AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=161)
-   -   SON DAKİKA l Fenerbahçe Bank Asya'da (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=153861)

Mavera 08-26-2011 02:58

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940135)
valla biz daha önce düşündük oo takımları hatta bol bol maçta yaptık.alex'in cska'ya attıgı golü düşündüm bak şimdi.neyse hadi çömezler düşünün biraz bakalım ;D

sizden giden topcular olacakmis belki biz aliriz nede olsa adamlar sampiyonlar liginde oynamak ister
:karizmatik:

İntifada 08-26-2011 02:58

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940136)

haci bu laflar boys boys, feneri en son dürtende young boys
;D;D

sizi en son dürtende fener ;D
yine bina taşlattırdı size ;D

Hüdavendigâr 08-26-2011 02:59

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940138)

sizden giden topcular olacakmis belki biz aliriz nede olsa adamlar sampiyonlar liginde oynamak ister
:karizmatik:

sizden beklenir abi ne diyeyim.yakında bizim stadıda gasp edersiniz..

Mavera 08-26-2011 02:59

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940137)
tamam önce omurga nakli yaptır sonra yaparım sana bi masaj...
30 yaşında adamsın omurga lazım...

oo sende beni hemen yaslandirdin daha 2 yil var 30 a :).. haci keyfim yerinde o acidan takil kafana göre anlayacagin cokta tin muhabbeti ;D;D

Mavera 08-26-2011 03:00

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940140)
sizden beklenir abi ne diyeyim.yakında bizim stadıda gasp edersiniz..

yok sagolsun basbakanimiz, ödenek cikarmis avni aker yenilecek.. reis yine yapti reisligini..

İntifada 08-26-2011 03:00

mavera sen keyfim yerinde olmasada hiç bi organımın umrunda değilsin :)
o yüzden sende rahat takıl ;)

Mavera 08-26-2011 03:01

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940139)

sizi en son dürtende fener ;D
yine bina taşlattırdı size ;D

demek ki iyi dürtememiski bir ise yaramadan gitti rahmetli ;D;D..
haci ama ben umutluyum sizin gibi 0 cekmeyecegiz en az 7 puan aha burayada yaziyorum..

Mavera 08-26-2011 03:02

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940143)
mavera sen keyfim yerinde olmasada hiç bi organımın umrunda değilsin :)
o yüzden sende rahat takıl ;)

yapma bunuuu ;D;D

Hüdavendigâr 08-26-2011 03:04

valla bana öyle geliyorki şampiyonlar ligi maçları sırasında karadeniz bölgesindeki intihar vakaları bi hayli artıcak..özellikle trabzonda

İntifada 08-26-2011 03:04

7 puan ?
nasıl yapacaksınız...
kaybettiğiniz maçlarıda onlar bizim hakkımızdı diyerek kendinizemi yazdıracaksınız...
gerçi buraya yazsanda birşey fark etmez...
ts kaç puan alırsa alsın o gün ben demiştim dersin...
rüzgarın geliş açısı mesele...

onurcan 08-26-2011 03:05

rahat durun....

İntifada 08-26-2011 03:06

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940148)
valla bana öyle geliyorki şampiyonlar ligi maçları sırasında karadeniz bölgesindeki intihar vakaları bi hayli artıcak..özellik trabzonda

hacı cinnet olunca intihar olmuyomuş yada o tarz bişeylerdi...;D
o değil de ya bu ts elenirse ? acaba uefanın başkanı hangi partili...
o memleketteki tirabzonlular saldırırlar direk o partiye...

Mavera 08-26-2011 03:06

lille ve cska yi iceride yenecegiz birde beraberlik al sana 7 puan :) ben buraya yazdim ama sonra silebilirim :D..
ya su iki gün ne güzel bir gündür.. bu arada dünden beri senerin cikis yasagindan bahseden nusreti göremedim bana sener trafik cezasindan dolayimi yurtdisina cikis yasagi var diyordu :D

Mavera 08-26-2011 03:07

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940148)
valla bana öyle geliyorki şampiyonlar ligi maçları sırasında karadeniz bölgesindeki intihar vakaları bi hayli artıcak..özellik trabzonda

futbol yüzünden ölen, öldüren insanlar aciz insanlardir ister ts li olsun ister baska takimli..
futbolun keyfini cikarmaya bakalim..

