AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Forum Anketleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=309)
-   -   AK Partiforum; En İyi AK Parti Siyaset Yorumcusunu Seçiyor..! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=53299)

Üç mevsim 01-27-2009 23:48

Gördüğüm kadarıyla herkes, biraz kendi fikrine yakın olan biraz da iyi yorum yapan değerli arkadaşlarımıza oy vermeye çalışmış...:hmm Ben şunu söylemek istiyorum arkadaşlar önceliğimiz iyi yorumculuk olsun. :evet:

Eğer anket beklediğim doğrultuda daha objektif biçimde ilerlese etkileme veya yönlendirme olmaması için oy vereceğim kişiyi söylemezdim ama şu vaziyette söylemek durumundayım.

Oyumu, AkPartiForum'un en iyi yorumcusu diriliş.f için kullandım. Hayırlı Uğurlu Olsun...

mehmetakif24 01-28-2009 00:03

Adaylar Bu sıralar çok gayretli. Bende diyorum acaba niye böyle :D

ishakyilmaz 01-28-2009 11:45

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499300)
Oyum karaeşref'e dir. :) Güzel bir anket olmuş İshak bey elinize sağlık süper bir fikir.

Esth.Güzelikler hepimizin eseridir.Sizleride daimi görebilsek keşke..;1

ishakyilmaz 01-28-2009 11:48

Alıntı:

DolunAy.Kadim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499298)
Kime oy vereceğimi şaşırdım ben ya hu :) Birden fazla şıkkı seçmek mümkün olsa idi keşke ;1

Bütün adaylarda birbirinden zorlu.Hepsi siyaset konusunda derin analizleri ile göz kamaştırmakta.Lakin içlerinden birisi ortak akılda herkesin taktirini kazanacaktır.Çok seçenekli düşündüm hocam,ama anketin selameti bu şekilde daha hayırlı olacaktır,diye düşündüm.:)

Gölge 01-28-2009 15:02

Her zamanki gibi oyumuzu kullandık hak eden kazansın inşaAllah ......

politikaci 01-28-2009 22:08

Oylar Karaeşrefe :)

Fasl-ı Gül 01-29-2009 00:02

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499333)
Gördüğüm kadarıyla herkes, biraz kendi fikrine yakın olan biraz da iyi yorum yapan değerli arkadaşlarımıza oy vermeye çalışmış...:hmm Ben şunu söylemek istiyorum arkadaşlar önceliğimiz iyi yorumculuk olsun. :evet:

Eğer anket beklediğim doğrultuda daha objektif biçimde ilerlese etkileme veya yönlendirme olmaması için oy vereceğim kişiyi söylemezdim ama şu vaziyette söylemek durumundayım.

Oyumu, AkPartiForum'un en iyi yorumcusu diriliş.f için kullandım. Hayırlı Uğurlu Olsun...

Teveccühün için teşekkür ederim özgün_genç, fakat "en iyi" olmak gerçekten kolay şey değil ve "en iyi yorumcu" olarak niteleyebileceğimiz çok kıymetli üyeler var forumda.. Fakat yine de teveccühünüz için teşekkür ederim..
İnşaallah hayatı doğru okuyup yorumlamak düşer payımıza..

selam ile..

ishakyilmaz 01-31-2009 17:04

Şuan aktif olunan bir zamanda yeni katılıpta yorumlarını okuyup gördüğünüz adaylar için sizlerde oy kulanabilirsiniz..;1

ishakyilmaz 01-31-2009 17:30

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501687)
İshak kardeşim arkadaşlarımız iştirak etmiyorsa bunun bir sebebi vardır. Birbirinden değerli ve kapsamlı yorumları ile dolu onca insanı bir yere sıkıştırırsanız olacağı buydu, Secim noktasında akılları tumura uğratacak kadar zor bir koridor bende olsam kullanma noktasında büyük sancılar cekerdim bence siz bu oylamayı sonlandırın:)

Yalçın hocam oylama tüm hızıyla devam etmektedir.Adayların zorlu olması tercih noktasında sıkıntı teşkil etmez,fazlasıyla.Mutlaka zorlu adaylar ama en iyisini seçeceğiz bizler;1

*AZRA* 02-24-2009 18:58

kullanmadım ama ben biraz daha düşünimm;ı:;ı:

All times are GMT +3. The time now is 16:02.