AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Herşeyi robotlar üretse Mallar Kime Satılırdı? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=127026)

unnamed 04-12-2010 23:13

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731880)
osmanlıyı kucumsemiyorum senin dedigin şeriat sistemini savunmana karsı çıkıyorum mademki iyiydi osmanlı devletinde var diyorsun son yuz yıllarda ne oluda olmadı.

Bunu ben mi anlatayım sana? Aç oku oku!!! :@:@

novek 04-12-2010 23:15

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731892)
Bunu ben mi anlatayım sana? Aç oku oku!!! :@:@

osmanlı devleti tarihini
ben okudum zaten sana soruyorum. mademki şeriat mukemmel bir sistem nolduda son yuzyıllarda olmadı?

unnamed 04-12-2010 23:21

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731897)
osmanlı devleti tarihini
ben okudum zaten sana soruyorum. mademki şeriat mukemmel bir sistem nolduda son yuzyıllarda olmadı?

Cevabımı verdim....

novek 04-12-2010 23:25

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731655)
Çok komiksin ya yıl 2010 teknolojiye karşı bir zihniyet ilginç ya Arkadaşı Japonyaya göndermek lazım aradığı cevapları orada bulucağına eminim Japonlar teknolojide Robot teknolojisinden o kadar gelişmiş bu yüzden açlıktan kırılıyorlar :w:
Ben teknolojiye karşıyım hatta büyük arazilerdeki tarım ürünleri öyle gelişmiş tarım araçları ile toplanmamalı hadi bakalım tabana kuvvet alın elinize orakları ekin biçeceğiz korkmayın canım 10-20 hektarlık bir alan
Bu arada bizde Kocaelinde Otomotiv sektöründe artık insan gücüyle çalışmaya başladık eh biraz otomobil fiyatları artıcak ama idare edin 2. el bir Reno torosu 15 milyardan aşşağı alamıyacaksınız eee alın terimiz değilmi ;D

Robotlara karşı değilmisin ? Robotlar demek teknoloji demek değilmi bir anlamada bizmi yanlış yorumluyoruz senmi kıvırıyorsun ?

harbi alemsiniz ya ben robotlara karsıyım dedimmi tam tersini robotlar uretim yapmalı dedim ama kar hırsıyla çalıştırılcagına tüm halk için çalıştırılırsa daha faydalı olur dedim. ama anlamak ismeyene ne fayda.
niyet kötü olunca

Mavera 04-12-2010 23:29

bu konu bana erman hocanin boru reklamini hatirlatti, tamamen otomasyon :)

unnamed 04-12-2010 23:30

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731924)
bu konu bana erman hocanin boru reklamini hatirlatti, tamamen otomasyon :)

:güzel::güzel:

novek 04-12-2010 23:31

harbi alemsiniz ya ben robotlara karsıyım dedimmi tam tersini robotlar uretim yapmalı dedim ama kar hırsıyla çalıştırılcagına tüm halk için çalıştırılırsa daha faydalı olur dedim. ama anlamak ismeyene ne fayda.
niyet kötü olunca

Beylerbeyi 04-12-2010 23:32

.........

Ahmet Yasin 04-12-2010 23:35

Peki tüketim olmazsa üretim nasıl olacak?

novek 04-12-2010 23:37

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731932)
;D;D

alem adamsın sen be..!

"ben robotlara karşıyım dedim mi" demişsin.. töööbeee hiç karşı olur musun? hatta başlığı açan da başkasıydı ;D;D

şakamı yapıyorsunuz yoksa gerçekten ordak mesajı anlayamadınızmı? gerçekten başlıktan bunumu anladınız .
harbiden yaratıcı zekanızı kullanamıyor gibi geldi forumdaki bir çok arkadaş.
illa bişeyi anlatmak için sizlere ilk okuldaki cocuga anlatılan basitlikte anlatıcaz.
peki kabul o basitlikte anlatıyorum bakın okuyun.....
1_)bu mesajı açmamdaki amaç bu sistemin hastalıklı oldugunu kanıtlamaktı.
çünkü makineleşme devam ettikçe en sonunda halka fayda saglamak yerine kar için çalıştırılmasının sonuçları bunlar olucak işsizlik dedim.
ve bunun yerine makineler devlet eliyle halk için, kar amacı gütmeden çalıştırılırsa işte ozaman insanlık hem çok az çalışcak hemde bolluk ve refah içinde olucak dedim .
ilk okul cocugu bile anladı. siz adamı delirtirsiniz.

All times are GMT +3. The time now is 10:00.