![]() |
Eğer Fenerbahçe şike yapmadıysa Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe'yi niye Şampiyonlar Ligi'nden men etti; eğer Fenerbahçe şike yaptıysa Türkiye Futbol Federasyonu niye bazı maçlarda şike teşebbüsü var ama şike sahaya yansımadı dedi. Ey Türkiye Futbol Federasyonu söyle bana: "Şaka mı yapıyorsunuz yoksa siz bizle kafa mı buluyorsunuz?"
|
sana küfür etsem yatağa yansımadığından dolayı kimse bana ceza veremez mantıklarına göre...!!!
|
Fenerbahçe kadar başınıza TAŞ düşsün.
Ne diyim. |
Alıntı:
Şike sahaya yansımamış Teşebbüs olmuş Cinayete teşebbüs var ama adam ölmediği için beraat ettirme derdindeler Ben fenerbahçenin ceza almasını da istemem Aziz Yıldırım çevirdiği dümenlerin hesabını versin yeter Galatasaray'ı disiplin kuruluna sevk etme işi nereden çıktı şimdi? Küme düşürme cezası olan 58.madde Federasyonun en büyük kurumunda oylandı üyeler değişikliği kabul etmedi yani küme düşürme cezası o maddede kaldı ama şimdi uyanık Demirören bir çırpında işi hallettiğini sandı. Bu taşın altında kalır ezilir.Kendi Beşiktaş camiasını da karşısına alır.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Öyle ya maden Hiç bir şey yok Her şey üfürükten tayyare Niye şampiyonlar liginden ihraç ettiniz bu takımın da hakkını yediniz? |
Alıntı:
|
Hâla Fenerbahçe şike yaptı diyorsanız eğer ispatlayın be yeter artık.
Nasıl bir düşmanlıktır bu. Rezil herifler. |
Alıntı:
Adam içeride yargılanıyor hala ne şikemizi gördünüz diyorsun Kesin bir şey demek için erken Yoktur da kimse diyemez Vardır da demek için erken Yargılama sürerken FEDERASYON KEHANETTE bulunmuş. Haa bu da yetmedi Fenerbahçenin kuyruğuna 16 takımı daha taktı Ama Galtasaray o kuyruğa ağır gelir Bunu anlarlar yakında |
Fanatizm futbol mantalitenizi çürütmüş.
Tartışamam. |
All times are GMT +3. The time now is 22:34. |