Özgür Çağrı 08-26-2011 03:07

başbakan yüzünden ts maç kazanamıyor diye ağlayacak blur yine

görürsünüz la :hihi2:

alışmışlar ağlamaya :)

Hüdavendigâr 08-26-2011 03:08

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940151)
hacı cinnet olunca intihar olmuyomuş yada o tarz bişeylerdi...;D
o değil de ya bu ts elenirse ? acaba uefanın başkanı hangi partili...
o memleketteki tirabzonlular saldırırlar direk o partiye...

ben sağa sola zarar vermelerinden korkuyorum..bunlar üstlerini başlarını yırtıp kafalarını tost makinesinde ezseler umrumda değil ;D

İntifada 08-26-2011 03:08

dışarıdan 1 puan alamazdın onu geçte...
alacağın maksimum 4 yada 6
herhalde 2 puan alırsınız...

Mavera 08-26-2011 03:09

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940156)
başbakan yüzünden ts maç kazanamıyor diye ağlayacak blur yine

görürsünüz la :hihi2:

alışmışlar ağlamaya :)

dur sana bombalari vereyim suan angut. com da en ragbet gören iki konu bahceli ve chp nin fb ye verdigi destek :)..

CHP: Fenerbahçe´yi Şampiyonlar Ligi´ne Göndermeyen Hükümet Küme Düştü Devlet Bahçeli:yüzyıllık mazisi bulunan Fenerbahçe kulübü tümüyle zan ve töhmet altında bırakıldı

İntifada 08-26-2011 03:10

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940155)
futbol yüzünden ölen, öldüren insanlar aciz insanlardir ister ts li olsun ister baska takimli..
futbolun keyfini cikarmaya bakalim..

ölen öldüren aciz olabilir ama intihar eden bi trabzonsporlu

Hüdavendigâr 08-26-2011 03:10

yok abi trabzon bu sene süpriz yapabilir..bakarsın çeyrek finalde biri geri çekilir.trabzon tabi zıplar hemen..böyle böyle finali bile görür bunlar ;D

İntifada 08-26-2011 03:10

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940157)
ben sağa sola zarar vermelerinden korkuyorum..bunlar üstlerini başlarını yırtıp kafalarını tost makinesinde ezseler umrumda değil ;D

;D;D;D

Mavera 08-26-2011 03:11

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940158)
dışarıdan 1 puan alamazdın onu geçte...
alacağın maksimum 4 yada 6
herhalde 2 puan alırsınız...

cska ve lille disaridan en az iki puan bekliyorum.. intere hem iceride hem disarida yeniliriz ama digerleri öyle büyük takimlar degil..
yani bence grup gayet iyi, yerinde bir kac transferle en azindan uefayi zorlariz!

Özgür Çağrı 08-26-2011 03:11

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940159)

anguta armuta gerek yok

akpartiforumda zırlayanlara bakaydın sen abi

başbakan ts yi şampiyon yapmıyor diyenlere
bu yüzden ak partiye oy moy yok diyenlere

bakıcan bırak angutu armutu ben ak parti forumdan bahsediyorum ;D

Mavera 08-26-2011 03:13

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940160)
ölen öldüren aciz olabilir ama intihar eden bi trabzonsporlu

oda bana suursuz birisidir.. intihar ne demek hemde futbol icin.. ben burada senle aksama kadar tartisirim ama yarin unutur, giderim cünkü bu futbol ve hic birseyden önemli degildir!..
ne yani simdi burada tartisiyoruz diye bulusmada yumruklasalim mi yani millet olarak abartmada üstümüze yok..
ayrica intiharinda dinimizdeki yeri malumdur benim tek diyecegim Allah affetsin..

Mavera 08-26-2011 03:14

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940164)
anguta armuta gerek yok

akpartiforumda zırlayanlara bakaydın sen abi

başbakan ts yi şampiyon yapmıyor diyenlere
bu yüzden ak partiye oy moy yok diyenlere

bakıcan bırak angutu armutu ben ak parti forumdan bahsediyorum ;D

her takimda var öyle taraftarlar.. basbakanimizin bu konuyla uzaktan, yakindan alakasi yokdu öyle olsaydi rize 1. ligde olurdu, kasimpasa düsmezdi, aziz yildirim tutuklanmazdi..

