AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   'Ceza AK Parti ile anlaştı' Aramızda Kocaman Bir Fark Var Sayın Muhalefetler! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=57548)

Mahmud Necmi 02-24-2009 20:12

milli görüş camiasına yarar değil zarar getirirdi sanırım kabul etmesi durumunda..
elhamdülillah Allah korumuş:)
ne işi olur fethe gönül vermiş FATİH ADAYLARININ cezalarla mezalarla yav:)
söylenti olduğunuda düşünmüyor değilim..
böyle bir işe ne üst düzey görevlilerimizin nede dava erlerinin rızası yoktur.

ishakyilmaz 02-24-2009 20:31

Görüyorum ki bazı milli görüşlü kardeşlerimiz olayı saptırma yoluna düşmüşler..!Bu noktada gözden kaçırdıkları çok önemli ve eleştirilere kendilerinden yola koyularak çıkacakları bir ayrıntı sözkonusu...Bu önemli ayrıntı;Saadet partisinin ısrarla ve şidetle bu şarkıyı istemek için teklif götürdükleri..!;;)

ATmaCA53 02-24-2009 20:34

bende cezanın bir tek parçasını beğeniyorum oda fark var :D adanalıyı izlediğim için ordan seviyorum bu parçayı, 2 parça hariç diğerleri iğrenç parça...

Cerrah 02-24-2009 21:36

Son aldığım bilgilere göre haberin aslı yokmuş

crisTiano 02-24-2009 21:59

>BEnce süpper olmuş ....

islam 02-25-2009 00:14

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518340)
Görüyorum ki bazı milli görüşlü kardeşlerimiz olayı saptırma yoluna düşmüşler..!Bu noktada gözden kaçırdıkları çok önemli ve eleştirilere kendilerinden yola koyularak çıkacakları bir ayrıntı sözkonusu...Bu önemli ayrıntı;Saadet partisinin ısrarla ve şidetle bu şarkıyı istemek için teklif götürdükleri..!;;)

Evet Tek O parçayı bende isterim Ama Konser falan ona karşıyım ben abi...

ishakyilmaz 02-25-2009 12:01

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518431)
Evet Tek O parçayı bende isterim Ama Konser falan ona karşıyım ben abi...

Şimdi konser mevzusu cezanın isteği ve programı doğrultusunda olmayacak.AK Partinin mevzuatı ve vizyonu doğrultusunda olacaktır.

*AZRA* 02-25-2009 12:06

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518340)

bak sen saadet partisine :w::w:
yaff ceza şarkıyı hiçbir partiye vermeyi düşünmediğini söylemiş doğrumu?????

ishakyilmaz 02-25-2009 12:19

Alıntı:

*AZRA* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518567)
bak sen saadet partisine :w::w:
yaff ceza şarkıyı hiçbir partiye vermeyi düşünmediğini söylemiş doğrumu?????

Bir tek AK Partinin teklifine olumlu cevap vermişler.Haberlerde de geçtiği üzere..

Ak_Kelebek 02-25-2009 12:28

Arkadaşlar bence mükemmel olumlu bir karadır bu.AK PARTİ'ye bu tarz hareketli parçalar yakışıyor zaten.Burada bunu tartışmak yersiz ama şöylede bir olay var bazı saadetlilerde hazımsızlık yapmış olacak ki bu haberi burada tartışma konusu yapmışlar.Zaten sizin tarzınıza uymaz bu şarkılar siz aslında marş yada türkü tazı bişiler bulun en iyisi :w::w:

All times are GMT +3. The time now is 14:45.