AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Forum Hakkında (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dünden Bugüne AKPARTİFORUM! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=17750)

Necip Fazil 01-07-2008 22:11

Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!

Alıntı:

benim verdiğim sadece bir örnekti.ben bu davranışı yapamazdım ama sizden beklerdim.demek istediğim sadece bu.giden gitmiştir artık söylenecek pek bir söz yok..
Şahsımıza karşı ne gibi söz edilirse edilsin, eywAllah demesini biliyoruzda, mesele değerlerimiz olunca sabır küpü taşıyor demek ki ... Belkide bizim eksik yanlarımızdan bir taneside budur.

VesseLam

Necip Fazil 01-07-2008 22:13

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Kalp kalbe karşıdır derler boşuna değil ... Eksik olma Ahmet Ağabey, bu duyguların karşılıklı sende biliyorsun ;)

VesseLam

üstad sigara yasagi seni etkilemis :D :D

Bunu söylemek istemezdim ama madem " sigara " dan bahsettin söyleyeyim ağabey. 5 gündür sigara içmiyorum. Bırakmayı kafama koydum. Avatarıda o nedenle değiştim.

Yani yılların dostuna elvada diyoruz herhalde ... Şu İslami kurallar işin içerisine girmese idi böyle olmazdı ama : )

Hayırlısı diyelim.

VesseLam

Yâren 01-07-2008 22:16

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Kalp kalbe karşıdır derler boşuna değil ... Eksik olma Ahmet Ağabey, bu duyguların karşılıklı sende biliyorsun ;)

VesseLam

Bunu söylemek istemezdim ama madem " sigara " dan bahsettin söyleyeyim ağabey. 5 gündür sigara içmiyorum. Bırakmayı kafama koydum. Avatarıda o nedenle değiştim.

Yani yılların dostuna elvada diyoruz herhalde ... Şu İslami kurallar işin içerisine girmese idi böyle olmazdı ama : )

Hayırlısı diyelim.

VesseLam

yusuf kardeşim, o zaman desene çok asabi olacaksın forumda :) parabolu felan uyarayım yaklaşmasınlar

parabol 01-07-2008 22:18

ılk geldıgım gunlerı hatırlıyorumda bır yorum yaptıgım yerı bır daha bulamıyordum bır yorum yazmam yarım saat suruyordu..sonra akmetalcının benı argeye davet etmesı kalbım duruyordu..ılk gozagrım bu forum hatta tek gozagrım :)

ben ılk geldıgınde tunahanın bır tartısmasını sonra kustum gıtcem dıye tuttrumasını hatırlıyorum bılmem kendısı hatırlarmı..gıtme etme eyleme demıstık kendısıne :D

benımde keske dedıgım seye gelırsek maveranın dedıgı gıbı keske secım aksamı burada olabılseydım...

buarada dedıkodummu yapılıyor burda

ümitli_bekleyis 01-07-2008 22:19

Forumumuz bana çok şey kazandırdı ve kazandırmaya devam edecek inşaAllah.Başta çok güzel insanlar tanıdım.Dostlar edindim (Zeynep , Saliha,Nurullah , zeynep (Zaksu ) .. ve diğer arkadaşlarım ) Siyasetten çok anlamam ama anlayanlarla birlikte olmak , işi bilenden öğrenmek çok büyük bir zevkmiş onu anladım :) Düşüncelerim, bakış açım gelişti ve gelişmeye devam edecek nşaAllah .Gelelim keşkelere ...Keşke seçim dönemi burada olabilseydim.Keşke münazaralarımıza, fikir alışverişlerimize tanıdık üstadlar , yazarlar veya milletvekillerimiz katılabilseydi.Harika olurdu..Daha çok şey var ama şimdilik böyle benim açımdan :) ::) Bu arada zeynep teşekkür ederim ;)

parabol 01-07-2008 22:22

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

VesseLam

Hayırlısı diyelim.

VesseLam

yusuf kardeşim, o zaman desene çok asabi olacaksın forumda :) parabolu felan uyarayım yaklaşmasınlar

nedemek o hayret bıse yanı... ;)

Necip Fazil 01-07-2008 22:26

Alıntı:

Bu konuda haklısın ağabey. Sigaranın zararları var ama bırakmanında zararları var : )

Şimdiden, bu asabiyet nedeni ile vereceğimiz zarardan ötürü özür dileriz :)

VesseLam

ak_mavish 01-07-2008 22:27

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Forumumuz bana çok şey kazandırdı ve kazandırmaya devam edecek inşaAllah.Başta çok güzel insanlar tanıdım.Dostlar edindim (Zeynep , Saliha,Nurullah , zeynep (Zaksu ) .. ve diğer arkadaşlarım ) Siyasetten çok anlamam ama anlayanlarla birlikte olmak , işi bilenden öğrenmek çok büyük bir zevkmiş onu anladım :) Düşüncelerim, bakış açım gelişti ve gelişmeye devam edecek nşaAllah .Gelelim keşkelere ...Keşke seçim dönemi burada olabilseydim.Keşke münazaralarımıza, fikir alışverişlerimize tanıdık üstadlar , yazarlar veya milletvekillerimiz katılabilseydi.Harika olurdu..Daha çok şey var ama şimdilik böyle benim açımdan :) ::) Bu arada zeynep teşekkür ederim ;)

sağol canım ya gerçekten yeriniz çok farklı ben de..bana deselerdi ki bir forumda aktif olcaksın inanmazdım ;D düşünsene biyografimi bile yazdım :D..teşekkürler sırdaşım benim ;)

dildade 01-07-2008 22:28

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

VesseLam

Hayırlısı diyelim.

VesseLam

inşaallah muvaffak olursunuz sizin adınıza sevindim doğrusu :)

Necip Fazil 01-07-2008 22:30

Allah c.c. razı olsun dildade Hanım. Amin inşaAllah.

Dünden Bugüne Akpartiforum ... dediğimizde aklıma birkaç şey geldi ... Tunahan azizim, AkPartiForumun dünlerinde aramız biraz limoni idi sanırım, yanlış mı hatırlıyorum yoksa : )

VesseLam

All times are GMT +3. The time now is 19:21.