Mavera 08-26-2011 03:15

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940161)
yok abi trabzon bu sene süpriz yapabilir..bakarsın çeyrek finalde biri geri çekilir.trabzon tabi zıplar hemen..böyle böyle finali bile görür bunlar ;D

bakarsin barca yada real sike yapar onlarin yerine ts yi alirlar ;D;D

İntifada 08-26-2011 03:15

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940163)
cska ve lille disaridan en az iki puan bekliyorum.. intere hem iceride hem disarida yeniliriz ama digerleri öyle büyük takimlar degil..
yani bence grup gayet iyi, yerinde bir kac transferle en azindan uefayi zorlariz!

büyük olmasada trabzondan en az 2 gömlek üstün takımlar...

cska avrupanın gediklisi sağlam takım orada o havada puan alamazsınız hatta interden yemediğiniz farkı cska dan yiyebilirsiniz...
lille kendi evinde geçen sezon çok iyi oynadı...
hazar falan hızlı takım orada zor yenersin...
içeride lille ve cskadan birini yenebilirsiniz belki ben ikisiylede berabere kalacağınızı düşünüyorum...

Mavera 08-26-2011 03:18

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940171)

büyük olmasada trabzondan en az 2 gömlek üstün takımlar...

cska avrupanın gediklisi sağlam takım orada o havada puan alamazsınız hatta interden yemediğiniz farkı cska dan yiyebilirsiniz...
lille kendi evinde geçen sezon çok iyi oynadı...
hazar falan hızlı takım orada zor yenersin...
içeride lille ve cskadan birini yenebilirsiniz belki ben ikisiylede berabere kalacağınızı düşünüyorum...

evet bizden üstünler ama cekebilecegimiz en iyi kura.. ayrica biz cska yla mart ayi sonunda oynuyoruz yani havalar biraz daha iyi olacak buda bizim icin avantaj..
ben lille deplasmaninda kapanirsak puan alacagimizi düsünüyorum, icerdeki maclarda ortada en kötü ihtimal beraberlik aliriz.

Saltuk Buğra Han 08-26-2011 05:03

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940031)
Epivates panpiş Uefanın uyguladığı bu çüfte standart bir türk olarak seni rahatsız etmiyormu. Yani italayaya portekize yapamadığını Türkiyeye yapabilmesi dokunmyormu sana...

Cevher kardeş bu sorduğun soru dikkat çekici.
Elbetteki bu çifte standart ülke olarak onur kırıcı ama bunu bu duruma getirenleri sorgulamak gerekir.
Sen sorununu kendi içinde çözmez ,suçlu olanlara ya da en azından suçlu olarak gördüklerine, bir an önce sonuca gidip gereken cezayı vermezsen elin adamı da gelir maalesef onurumuzu kırar.
Avrupalılar için bu bir fırsat olmuş ve her dönem bize antipati ile baktıklarından onurumuzu kırmak için de fırsat doğmuştur.
Bize de geriye sadece yutkunarak bakmak kalır.
Bu fırsatı onlara verenlere şu mübarek ay da dilim varmıyor ama ne kötü söz söylesek azdır.
Türk futbolunu bu durumlara düşürenlere tepeden aşağıya hepsine yazıklar olsun diyorum.

Necip Fazıl 08-26-2011 19:54

Eğer bank asya liigi başladıktan sonra Fener düşerse o yılı bay geçecek yanı iki yıl kalmış olacak bank asya da o yüzden düşürün bizi diyorlar erkenden ki zaten düşürüleceklerini onlar da biliyor...

CeVHeR 08-27-2011 02:47

Alıntı:

Saltuk Buğra Han Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940335)
Cevher kardeş bu sorduğun soru dikkat çekici.
Elbetteki bu çifte standart ülke olarak onur kırıcı ama bunu bu duruma getirenleri sorgulamak gerekir.
Sen sorununu kendi içinde çözmez ,suçlu olanlara ya da en azından suçlu olarak gördüklerine, bir an önce sonuca gidip gereken cezayı vermezsen elin adamı da gelir maalesef onurumuzu kırar.
Avrupalılar için bu bir fırsat olmuş ve her dönem bize antipati ile baktıklarından onurumuzu kırmak için de fırsat doğmuştur.
Bize de geriye sadece yutkunarak bakmak kalır.
Bu fırsatı onlara verenlere şu mübarek ay da dilim varmıyor ama ne kötü söz söylesek azdır.
Türk futbolunu bu durumlara düşürenlere tepeden aşağıya hepsine yazıklar olsun diyorum.

İtalyadada Portekizdede zamanında gereken yapılmamıştı ama Uefa müdahale etmemişti...
Bugün öğrendim, Fransadada buna benzer bir durum olmuş ve PSG men edilen takımın yerine Avrupa Kupalarına çağrılmış, yalnız PSG bunu kabul etmemiş ve gitmeme kararı almış...

Bizimkilerde horon teperek gidiyor...
Ama 25 milyon avro işte, neler yaptırmaz adama hele birde görmemişse...

All times are GMT +3. The time now is 16:48.