AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   akobalar ,akkurtlar,akevler projeleri başlatılmalıdır... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=149881)

EpiVaTeS 06-18-2011 02:55

naber loo panpalar...???

Fırat 06-18-2011 03:04

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 903077)
motorumuz olsa hizmetin alasını yapardıkta yok işte :(

Alırızı bir uçağı kardeşlik

İntifada 06-18-2011 03:14

hostes sorun oluyor kardeşlik :)

TYH 06-18-2011 07:03

akbaboş sen boşver onları bana de diyeceğini u_u

İntifada 06-18-2011 13:36

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 903248)
akbaboş sen boşver onları bana de diyeceğini u_u

<3 <3 <3
Ne güzel bir çağrı...

Tarantula_ 06-18-2011 14:44

Yahu niyeyse ben bu muhteremin yazılarını okurken bir MHP'li ile konuşuyorum gibi geliyor nedense inanamıyorum Ak Partili olduğuna ya da misyonumuzu anlamış değil hala belkide ülkücü meşeili olduğundandır bilemiyorum. Yahu kutsal halkımız asil halkımız nedir " Allah Türkü korusun ve yüceltsin" gibi Allah Tüm Ümmed-i Muhammed'in yâr ve yardımcısı olsun. Ben sizde Ak Parti'nin İslam'i hoşgörü temelli misyonunu anlayabildiğinizden, özümseyebildiğinizden emin değilim, Allah hidayet versin ne diyelim...

akobalı-akkurt 06-18-2011 19:23

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 903278)
Yahu niyeyse ben bu muhteremin yazılarını okurken bir MHP'li ile konuşuyorum gibi geliyor nedense inanamıyorum Ak Partili olduğuna ya da misyonumuzu anlamış değil hala belkide ülkücü meşeili olduğundandır bilemiyorum. Yahu kutsal halkımız asil halkımız nedir " Allah Türkü korusun ve yüceltsin" gibi Allah Tüm Ümmed-i Muhammed'in yâr ve yardımcısı olsun. Ben sizde Ak Parti'nin İslam'i hoşgörü temelli misyonunu anlayabildiğinizden, özümseyebildiğinizden emin değilim, Allah hidayet versin ne diyelim...

asil ve kutsal millet derken din dil ırk mezhep ayrımı asla yapmadığım gibi yapanlardan da hoşlanmam doğru yolu gösteririm...

ha eski ülkücüyüm , ama şimdiki sözde ırk çı kafatasçı, 367 ci , e.t.ö cü, marksist leninist,maocu, üç hilal maskeli ,çin, iran,rus tekeri mhp lilerden de nefret eden biriyim...

hoş görü safsatası partimizin siyasi söylemidir; gerçekdede bir 367 ciye hoş görülü olmak 367 ye dolaylı destekdir...

ha mevlana demişmiş : ne olursan ol , yine gel

adam , adam öldürecek yine gelecek, zina , riya,faiz içinde yüzecek yine gelecek, olmadı tekrar dönecek yine gelecek...

yani mevlana '' git işini bitir gel, olmadı yine git işini bitir, yine gel, daha olmadı git belanı bul, çarpılmış gel '' bu söze uyamam ...

uyanı da bir nevi yarım akıllı adderim...

TYH 06-19-2011 06:25

Alıntı:

akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 903341)
asil ve kutsal millet derken din dil ırk mezhep ayrımı asla yapmadığım gibi yapanlardan da hoşlanmam doğru yolu gösteririm...

ha eski ülkücüyüm , ama şimdiki sözde ırk çı kafatasçı, 367 ci , e.t.ö cü, marksist leninist,maocu, üç hilal maskeli ,çin, iran,rus tekeri mhp lilerden de nefret eden biriyim...

hoş görü safsatası partimizin siyasi söylemidir; gerçekdede bir 367 ciye hoş görülü olmak 367 ye dolaylı destekdir...

ha mevlana demişmiş : ne olursan ol , yine gel

adam , adam öldürecek yine gelecek, zina , riya,faiz içinde yüzecek yine gelecek, olmadı tekrar dönecek yine gelecek...

yani mevlana '' git işini bitir gel, olmadı yine git işini bitir, yine gel, daha olmadı git belanı bul, çarpılmış gel '' bu söze uyamam ...

uyanı da bir nevi yarım akıllı adderim...

cCc TANRI TÜRKÜ KORUSUN TÜRK ZATEN YÜCE DÌYESÌM GELDÌ cCc

All times are GMT +3. The time now is 13:24.