:15

ben yarın keseceğim inşaAllah;D

Mavera 02-28-2011 02:18

kökü sende o yönden sorun yok :)

unnamed 02-28-2011 02:20

hacım dert etmiyorum zaten...
dert edersek fena...
aman sağlığımız yerinde olsun, işimiz gücümüz olsunda...

Eşref 02-28-2011 02:22

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862841)
sakalima dokundurtmam :).. birebir insanlarla muhatab olan bir isim olmadigi icin daha dogrusu masa basi isinde oldugum icin sacima, sakalima kimse dokunmuyor.. :)..
bazen saclarimi uzatiyorum, bazen sakallarimi ve ahdim var nisan ayina kadar sakallari kesmeyecegim ;)..

Peki halkın bakış açısı nasıl? Potansiyel Usame Bin Ladin olarak mı görüyor? Yoksa normal mi karşılıyor?

Mavera 02-28-2011 02:25

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862846)
Peki halkın bakış açısı nasıl? Potansiyel Usame Bin Ladin olarak mı görüyor? Yoksa normal mi karşılıyor?

o konuda hic bir ayrimciliga ugramadim yani sakal, basörtüsü gibi konularda bazi azili radikaller disinda herkes cok anlayisliki kendileride sakal birakiyor..
simdi söyle bir durum var bu ülkede memurun istedigini giyme özgürlügü var yani uzun sacli, küpeli memurda var ayni sekilde sakalli memurda var adamlar icin önemli olan islerinin görülmesidir..
kaldiki gecen dönem basbakan yardimcisi bile sakalliydi hatta su anda federal mecliste sakalli bir irak kökenli milletvekili var..

Eşref 02-28-2011 02:29

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862847)
o konuda hic bir ayrimciliga ugramadim yani sakal, basörtüsü gibi konularda bazi azili radikaller disinda herkes cok anlayisliki kendileride sakal birakiyor..
simdi söyle bir durum var bu ülkede memurun istedigini giyme özgürlügü var yani uzun sacli, küpeli memurda var ayni sekilde sakalli memurda var adamlar icin önemli olan islerinin görülmesidir..
kaldiki gecen dönem basbakan yardimcisi bile sakalliydi hatta su anda federal mecliste sakalli bir irak kökenli milletvekili var..

Bu iki ülke de laik olduğunu söylüyor değil mi? Eğer öyleyse, bu ülkelerden biri, laiklik zırvasıyla fena halde halkını kandırıyor.

İntifada 02-28-2011 03:53

Kavgada avantaj sağlasada yüzük hiç tarzım değildir...
Millet hacdan falan getirir ama takmışlığım hiç yoktur...
Mavera sakal birakiyon demek helal olsun yakışır erkek adama bende uzatıyorum geçen 42 günlük sakalı makine ile kısalttım içim gitti...
Seçimlerden önceki büyük mitinge geleceksen hiç kesme sakalları bende kesmem bakalım hangimizin sakalı daha uzun :)

serdary 02-28-2011 09:56

Sondan 3. ve sondan 2. yüzük çok hoşuma gitti. Üni sınavından sonra bir yüzük almak istiyorum :) Resimler için çok teşekkürler ;)

Ukbâ 02-28-2011 10:45

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862846)

:)

Sakaldan ürkütmüşler insanları , post moderne darbe ile dayatılan prototipde sakalın yeri gericilikti . Sakalından ötürü ön yargılara boğulan kıyımdan geçirilen memlekette rahat rahat sakal bırakma kolay olmasa gerek. Ahmet hocam her ne kadar insanlar olumsuz bakmıyor desede Akşam Almanya da konuşan Başbakanımız islamafobi konusunu deklare ederken batının islama bakışını ortaya koymuştu.

Eşref 02-28-2011 18:37

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862871)
:)

Sakaldan ürkütmüşler insanları , post moderne darbe ile dayatılan prototipde sakalın yeri gericilikti . Sakalından ötürü ön yargılara boğulan kıyımdan geçirilen memlekette rahat rahat sakal bırakma kolay olmasa gerek. Ahmet hocam her ne kadar insanlar olumsuz bakmıyor desede Akşam Almanya da konuşan Başbakanımız islamafobi konusunu deklare ederken batının islama bakışını ortaya koymuştu.

Maalesef sakal, peygamberimiz ve kutsal kitabımız üzerinden lanet terör illetini avrupada estirenler var. Avrupa, yine avrupa tarafından kandırılıyor, islamfobi avrupalıların damarlarına enjekte ediliyor.

Hal böyleyken model ülke Türkiye, avrupa devletlerinin islamfobi oyununu bozuyor. Belki de avrupa birliğine giremememizin bir nedeni de, kandırılmış avrupa insanının, Türkiye üzerinden İslam'ı tanıyacak ve islamfobiden kurtulacak olmasıdır.

All times are GMT +3. The time now is 06:24.