AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   AK Parti İstanbul'u kaybediyor (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=172177)

abc1980 03-10-2014 03:20

Konuyu açan arkadaş yorumdan ziyade istediği durumu belirtmiş.

Kadir Topbaş miting yapmıyor demişsin. Tam aksine her gün miting yapıyor. Her gün seçim bürosu açılışlarına gidiyor. Esnaf ve halk ile konuşuyor. Onlara projelerini anlatıyor.

Ankara demişsin. Ben 25 senedir Ankara'da yaşıyorum. Sincan ( Bu ilçenin 1 milyon civarı nüfusu var ), Keçiören, Ayaş, Beypazarı, Lallahan, Koçhisar, Bala, Kızılcahamam, Haymana gibi ilçelerde muazzam oy potansiyeli var Melih Başkan'ın ve Ak Parti'nin. Ankara içinde en düşük oy aldığı ilçe Çankaya'dır.

Kısaca ne İstanbul ne de Ankara'yı kaybetmeyiz.

manifesto 03-23-2014 01:52

Şuan twitter'dayım
ve meşhur @fuatavni mesaj paylaşmış

http://i.hizliresim.com/KDZrAl.jpg

Ankara'dan sonra sanırım İstanbul'da gitti

Cihannur 03-23-2014 02:01

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1048925)
Şuan twitter'dayım
ve meşhur @fuatavni mesaj paylaşmış

http://i.hizliresim.com/KDZrAl.jpg

Ankara'dan sonra sanırım İstanbul'da gitti

AK Parti, İstanbul'da bu seçimde çok rahat şükürler olsun. Kamuoyu araştırmalarına göre Kadir Topbaş ile Biçare Sarıgül arasında Kadir Topbaş lehine 10 puan civarında fark var. 30 Mart 2014 akşamı bu konuya yazalım manifesto. AK Parti'nin, İstanbul'u CHP'ye açık fark atarak kazandığını hep birlikte görelim inşaallah.

manifesto 03-23-2014 02:03

Topbaşın kaybetmesini istemem
Güzel işler yaptı
ERDOĞAN'a rağmen kazanırsa gerçekten ciddi başarı
Ama Ankarada Mansur Yavaş hak ediyor

fetö 03-23-2014 02:06

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1048140)
30 Mart'ı beklemeye gerek yok; şimdiden değerlendirelim:

1-
AK Parti, İstanbul'u ve Ankara'yı kazanırsa: Vay be helâl olsun AK Parti'ye; Bir Kısım Gülen Cemaati'nin, CHP'ye açık desteğine rağmen İstanbul'u ve Ankara'yı tekrar kazandı.

2-
AK Parti, İstanbul'u ve Ankara'yı kaybederse:
Vay be ne kadar güçlüymüş bu Gülen Cemaati! Bir Kısım Gülen Cemaati'nin açık desteği sayesinde CHP, İstanbul'u ve Ankara'yı AK Parti'den aldı.

İlkokul 5 algoritması..
Yüksek not alınca ben aldım, düşük alınca hoca geçirmedi :)

manifesto 03-23-2014 02:07

Alıntı:

fetö Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1048931)
İlkokul 5 algoritması..
Yüksek not alınca ben aldım, düşük alınca hoca geçirmedi :)

Öyle
Kaybedince bahane hazır
cemaat yaptı
Kazanınca ise zaten hak ettik

fetö 03-23-2014 02:09

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1048932)
Öyle
Kaybedince bahane hazır
cemaat yaptı
Kazanınca ise zaten hak ettik

Beyler takın akp rozetimi size katılıyorum :/ :/ :/

Cihannur 03-23-2014 02:11

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1048929)
Topbaşın kaybetmesini istemem
Güzel işler yaptı
ERDOĞAN'a rağmen kazanırsa gerçekten ciddi başarı
Ama Ankarada Mansur Yavaş hak ediyor

Ankara'da daha yenilerde Batıkent-Sincan metrosu ve Kızılay-Çayyolu metrosu açıldı. Ayrıca; Ankara Bulvarı, 1071 Malazgirt Bulvarı, Milli İrade Bulvarı gibi bulvarlar da açıldı. Kızılay-Keçiören metrosu bu sene içinde açılacak inşaallah. AK Parti ve Melih Gökçek, Ankara'ya bunlar ve bunlar gibi nice nice eserler kazandırmışlarken, Ankaralıların, AK Parti'yi ve Melih Gökçek'i bırakıp, davasını ve partisini satmış olan Mansur Yavaş'ı Ankara'nın belediye başkanı olarak seçeceklerini zannetmiyorum.

fetö 03-23-2014 02:14

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1048934)

Ankara'da daha yenilerde Batıkent-Sincan metrosu ve Kızılay-Çayyolu metrosu açıldı. Ayrıca; Ankara Bulvarı, 1071 Malazgirt Bulvarı, Milli İrade Bulvarı gibi bulvarlar da açıldı. Kızılay-Keçiören metrosu bu sene içinde açılacak inşaallah. AK Parti ve Melih Gökçek, Ankara'ya bunlar ve bunlar gibi nice nice eserler kazandırmışlarken, Ankaralıların, AK Parti'yi ve Melih Gökçek'i bırakıp, davasını ve partisini satmış olan Mansur Yavaş'ı Ankara'nın belediye başkanı olarak seçeceklerini zannetmiyorum.

Kadir Topbaş için birşey diyemem, bir Ankara'lı olarak kendisine hep sempatim olmuştur akp'den bağımsız olarak. Amaaa Ankara için gerçekten Mansur Yavaş için dua ediyorum inşallah kazanır..2009'da da büyük bir heyecanla kendisini desteklemiştim, şimdi yurtta olsam yine desteklerdim..

manifesto 03-23-2014 02:23

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1048934)

Melih Gökçek kaç yıldır Ankara'yı yönetiyor??
Ve Ankara metrosunun toplam uzunluğu ne?
Ben söyleyeyim 38 km
Hepsi bu
20 yılda 38 km metro yolu yapmış
Yılda ortalama 1.5 km
Büyük başarı :)

All times are GMT +3. The time now is 20:59.