AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Hikayeler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=152)
-   -   Nette aşk (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=27088)

BaDe_EsNa 04-30-2008 00:14

Nette aşk

çok güzel hikaye Rabbim olmayanlara ve hakedenlerede böylesi güzel aşk nasip etsin ??? gerçi net işi biraz bozuyor ama ;)

bu arada Bir Başka çok iyisin ya konu başlıgını görmüştüm başka konuyu okuyupta dönene kadar güncellemeden gitmiş konu sonrasında da bayag aradım aradım bulamadım güncellemişin konuyu çok sagol yaa :)

acizane44 04-30-2008 00:15

Nette aşk

Rica ederim beğenmenize sevindim ALLAh ım hepimiz için bu konudada hayırlısını versin...

RDönmezs 04-30-2008 00:17

Nette aşk

AŞK nasıl bişi satın alınıyormu.?

Kafes 04-30-2008 00:17

Nette aşk

Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel hikaye Rabbim olmayanlara ve hakedenlerede böylesi güzel aşk nasip etsin ??? gerçi net işi biraz bozuyor ama ;)

bu arada Bir Başka çok iyisin ya konu başlıgını görmüştüm başka konuyu okuyupta dönene kadar güncellemeden gitmiş konu sonrasında da bayag aradım aradım bulamadım güncellemişin konuyu çok sagol yaa :)

canim benim ne kadar dusuncelisin boyle ince sekilde bana ovgu yagdiriyorsun :'( sanirim bir saat gecti + ni veriyorum :D

acizane44 04-30-2008 00:20

Nette aşk

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
AŞK nasıl bişi satın alınıyormu.?

Canı canan istemiş vermemek olmaz ey dil(gönül)

Esra KAÇ 04-30-2008 00:22

Nette aşk

Önemli olan kalp güzelliğidir.
Ama ilk gördüğün insanın kalbini tanıyamayacağın için dış görünümde önemli oluyor bazıları için.
Nette tanışanlar önce birbirlerinin kalplerini tanıdıkları için görünüş en son akıllarına gelen şey olmalıdır.
Herşey gelip geçiçidir;güzellik,şan,şöhret,para...
Önemli olan kalp güzelliği,kalp zenginliğidir.Buda tüm güzelliklere deger bir hazinedir.

acizane44 04-30-2008 00:23

Nette aşk

Alıntı:

Esra ÖZDEMİR Nickli Üyeden Alıntı
Önemli olan kalp güzelliğidir.
Ama ilk gördüğün insanın kalbini tanıyamayacağın için dış görünümde önemli oluyor bazıları için.
Nette tanışanlar önce birbirlerinin kalplerini tanıdıkları için görünüş en son akıllarına gelen şey olmalıdır.
Herşey gelip geçiçidir;güzellik,şan,şöhret,para...
Önemli olan kalp güzelliği,kalp zenginliğidir.Buda tüm güzelliklere deger bir hazinedir.

+1 teşekkürle güzel yorumunuz için.... ;)

Necip Fazil 04-30-2008 00:24

Nette aşk

Biz sadece sohbet ediyoruz diyenlere ithaf olsun. ;)

VesseLam

ceset 04-30-2008 01:11

Nette aşk

Bence bu sefer adam kızı orda bırakıp gitmeliydi:

-Sen kim olursunda beni imtihan edersin be hey Gafil !
diyerek.

:P

Kafes 04-30-2008 01:12

Nette aşk

Alıntı:

ceset Nickli Üyeden Alıntı
Bence bu sefer adam kızı orda bırakıp gitmeliydi:

-Sen kim olursunda beni imtihan edersin be hey Gafil !
diyerek.

:P

iste bu + :p

All times are GMT +3. The time now is 01:50.